Online Kompas – Online marketing

Webdesign Zoetermeer

Heeft u een verouderd webdesign of wilt u gewoon een nieuwe website? Bij onze webdesign bureau in Zoetermeer helpen wij u graag. Onze gediplomeerde webdesigners ontwerpen een website waarmee u niet alleen uw klanten maar ook de zoekmachines overtuigt. Zo ontwerpt Online Kompas een conversiegerichte website die ook geschikt is voor een online marketing campagne. 

Zoetermeer is een grote stad met een hoge mate van concurrentie waardoor uw website aan meerdere eisen mag voldoen. Zo mag uw website makkelijk te navigeren zijn maar ook technisch mag uw website op orde zijn. Wij zorgen voor een website waarbij al deze eisen in een mooi webdesign verworven worden. Dit doen wij tegen een betaalbare prijs en wij zorgen voor een duidelijke communicatie tussen onze webdesigners en u.

Als Online Kompas bedienen wij niet alleen klanten in Zoetermeer maar ook in Bergschenhoek, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker en Waddinxveen.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBDESIGN IN ZOETERMEER

Webdesign Zoetermeer: een professionele website

Ons advies is om altijd een webdesign te laten ontwerpen door een professioneel en ervaren webdesign bureau. Zo weet u zeker dat uw nieuwe website bestaat uit de juiste codes en is de kans dat uw website fouten bevat, een stuk kleiner. Buiten het correct programmeren van uw website, is uw website ook het visitekaartje van uw bedrijf. Zo mag uw webdesign natuurlijk ook aansluiten bij uw huidige huisstijl.

Onze ervaren webdesigners zorgen voor een website waar u trots op kan zijn. Uw nieuwe website valt op en uw nieuwe klanten zullen deze niet snel vergeten. Niet alleen omdat uw nieuwe website eruit sprint qua looks maar ook omdat deze makkelijk te bedienen is. Zo zal de klant uw website graag bezoeken.

Bij onze professionele webdesign bureau in Zoetermeer krijgt u echt waar voor uw geld. Wij vertellen u precies wat wij voor u gaan doen en vervolgens voeren wij dit uit. Wij laten u enkele voorbeelden van webdesigns zien en vragen u waar uw voorkeur naar uit gaat. Hierna gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij voor een uniek webdesign, die technisch perfect in elkaar steekt.

EEN WORDPRESS WEBSITE IS EEN VERADEMING

Een WordPress webdesign in Zoetermeer

U heeft er vast wel eens van gehoord, WordPress. Wat is WordPress nou eigenlijk en waarom zou u voor WordPress kiezen? WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Zo zijn websites van grote namen zoals IGN.com en CNN ook met WordPress gemaakt. Dit is natuurlijk niet voor niets.

WordPress zorgt voor een website die u zelf ook kan onderhouden (als u dat wilt natuurlijk). Zo kunt u zelf foto's of pagina's toevoegen maar ook teksten. Het grootste voordeel van WordPress is dat dit CMS volledig kosteloos is. Een ander groot voordeel zijn de plug-ins. De plug-ins van WordPress helpen van uw website bijvoorbeeld een WordPress webshop te maken met een enkele druk op de knop.

De WordPress website die wij opleveren is volledig van u. Zo zit u nooit aan ons vast en kunt u gaan en staan waar u wilt. Wij geven u een cursus van een uur, zodat u zelf aan de slag kan met uw nieuwe website. Mocht u ergens niet uitkomen? Wij helpen u graag! Bij Online Kompas, wijzen wij u de weg naar online succes.

Webdesign Zoetermeer
Website laten maken Zoetermeer

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WAAROM U IN ZOETERMEER VOOR ONS WEBDESIGN BUREAU KIEST

Voordelen webdesign Zoetermeer door Online Kompas

Bij ons webdesign bureau kunt u een website op maat verwachten. Zo word elke website vanaf het begin gebouwd en krijgt u een unieke website die u nergens op het web kan vinden. U betaalt bij ons niet de hoofdprijs maar u hoeft niet in te boeten op de kwaliteit. 

Al de websites die wij opleveren zijn ook nog eens responsive. Zo is uw website op meerdere apparaten goed te navigeren. Uw website schaalt dus mee wanneer de bezoeker van uw website vanaf een mobiele telefoon uw website bezoekt.

Buiten de voordelen hierboven, zijn dit onze andere voordelen:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

ONS WEBDESIGN BUREAU IN ZOETERMEER IS GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw webdesign

Wilt u een webdesign van Online Kompas? Dan wilt u natuurlijk weten wat u dit gaat kosten. Ons webdesign bureau in Zoetermeer maakt al een website voor € 599,-. U moet het wel heel bont maken mocht u meer kwijt zijn dan dit bedrag. Wilt u het zeker weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij Online Kompas is een offerte dan ook echt vrijblijvend. 

Wilt u weten hoe uw website er momenteel voor staat in Google? Vraag dan een quickscan aan. Bij een quickscan ontvangt u een uitgebreid rapport t.b.v. uw online vindbaarheid en vertellen wij u hoe deze te verbeteren. Zo kunnen wij u dus ook helpen met de zoekmachine optimalisatie van uw website. Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt in Google. Nog vragen? Wij helpen u graag!

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier