Online Kompas – Online marketing

Visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes laten ontwerpen? Een professionele visitekaartje is natuurlijk een goede huisstijldrager om een professionele indruk achter te laten. Als u het visitekaartje laat ontwerpen door Online Kompas, weet u zeker dat de klant of leverancier u niet vergeet.

Het is belangrijk dat u een visitekaartje laat maken waar u mee voor de dag kunt komen. Zo heeft u het professioneel ontworpen visitekaartje bij u, als u gaat netwerken of als u op bezoek bent bij een partner of klant. Zorg er dus voor dat u een visitekaartje heeft waar u trots op bent.

Een visitekaartje laten ontwerpen kan al vanaf € 89,-. Met een visitekaartje kunt u snel uw contactgegevens uitwisselen op een congres of tijdens een onderhandeling. Maak een goede indruk op uw gesprekspartner en laat uw visitekaartje ontwerpen door Online Kompas.

Visitekaartjes laten ontwerpen
Visitekaartjes laten ontwerpen - 2

GEGEVENS DIE WIJ VERMELDEN OP UW VISITEKAARTJE

Wat staat er op een visitekaartje?

Wat hoort er nou eigenlijk op een visitekaartje te staan? Dat bepaalt u natuurlijk helemaal zelf maar een duidelijk visitekaartje laat wel gelijk zien, wie u bent en waar uw onderneming voor staat. Zo moeten de contactgegevens gelijk goed zichtbaar zijn voor de klanten die nog niet bekend zijn met uw bedrijf. Zo hoort een visitekaartje eigenlijk precies te laten zien wie je bent, wat je doet en voor welk bedrijf u dit doet. Een goed visitekaartje laat zien wie je bent, wat je doet en voor welk bedrijf. Dit kunt u doen met behulp van een afbeelding, logo en een slogan. Een bedrijf die in de creatieve sector actief is, doet er dan ook goed aan om een creatief visitekaartje af te kunnen leveren. Bent u een advocaat? Dan mag het kaartje chique en strak vormgegeven worden.

EEN BETAALBAAR PROFESSIONEEL VISITEKAARTJE LATEN ONTWERPEN

Visitekaartjes laten ontwerpen voor € 89,-

Een ontwerp voor een visitekaartje kost bij Online Kompas € 89,- exclusief btw. Dit zijn de kosten voor een standaard ontwerp van een dubbelzijdig visitekaartje. Wilt u echt uitpakken en wilt u echt helemaal los gaan op uw te ontwerpen visitekaartje? Dan kunnen er kosten bij komen. Dit wordt natuurlijk altijd vooraf aan u gemeld. Bij Online Kompas geen verrassingen.

Als u een visitekaartje door ons laat ontwerpen, dan kunt u rekenen op het eerste ontwerp binnen 3 dagen. U kunt natuurlijk altijd aanpassingen laten uitvoeren op het ontwerp. De eerste twee aanpassingen zijn dan ook geheel kosteloos. Wilt u meerdere aanpassingen doorvoeren? Dan komt er € 20,- exclusief btw bij per aanpassing (als het echt kleine aanpassingen zijn, niet natuurlijk).

5 HANDIGE TIPS VOOR EEN HERKEENBAAR VISITEKAARTJE

Herkenbare visitekaartjes laten ontwerpen

Wilt u zelf aan de slag of weet u niet waar u moet vragen aan ons qua ontwerp? Hieronder vindt u enkele tips om de kwaliteit van het ontwerp van uw visitekaartje professioneel en duidelijk te houden:

  1. Uw visitekaartje dient helder en duidelijk te zijn. Verlies dit niet uit het oog en houdt de nadruk op simpel en leg daar de focus op.
  2. Het visitekaartje dient aan te sluiten op de rest van uw huisstijl. Zorg er dus voor dat het logo hetzelfde is maar ook zeker de kleuren en de lettertypen horen overeen te komen. Wees consequent met uw huisstijl, wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen.
  3. Een ontwerp van een visitekaartje voor een advocaat is heel anders dan die van een bouwbedrijf. In één oogopslag dient duidelijk te zijn om wat voor soort bedrijf het hier gaat.
  4. Doe het eens lekker anders. Bijna 90 % van alle visitekaartjes zijn ontworpen voor een liggend kaartje. Ontwerp een kaartje eens staand of zet een foto van uzelf naast de contactgegevens. Opvallen op een subtiele manier is de truc. Zo zijn er ook verschillende soorten druktechnieken waar u mee kunt opvallen. Misschien is uw ontwerp wel geschikt voor Spot-UV of inline cold foil?
  5. U dient trots te zijn op het visitekaartje die u afgeeft. Bent u dit niet? Dan klopt er iets niet aan het ontwerp. Als u een niet opvallend visitekaartje heeft, maar de concurrent met een professioneel opvallend kaartje aan komt zetten, dan kunt u het wel vergeten.

De tips hierboven plus nog veel andere aspecten, zijn een absolute reden om uw visitekaartjes te laten ontwerpen door Online Kompas. Zo komen er ook nog technische aspecten kijken zoals snijmarges, PMS kleuren en verschillende druktechnieken.

WAAROM UW HET ONTWERP BETER KUNT UITBESTEDEN

Visitekaartjes laten ontwerpen en uitbesteding

Ons advies is om het ontwerp van een visitekaartje altijd uit te besteden. Zo komt er veel technische vakjargon bij het maken van een visitekaartje om de hoek kijken. Zo zijn er termen als twee kleuren druk of full colour drukwerk, snijmarges of spot-UV.

Buiten deze technische termen dient het visitekaartje er natuurlijk ook nog eens goed uit te zien qua ontwerp. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpproces en weten precies wat wij moeten doen maar ook zeker wat niet. Als u een professioneel visitekaartje wilt kunnen tonen aan de klant, laat uw visitekaartjes dan maken door een professioneel ontwerpbureau zoals Online Kompas.

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Waarom u kiest voor ons webdesign bureau

Ons webdesign bureau is betaal- en benaderbaar. Dit houdt in dat u ons gewoon kunt bellen als u vragen heeft. Wij komen niet langs in driedelig kostuum en wij doen ook niet aan uiterlijk vertoon (wel met het ontwerp van onze websites). U weet nu waar een website uit mag bestaan en wij voldoen aan al deze eisen. Wij kunnen u natuurlijk vertellen dat onze codes subliem worden aangebracht, dat onze websites prachtig zijn en dat uw website SEO-ready wordt opgeleverd maar wij bewijzen u liever gewoon hoe goed wij zijn. Wij zorgen dat uw website de resultaten behaalt die u voor ogen heeft. Begrijp ons niet verkeerd, soms hebben resultaten tijd nodig maar wij doen er alles aan om deze tijd te verkorten.

Wij zorgen ervoor dat u conversie door het dak heen gaat en dat uw website maximaal rendement haalt. Dit doen wij door zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te trekken en het maximale uit deze bezoekers te halen. Dit is dan ook onze recept voor succes. Wij zijn ook nog eens een full-service webdesign bureau. Zo kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van een logo, briefpapier en visitekaartjes. Kortom, wilt u online succes? Wij wijzen u de weg!

U VISITEKAARTJES ZIJN PAS KLAAR, WANNEER U 100 % TEVREDEN BENT

100 % tevredenheidsgarantie bij Online Kompas

Wij houden van ons werk en dat komt mede omdat wij ons nergens voor hoeven te schamen. Wij zijn een eerlijk en transparant full-service internetbureau en wij hebben niets te verbergen. Dat slaapt wel zo lekker en dat houden wij graag zo.

Sinds 2001 ontwerpen wij al visitekaartjes voor diverse branches en wij tot nu toe hebben wij nog nooit klachten gehad. Omdat wij graag een 100 % beoordeling willen behouden, bieden wij u een 100 % tevredenheidsgarantie. Onze ontwerpen zijn voor u op maat gemaakt en pas als u 100 % tevreden bent, starten wij het drukproces.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Logo ontwerp

vanaf
€ 399,-
Uniek, tijdloos ontwerp
Uw wensen grondig besproken
100% tevredenheidsgarantie
Voor website en drukwerk
Vector wordt ook opgeleverd

Huisstijl pakket

vanaf
€ 799,-
Logo ontwerp à € 399,-
Ontwerp visitekaartjes
Ontwerp briefpapier
Ontwerp enveloppen
Bestanden drukklaar

Totaal pakket

vanaf
€ 1499,-
Logo ontwerp à € 399,-
Huisstijl ontwerp à € 799,-
Website ontwerp à € 699,-
WordPress cursus (2 uur)

FULL-SERVICE ONTWERPBUREAU ONLINE KOMPAS

Een huisstijl of logo ontwerp nodig?

Wilt u een visitekaartje laten ontwerpen maar heeft u nog geen logo of huisstijl? Wij zijn een full-service ontwerpbureau en helpen u ook met het ontwerpen van een logo of huisstijl.

Bij Online Kompas bent u dus zeker van een op maat gemaakte ontwerp en weet u zeker dat u een professioneel visitekaartje in uw handen gedrukt krijgt. Wilt u meer weten of wilt u gewoon een simpele vraag stellen? Wij staan maandag tot en met zaterdag voor u klaar, van 09:00 tot 21:00.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier