Online Kompas – Online marketing

Briefpapier laten ontwerpen

Correspondentie tussen uw onderneming en de klant wordt gedaan met briefpapier. Mooi en professioneel ontworpen briefpapier is onmisbaar voor elk bedrijf. Zo kunt u door uw briefpapier te laten ontwerpen door Online Kompas, een stukje van uw bedrijf visueel overdragen. Uw wensen voor het te ontwerpen briefpapier, zullen door onze ontwerpbureau worden omgezet in een herkenbaar en niet te vergeten ontwerp. Wij zorgen ervoor dat u briefpapier een onderdeel is van uw huisstijl. Zo past het ontwerp bij uw reeds bestaande logo of visitekaartje. Laat uw briefpapier ontwerpen door Online Kompas en laat een professionele indruk achter.
Ontwerpbureau Online Kompas

TARIEVEN VOOR HET LATEN ONTWERPEN VAN BRIEFPAPIER

Kosten briefpapier laten ontwerpen

Als u geen huisstijl wilt laten ontwerpen maar echt alleen briefpapier, dan kan dat al vanaf € 54,- excl. btw. Wij hebben wel een vectorbestand van het logo nodig. Dit kan een .eps, .ai of .pdf zijn. Als u geen vectorbestand van uw logo heeft, raden wij u aan om deze alsnog te laten ontwerpen of maken.

Het bedrag van € 54,- is alleen voor het ontwerp. Hier komen de kosten voor het eventueel laten drukken van uw briefpapier nog bij. Het ligt een beetje aan de oplage van uw briefpapier maar houdt rekening met een bedrag van rond de € 120,- excl. btw voor een oplage van 500 en € 250,- excl. btw voor een oplage van 5000.

ADRESGEGEVENS, WEBSITE & SLOGAN MAAR WAT NOG MEER?

Welke gegevens staan er op uw briefpapier?

Wat staat er op uw briefpapier? Dit bepaalt u eigenlijk helemaal zelf. Zo zijn er bedrijven die het briefpapier puur gebruiken om te factureren en sommige ondernemingen gebruiken het briefpapier alleen voor correspondentie met de klant. Het is dus aan u om aan te geven welke gegevens u op uw briefpapier terug wilt zien. Hieronder vindt u een handje voorbeelden van gegevens die wij op uw briefpapier kunnen verwerken maar u kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

⦁ Adresgegevens
⦁ Telefoonnummer(s)
⦁ E-mailadres
⦁ Adres van uw website
⦁ KvK-nummer
⦁ Uw rekening- of IBAN nummer
⦁ Slogan

U kunt dus de gegevens zelf bepalen en wij maken een op maat gemaakte ontwerp voor u. Uw briefpapier wordt dus geen kant-en-klaar ontwerp maar u krijgt briefpapier die speciaal voor u ontworpen is.

WELKE BESTANDEN ONTVANGT U?

Oplevering van het briefpapier

U krijgt van ons altijd het briefpapier als .pdf en .jpg. aanlegeverd. Het .pfd-bestand kunt u gebruiken voor als u zelf uw briefpapier wilt laten drukken. Een .jpg kunt u gebruiken als achtergrond in Microsoft Word of een andere tekstbewerker.

Buiten dat u de .pfd krijgt aangeleverd, vermelden wij u ook alle PMS kleuren en lettertypen die zijn gebruikt. Zo kunt u consistent gebruik blijven maken van de kleuren en lettertypen op al uw huisstijldragers en op de verscheidene digitale media.

GOUDEN TIPS VOOR PROFESSIONEEL BRIEFPAPIER

Briefpapier laten maken: tips & tricks

Ondanks dat wij afraden om uw briefpapier zelf te ontwerpen, zijn wij de gekste niet en willen wij u toch wat tips meegeven. Zo zijn er een aantal dingen waar u echt op mag letten als u zelf aan de slag gaat. Buiten dat u natuurlijk uw huisstijl en kleuren gebruikt, zijn er nog een aantal factoren waar u op mag letten. Hieronder hebben wij wat tips voor u op een rijtje gezet:

  1. Ga consistent om met uw huisstijl. Uw briefpapier dient er dus hetzelfde uit te zien als uw website, visitekaartjes en andere huisstijldragers. Gebruik dus dezelfde elementen.
  2. Kies voor een rustige achtergrond, zo blijven uw slogans, contact- en adresgegevens leesbaar.
  3. Vergeet uw logo en contactgegevens niet. Het is wel zo handig dat uw klant u kan bereiken.
  4. U kunt er ook voor kiezen om uw briefpapier dubbelzijdig te ontwerpen. Het onderscheid u van de concurrent en ziet er ook nog eens mooi uit.
  5. Maak een ontwerp met een marge (afloop) van 3mm aan alle kanten. Zo weet u zeker dat er geen witranden ontstaan wanneer er gesneden wordt door de drukker.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Briefpapier laten ontwerpen door Online Kompas

Wilt u professioneel overkomen bij de klant? Laat uw briefpapier dan ontwerpen door Online Kompas. Wij luisteren naar onze klanten en zorgen ervoor dat uw briefpapier precies wordt zoals u dat wilt. Wij bespreken uw wensen voordat wij beginnen met het ontwerpen, maar wij houden u ook op de hoogte tijdens het ontwerpproces.

Bij Online Kompas weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en dit ziet u terug in het ontwerp van uw briefpapier.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier