Online Kompas – Online marketing

Webdesign bureau

Bent u klaar met uw huidige website of bent u van plan om uw eerste website te laten ontwerpen? Samenwerken met Online Kompas is een verademing. Ons professionele webdesign bureau is betaal- en benaderbaar. Een website is natuurlijk in deze moderne tijden noodzakelijk en dat weten wij als geen ander. Zo is een goed opgebouwde website, uw online visitekaartje. Onze websites zijn geheel responsive en onze webdesigner zorgt ervoor, dat uw website ook op mobiele apparaten en tablets goed tot zijn recht komt. Bij ons krijgt u een unieke website die conversiegericht en op maat gemaakt is. Zo zal de website ook al gedeeltelijk voor Google zijn geoptimaliseerd waardoor u gelijk bij Google bent aangemeld. Onze team van specialisten, bestaande uit webdevelopers, webdesigners en online marketeers, helpen u graag met het binnen halen van nieuwe klanten. Wij bekijken samen uw wensen en zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt. Of u nu een WordPress webshop, WordPress website, Magento webshop of een andere CMS wilt, wij zijn een toevoeging voor uw bedrijf. Nadat we website is opgeleverd, krijgt u van ons een video waarin staat uitgelegd hoe u zelf uw website kan onderhouden. Dit scheelt natuurlijk weer in de onderhoudskosten voor uw website.

Online Kompas heeft een landelijke dekking en u kunt ons webdesign bureau mede vinden in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Webdesign bureau Online Kompas
Webdesign HTML & CSS

HOE ONLINE KOMPAS U VOOR ZIET VAN EEN WEBSITE

Hoe ons webdesign bureau te werk gaat

Hebben wij u overtuigd? Dan kunt u contact met ons opnemen waarna wij samen met u een plan opstellen. Dit plan bestaat eerst alleen uit de kleuren, lettertypes en algehele opmaak. Heeft u voorbeelden van websites die u aanspreken, dan bekijken wij deze voorbeelden graag. Zo kunnen wij een beetje inschatten wat u voor ogen heeft. Heeft u geen voorbeelden van websites? Dan helpen wij u graag met een eerste schets, zodat beide partijen weten welke richting u op wilt met uw website. Hieronder leggen wij u precies uit hoe onze webdesign bureau te werk gaat.

Introductie

Eerst willen wij natuurlijk weten wat uw doelen zijn. Hoe wilt u dat uw website er uit komt te zien, welke elementen wilt u terug zien in uw website en wilt u bepaalde foto’s terug laten komen of wilt u graag een contactformulier. Zo weten de webdesigners van webdesign bureau Online Kompas precies hoe u website eruit mag komen te zien in het eerste concept. Ook niet algeheel onbelangrijk is natuurlijk wie uw doelgroep is en hoe wij er samen voor zorgen dat uw website zich op deze doelgroep aansluit.

Ontwerp

Onze webdesigners gaan aan de slag met het ontwerpen van uw website. Als uw website heel complex wordt, dan is het verstandig om eerst een wireframe te maken. Een wireframe is eigenlijk een ontwerp van hoe uw website qua functionaliteit in elkaar zit. Zo weet u precies welke pagina’s aan elkaar verbonden zijn en hoe wij deze plattegrond van uw website kunnen verwerken, zodat uw website er niet alleen goed uit ziet maar deze ook nog eens makkelijk te navigeren is.

Oplevering

Als u helemaal tevreden bent met uw website (en ons webdesign bureau ook), leveren wij uw website op. Wij gaan er niet vanuit dat er iets niet goed werkt maar het kan natuurlijk altijd voorkomen. Mocht uw nieuwe klant u er op wijzen dat er iets niet helemaal lekker werkt of u ervaart zelf problemen met een bepaalde element op uw website, dan passen wij dit natuurlijk direct aan. Onze service stopt niet nadat uw website is opgeleverd. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om een onderhoudscontract voor uw nieuwe website bij ons af te sluiten. Zo kunnen wij u altijd helpen en staan wij elke dag tot 21:00 voor u klaar, zelfs op zaterdag! Wilt u beter gevonden worden op Google? Kies dan voor één van onze online marketing pakketten.

UW WEBSITE WERKT OP ALLE APPARATEN

Webdesign bureau voor een responsive website

Een moderne en goed werkende site is hedendaags moeilijker te realiseren dan voorheen. Iedereen kent wel die familielid die u erop attendeert, dat hij of zij wel eens een website heeft gemaakt en dat hij of zij u kunt helpen met een goed gestructureerde website die van alle gemakken is voorzien. Helaas zien wij dat dit vaak tegenvalt in werkelijkheid. Om mee te kunnen met uw concurrenten, dient u website tegenwoordig van een hoog niveau te zijn. Niet alleen om uw klanten te overtuigen maar ook om Google over te halen. Als u niet vindbaar bent, kunt u ook geen nieuwe klanten werven. Goed gevonden worden begint met een goed gestructureerde website, die ook nog eens responsive is. Google’s slogan is vandaag de dag niet voor niets “mobile first”.

Responsive betekent eigenlijk dat uw website op meerdere apparaten goed te navigeren is. Bij ons webdesign bureau bent u verzekerd van een website die op alle apparaten en zeker op mobiel goed te navigeren en leesbaas is. Zo maken wij gebruik van de nieuwste technieken waardoor u zich daar nooit druk over hoeft te maken. U kunt er zelfs voor kiezen om het design op mobiele apparaten geheel aan te passen, zodat uw website er op een mobiel geheel anders uit ziet dan op een computer beeldscherm.

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Waarom u kiest voor ons webdesign bureau

Ons webdesign bureau is betaal- en benaderbaar. Dit houdt in dat u ons gewoon kunt bellen als u vragen heeft. Wij komen niet langs in driedelig kostuum en wij doen ook niet aan uiterlijk vertoon (wel met het ontwerp van onze websites). U weet nu waar een website uit mag bestaan en wij voldoen aan al deze eisen. Wij kunnen u natuurlijk vertellen dat onze codes subliem worden aangebracht, dat onze websites prachtig zijn en dat uw website SEO-ready wordt opgeleverd maar wij bewijzen u liever gewoon hoe goed wij zijn. Wij zorgen dat uw website de resultaten behaalt die u voor ogen heeft. Begrijp ons niet verkeerd, soms hebben resultaten tijd nodig maar wij doen er alles aan om deze tijd te verkorten.

Wij zorgen ervoor dat u conversie door het dak heen gaat en dat uw website maximaal rendement haalt. Dit doen wij door zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te trekken en het maximale uit deze bezoekers te halen. Dit is dan ook onze recept voor succes. Wij zijn ook nog eens een full-service webdesign bureau. Zo kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van een logo, briefpapier en visitekaartjes. Kortom, wilt u online succes? Wij wijzen u de weg!

Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

WORDPRESS, DRUPAL OF JOOMLA

Welke content management systeem kiest u?

Een webdesign laten realiseren is natuurlijk niet een eenmalig ding. Zo mogen er altijd elementen of pagina’s nog worden aangepast, toegevoegd of verwijdert worden. Uw huidige doelgroep kan natuurlijk ook altijd ineens andere wensen hebben. Vandaar dan ook dat wij u een CMS adviseren. CMS staat voor Content Management Systeem en klinkt heel technisch. Gelukkig valt dit reuze mee en kunnen wij u de juiste weg wijzen met het aanpassen van uw eigen pagina’s. Zo maken wij een video voor u, waarin wij u uitleggen hoe u de website doormiddel van zo een CMS kunt aanpassen. Het handige van zo’n video, is dat u deze meerdere keren terug kunt kijken op uw gemak.

Er zijn twee soorten Content Management systemen die ver vooruit de concurrenten zijn. Dat zijn WordPress en Magento. WordPress wordt veelal gebruikt voor websites en webshops. Zo maken bloggers vaak gebruik van WordPress omdat hij of zij hier vrij eenvoudig stukken tekst kwijt kan, waar Magento daarintegen alleen wordt gebruikt voor Webshops. Beide zijn een prima keuze voor een webshop maar alleen WordPress is interessant voor een standaard website. Het voordeel van deze twee giganten is eigenlijk dat u altijd de keuze heeft voor plug-ins. Deze plug-ins maken u het leven een stuk eenvoudiger (en ons webdesign bureau ook) omdat deze twee u vrij eenvoudig kunnen helpen met bepaalde eisen. Zo scheelt dit ons veel codeerwerk en scheelt dit natuurlijk ook in de totale kosten.

Wij kunnen u natuurlijk ook helpen met een andere CMS. Al zou u dit eerst mogen bespreken met onze webdesigners en webdevelopers.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Direct contact met ons webdesign bureau

Vraag een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons voor een oriënterend gesprek. Wij bespreken samen uw wensen en u zit nergens aan vast. Geen jaarlijkse contracten, geen addertjes onder het gras en geen andere verrassingen. Als u voor ons webdesign bureau kiest dan kiest u voor betrouwbaarheid en een website die voldoet aan al uw eisen. Uw website wordt voorzien van WordPress of Magento en met onze marketing strategieën wordt u website gegarandeerd een succes. De zekerheid van een prachtige en goed vindbare website van Online Kompas in combinatie met onze klantvriendelijkheid en u heeft gegarandeerd uw online partner gevonden. Nog niet zeker van uw zaak? Laat ons u overtuigen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte, gratis quickscan of intakegesprek aan en wij doen de rest.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier