Online Kompas – Online marketing

Website laten maken

Wilt u een website laten maken door een full-service internetbureau? In Online Kompas vind u een betrouwbaar en flexibel webdesign bureau. Ons team van professionele ontwerpers, contentwriters, ontwikkelaars en internet marketeers helpen u graag aan een website waarmee u de klanten kunt bereiken. Onze websites zijn betaalbaar maar op maat gemaakt. Zo betaalt u niet de hoofdprijs maar hoeft u niet in te boeten op de kwaliteit.

Bijna alle websites die wij maken worden ontwikkeld in WordPress. Met dit CMS (content management systeem) kunt u zelf eenvoudig pagina's aanmaken, waar u zelf ook foto's of teksten kan wijzigen. Zo kunt u zelf uw website up-to-date houden, zonder dat u hier maandelijks voor hoeft te betalen. WordPress is visueel ingericht en onderscheidt zich van de concurrent door haar gebruiksgemak. Zo is WordPress dan ook het meest gebruikte CMS ter wereld en dit is niet zonder redenen.

ZELF UW WEBSITE ONDERHOUDEN MET WORDPRESS

Website laten maken: wat is een CMS?

Een CMS helpt u met het aanpassen van uw website, in een online omgeving. Zo kunt u overal te wereld en op elke tijdstip uw website aanpassen. CMS staat dan ook voor content management systeem. Dit kunt u zien als een softwarepakket die een online dashboard creëert, waar u vrij eenvoudig op in kunt loggen en wijzigen kan doorvoeren aan uw website. U kunt dus online overal ter wereld inloggen, waarna u foto’s, banners, nieuwsbrieven, content en pagina’s kan aanpassen. Als u wilt weten hoe WordPress te werk gaat? Wij laten het graag aan u zien in een vrijblijvend gesprek.

Wanneer uw website word opgeleverd, adviseren wij u van begin tot eind. U krijgt een cursus op maat van een uur waardoor u snel ook zelf aan de slag kan. Wilt u liever niet zelf aan uw website sleutelen? Dan kunt u natuurlijk ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

WordPress en de voordelen van een CMS

Als een online dashboard waarbij u overal en altijd kan inloggen nog niet genoeg is, heeft WordPress nog velen andere voordelen. Een andere belangrijk voordeel van WordPress is dat u weinig kennis van HTML en andere programmeertalen nodig heeft waardoor u vrij snel kunt instappen. Andere voordelen van WordPress zijn:

Website laten maken
Een echt internetbureau voor uw webshop of website

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

DE PLUSPUNTEN VAN EEN ECHT WEBDESIGN BUREAU

Website laten maken door Online Kompas

Bij ons webdesign bureau laat u een professionele website maken. Zo zetten wij uw ideeën om naar een website die op alle apparaten straalt. Heeft u al een website? Dan kunnen wij deze natuurlijk ook opfrissen en aanpakken waar nodig. Heeft u liever een webshop? Ook voor  voor het laten maken van een webshop bent u bij ons aan het juiste adres. 

Er zijn meerdere redenen waarom u een website laat maken door ons webdesign bureau. Zo zijn onze websites en webshops betaalbaar en zijn wij een transparant en helder internetbureau. Bij ons geen rare fratsen of verrassingen. Buiten dat wij betaalbaar en glashelder zijn, laat u een website door ons maken omdat wij u het volgende kunnen bieden:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

ANTWOORD OP AL UW VRAGEN OVER HET LATEN MAKEN VAN EEN WEBSITE

Website laten maken: veelgestelde vragen

Wilt u een website laten maken maar heeft u nog enkele vragen? U kunt natuurlijk altijd ons contactformulier gebruiken. Hieronder vind u enkele vragen die wij dagelijks van onze bezoekers ontvangen:

ONLINE KOMPAS IS NIET ALLEEN PROFESSIONEEL MAAR OOK NOG EENS RAZENDSNEL

Een professionele website binnen een week

De websites die wij maken zijn altijd geheel responsive. Een responsive website staat voor een website die op alle apparaten goed tot zijn of haar recht komt. De gemiddelde tijd voor het bouwen van een website ligt bij ons webdesign bureau tussen de vijf en zeven dagen. Zo kunt u snel aan de slag met uw toegankelijke en professioneel website.

Wanneer u een website laat bouwen door Online Kompas, krijgt u niet alleen een mooie, maar ook nog eens een winstgevende website. Uw website word zo opgezet, dat wij de conversie van uw website zo hoog mogelijk houden. Zo weet u zeker dat wanneer uw klanten uw website bezoeken, deze ook daadwerkelijk een actie verrichten.

Wij weten als geen ander dat uw website het digitale visitekaartje is van uw bedrijf en deze dus in één oogopslag de bezoeker mag weten te overtuigen. Hier zorgen wij dus dan ook voor. U krijgt een website op maat die de potentie heeft om hoog te ranken in Google. Dit is waar wij goed in zijn en dit doen wij al jaren.

Kort samengevat. U krijgt een professionele website binnen zeven dagen opgeleverd, die ook nog eens responsive en conversiegericht is. Onze websites zijn betaalbaar maar u hoeft niet in te boeten op de kwaliteit.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een professionele website laten maken waarmee u de zoekmachines en uw klanten overtuigt? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u binnen een week aan een website of webshop. Hoe meer informatie u geeft, hoe exacter wij uw prijsopgave kunnen maken. 

Zo is het voor ons altijd handig als u een voorbeeld van een website heeft, waar u vrolijk van word. Onze offertes zijn daadwerkelijk vrijblijvend en wij vallen u niet lastig. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van websites en wij weten dus precies wat wij moeten doen maar ook zeker wat niet.

Wilt u eerst een algemene vraag stellen? Gebruik dan het contactformulier onderaan de pagina.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan bij het maken van een website

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier