Online Kompas – Online marketing

Website onderhoud

U heeft een prachtige website maar geeft u deze ook genoeg aandacht? Website onderhoud is namelijk erg belangrijk. Zo is uw website een stuk veiliger als u de website de aandacht geeft, die het verdient. De regel is eigenlijk dat uw website altijd de nodige onderhoud moet krijgen maar dit geldt helemaal voor een website gemaakt in WordPress. Een goed onderhouden website zorgt er voor dat uw website een stuk veiliger is tegen aanvallen van buitenaf.

Onderhoud is natuurlijk niet alleen een technisch verhaal. Zo is een website nooit af en dient deze vaak bijgewerkt te worden qua tekst, foto’s en pagina’s. Uw website dient continue in beweging te zijn. Niet alleen voor de bezoeker maar ook om hoger in Google te komen. Als een website actueel blijft, komt dit ten goede voor Google, waardoor uw website hoger in de posities in Google komt te staan.

Website onderhoud door Online Kompas
Website onderhoud

EEN WEBSITE ONDERHOUDEN KOST VEEL TIJD

Website onderhoud: een tijdrovend proces

Website onderhoud kost vaak heel veel tijd. Onderhoud bestaat niet alleen uit kleine aanpassingen aan pagina’s maar vaak komt er ook techniek bij kijken. Zo kan het zijn dat de servers een update nodig hebben, dat er aanpassingen mogen worden gedaan aan uw HTML & CSS codes en soms dient u zelfs de database te actualiseren. Het komt natuurlijk heel vaak voor dat onze klanten niet beschikken over de kennis of tijd om deze onderhoud zelf uit te voeren.

Onze concurrent berekent elke kleine aanpassing aan u door en daar zijn wij het bij Online Kompas niet mee eens. Tuurlijk vragen wij een vergoeding maar wij berekenen u liever een vast maandelijks bedrag voor alle aanpassingen. Zo houden wij uw website actueel en wordt er niets vergeten. Zo zorgen wij er voor dat alle plug-ins worden bijgewerkt naar de laatste versie, plaatsen wij tekst en foto’s voor u en houden wij ook de database en servers in de gaten.

De kosten voor het maandelijks onderhouden van uw website zijn bij Online Kompas gebaseerd op de complexiteit van uw website en het aantal werkzaamheden die wij maandelijks mogen uitvoeren. Heeft u ons een maand niet nodig omdat uw website geen onderhoud nodig heeft, dan gaan deze uren gewoon mee naar de volgende maand, dit lijkt ons wel zo eerlijk.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Kosten website onderhoud

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten onderhoud. Zo kunnen wij u helpen met het toevoegen van tekst en foto’s maar wij kunnen ook uw website up-to-date houden. Vandaar dan ook dat het lastig is om te zeggen wat onderhoud aan uw site precies gaat kosten. Wij bieden al een onderhoudscontract vanaf € 50,- per maand aan maar het ligt echt een beetje aan uw website en aan hoeveel uur u wilt dat wij aan uw website besteden. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies wat het onderhoud precies gaat kosten waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

HANDIGE TIPS BETREFT WEBSITE ONDERHOUD

Waar op te letten bij website onderhoud

Er zijn meerdere aandachtspunten waar u op mag letten bij het onderhouden van een website. Zo is het belangrijk dat de lay-out van een website up-to-date blijft maar ook dat er door de bezoekers makkelijk genavigeerd kan worden. Niets zo vervelend als een website die niet volledig functioneel is. Hieronder vindt u aandachtspunten die belangrijk zijn bij het onderhouden van een website.

Visuele aspecten

Als een website niet de uitstraling heeft die een bezoeker verwacht, zullen de bezoekers naar een andere website toe gaan. Zo kunnen elementen te dicht op elkaar staan, de lettertypes te klein zijn of de contrast tussen elementen niet voldoende of afwezig zijn. Online Kompas kan zo nog wel drie werken doorgaan maar daar heeft u niets aan. Een website dient er professioneel en verzorgd uit te zien.

Actualiteit

Een website die niet actueel oogt, is een afknapper voor uw bezoekers. Zo kunt u de website actueel houden met blogs, actuele foto’s en nieuwe teksten. Als u dit niet doet dan loopt u eigenlijk altijd achter de concurrent aan. Toon uw bezoekers dat u verstand heeft van zaken doormiddel van uw website. Zie een website als een sollicitatiegesprek en uw site is de sollicitant ten opzichte van een bezoeker.

Funtionaliteit

Als uw website niet naar behoren functioneert, kunt u die aanvraag wel vergeten. Hoe vervelend vindt u het zelf niet als de navigatie van een website chaotisch toont, dat bepaalde elementen niet werken of dat pagina’s een 404-error geven. Zorg er dus altijd voor dat uw website helemaal werkt. Geen links die niet werken, geen pagina’s die niet werkzaam zijn en zeker geen navigatiemenu’s waarvoor de bezoeker een studie moet hebben afgerond.

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Onderhoud aan uw website door Online Kompas

Als u geen tijd heeft, of de kennis en ervaring mist om een website te onderhouden, kunt u het onderhoud natuurlijk uitbesteden aan Online Kompas. U kunt een onderhoudscontact met ons aangaan of u kunt per onderhoud sessie betalen. Wij raden u eigenlijk altijd aan om uw onderhoud (of een daal daarvan) uit te besteden aan een professioneel webdesign bureau, zo weet u zeker dat uw website altijd op zijn best is.

Backups

Uw website staat online en trekt menig bezoeker maar dan gebeurt het, er heeft een kritische fout plaats gevonden waardoor uw website niet langer werkzaam is. Bij Online Kompas zorgen wij er voor dat dit nooit kan gebeuren. Zo kunnen wij uw website dagelijks back-uppen waardoor uw website altijd veilig in de cloud wordt opgeslagen. Mocht er ooit iets gebeuren met uw website, dan zetten wij de laatste werkende backup terug.

Website onderhoud: updaten van WordPress en plug-ins:

Heeft u een site die gebouwd is op een CMS zoals WordPress, dan dient u website wekelijks up-to-date gehouden te worden. Zo zijn er plug-ins die mogen worden bijgehouden naar de laatste versie, thema’s die bijgehouden mogen worden en het updaten van WordPress zelf natuurlijk. 

Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress en weten precies, hoe het onderhoud van uw WordPress webshop of website aan te pakken. Zo weet u zeker dat uw website altijd functioneert zoals het moet.

Beveiliging laten onderhouden

WordPress is een fantastische CMS en wij zouden nooit meer zonder kunnen maar helaas heeft ook WordPress zo zijn nadelen. Zo is WordPress uitermate gevoelig voor hacks en aanvallen van buitenaf. Dit soort problemen komen vooral vaak voor, als de website niet up-to-date wordt gehouden. Wij installeren Wordfence voor u waardoor uw WordPress site niet meer aan te vallen is en u met een gerust hart kan slapen.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

BESTEED HET ONDERHOUD VAN UW WEBSITE UIT

Besparen op het onderhoud van uw website

Laat uw site onderhouden door een professioneel bedrijf. Onderaan de streep scheelt dit altijd in de kosten en bent u voordeliger uit. Zo kan het een tijdrovend proces zijn en als u fouten maakt kan dit desastreus zijn voor uw website of webshop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan waarna wij contact met u opnemen. Zo bespreken wij samen de mogelijkheden waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier