Online Kompas – Online marketing

WordPress webshop laten maken

Een derde van alle webshops maakt gebruik van WooCommerce op WordPress. WooCommerce is een plug-in die vrij eenvoudig kunt installeren waarna u al snel aan de kan met WordPress als webshop. Vergeleken met een andere CMS is WordPress een relatief eenvoudige en goedkope manier om een webshop op te starten. Wilt u een WordPress webshop laten maken? Op deze pagina vindt u alle informatie die u ooit nodig heeft over het laten maken van een webshop, die natuurlijk gebouwd is op WordPress met behulp van WooCommerce. Zo behandelen wij alle aspecten zoals onze uurtarief van onze WordPress webdevelopers, onderhoud van uw webshop, plug-ins en de hosting.

WordPress webshop laten maken
WordPress webshop laten maken door Online Kompas

WILT U ZELF AAN DE SLAG MET EEN WEBSHOP?

Een WordPress webshop zelf bouwen

WordPress staat bekend als een CMS waarmee er betrekkelijk eenvoudig websites mee gemaakt kunnen worden. Vandaar dan ook, dat men vaak zelf aan de slag gaat in de veronderstelling dat een webshop snel gebouwd is. Niets is minder waar, een goede resultaat vergt behoorlijk wat ervaring en oefening. Wij raden u dan ook aan om een dergelijk project uit te besteden aan een professioneel full-service internetbureau die ook de technische zaken voor u uit handen kan nemen. Zo kan het implementeren van een online betaalplatform de nodige stress en irritatie veroorzaken. Wij maken gebruik van WooCommerce en zorgen ervoor, dat u webshop straalt en dat deze makkelijk te navigeren is.
  
Wilt u toch zelf een webshop bouwen? Dan is dit vaak omdat u geen budget heeft. Begrijpelijk natuurlijk, maar dan adviseren wij u eigenlijk een kant-en-klare webshop aanbieder zoals Mijnwebwinkel of Wix. Hiermee kunt u een professionele webshop maken, zonder dat hier al teveel kennis en ervaring voor benodigd is. Helaas als u op een gegeven moment verder wilt en u de webshop wilt uitbreiden, dan wordt zo’n Software as a Service (SaaS) helaas toch wat te eenvoudig en loopt u tegen een muur aan vanwege de beperkingen. Het grote voordeel is wel dat u zich niet druk hoeft te maken om het onderhoud.

WAT KOST EEN WEBSHOP LATEN BOUWEN?

Eenmalige kosten WordPress webshop laten maken

Als u zelf een WordPress webshop wilt maken, dan bent u met alle plug-ins, hosting en andere kostenposten zo’n € 300,- kwijt. Laat u een WordPress webshop maken door Online Kompas, dan heeft u al een webshop met WooCommerce vanaf € 1199,-. Of het bedrag hoger wordt dan € 1199,- is vooral afhankelijk van of u veel extra’s wilt en of u zelf de producten invult of dat wij dat voor u mogen doen. Bij een standaard webdesign bureau bent u al snel tussen de € 4000,- en € 10.000,- kwijt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrij snel te werk gaan waardoor wij de totale kosten enorm kunnen drukken. Als u echt voor een volledige op maat gemaakte design en webshop kiest, dan kunnen de kosten wel oplopen tot zo’n € 15.000,-. Als wij heel eerlijk mogen zijn dan vinden wij dat eigenlijk nooit noodzakelijk. Ook met een thema kunt u de lay-out algeheel aanpassen en alleen gebruik maken van de basis functies, waaruit u een totaal op maat gemaakte webshop kunt laten ontwikkelen. Zo staat uw webshop snel online en betaalt u niet de hoofdprijs.

MAANDELIJKSE OF JAARLIJKSE KOSTEN WEBSHOP

Periodieke kosten WordPress webshop laten maken

Buiten de eenmalige kosten zijn er ook nog maandelijkse of jaarlijkse kosten. Hoe deze kosten in elkaar zitten kunt u hieronder vinden. Zo kunt u voor een maandelijkse onderhoud kiezen, misschien is er een plug-in die u interessant vindt of heeft u een add-on nodig die u helpt met de bestellingen te exporteren naar uw boekhoudprogramma.

Onderhoud

Een website of webshop is nooit helemaal klaar. Dit klinkt misschien demotiverend maar is helaas de waarheid. De software (vooral bij WordPress) dient meerdere malen per jaar ge-update worden voor uw eigen veiligheid. Helaas komt het nog wel eens voor dat deze updates problemen veroorzaken in de backend van uw website. Wij adviseren u dan ook, om deze updates uit te laten voeren door uw webdesign bureau. Bij ons kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor een maand of een jaar. Voor een kleine tot gemiddelde WordPress met WooCommerce webshop, bent u ongeveer zo’n € 400,- tot € 1.000,- euro per jaar kwijt aan onderhoud.

Plug-ins

Een plug-in is een code die extra functionaliteit aan uw WordPress site of webshop toevoegt. Er zijn heel veel plug-ins die u kosteloos kunt downloaden maar er zijn ook plug-ins waarbij u jaarlijks een klein bedrag kwijt bent. WooCommerce is ook zo’n code die WordPress omtovert in een volwaardige webshop. De plug-in WooCommerce is geheel gratis. U kunt ook extra add-ons toevoegen, waarmee u uw webshop uitbreidt met meer functies maar er zijn ook add-ons die u het leven een stuk makkelijker maken. U kunt het niet bedenken of er is een plug-in voor. Zo maken onze webdevelopers vaak gebruik van de Mollie plug-in, die iDeal betalingen op uw webshop vereenvoudigt.

Hosting

U kunt zelf de hosting regelen, of wij doen dat voor u. Wij maken gebruik van een hele snelle hosting partner waarbij uw website veilig geparkeerd staat. Wij zorgen dat uw webshop aan het einde van de geregistreerde datum, automatisch verlengt wordt. Zo hoeft u zich nooit druk te maken over uw domeinnaam en webhosting. Totale kosten voor uw hosting zal zo tussen de € 20,- en € 40,- per maand kosten. Het ligt een beetje aan de grootte van uw webshop en of u nog speciale wensen heeft. Wilt u een Magento webshop laten maken? Dan kunt u rekenen op een bedrag tussen de € 80,- en € 300,-. Dit komt omdat een Magento webshop in het algemeen een veel zwaardere CMS is om te hosten.

Wij horen soms horror verhalen van concurrenten die uw website gijzelen om zich zo aan hun te binden. Wij doen dit niet! Als u geen zaken meer met ons wilt doen, even goede vrienden en u krijgt netjes een verhuiscode waarmee u de website naar uw eigen hosting kan verhuizen. Bij Online Kompas geen verrassingen.

Aanpassingen

Wilt u een bepaalde aanpassing aan uw website laten uitvoeren, dan zijn hier natuurlijk kosten aan verbonden. Wij kunnen deze aanpassingen ook uitvoeren op bestaande webshops die wij niet voor u hebben gebouwd. Heeft u een WordPress webshop laten maken door een derde partij en wilt u advies? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Wij helpen u graag.

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

ONS INTERNETBUREAU HEEFT JARENLANGE ERVARING MET WEBWINKELS

WordPress webshop laten maken door ons

Zoals wij al eerder hebben aangegeven, heeft een WordPress webshop laten maken in WooCommerce enkele voordelen. Zo kunt u gemakkelijk plug-ins of modules toevoegen, eenvoudig producten toevoegen en natuurlijk de bestellingen inzien.
Wij kunnen u een webshop goedkoop aanbieden vanwege onze gestructureerde werkwijze en onze jarenlange ervaring. U betaalt alleen voor wat Online Kompas ook daadwerkelijk voor u heeft uitgevoerd. Zo betaalt u nooit teveel. Hebben wij u overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Mocht u telefonisch de opties willen bespreken, aarzel dan niet om te bellen. Als u voor Online Kompas kiest, dan kiest u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Er zijn twee soorten Content Management systemen die ver vooruit de concurrenten zijn. Dat zijn WordPress en Magento. WordPress wordt veelal gebruikt voor websites en webshops. Zo maken bloggers vaak gebruik van WordPress omdat hij of zij hier vrij eenvoudig stukken tekst kwijt kan, waar Magento daarintegen alleen wordt gebruikt voor Webshops. Beide zijn een prima keuze voor een webshop maar alleen WordPress is interessant voor een standaard website. Het voordeel van deze twee giganten is eigenlijk dat u altijd de keuze heeft voor plug-ins. Deze plug-ins maken u het leven een stuk eenvoudiger (en ons webdesign bureau ook) omdat deze twee u vrij eenvoudig kunnen helpen met bepaalde eisen. Zo scheelt dit ons veel codeerwerk en scheelt dit natuurlijk ook in de totale kosten.

Wij kunnen u natuurlijk ook helpen met een andere CMS. Al zou u dit eerst mogen bespreken met onze webdesigners en webdevelopers.

OFFERTE AANVRAGEN

Direct contact met ons webdesign bureau

Uw heeft een WordPress webshop laten maken door Online Kompas of een concurrent, hoe nu verder? U krijgt bij het begin waarschijnlijk nog geen klanten. Dit komt natuurlijk omdat u nog niet vindbaar bent op Google. WordPress in combinatie met WooCommerce heeft wel een positieve invloed in zoekmachines zoals Google maar helaas zal u nog wel een online marketing campagne nodig hebben. Nu begint het echte schaakspel pas echt.

Online marketing wordt ook wel SEO genoemd, wat staat voor Search Engine Optimization. De plug-ins van Yoast of Rankmath kunnen u wel wat op weg helpen qua SEO, maar u zal toch nog wat extra hulp nodig hebben. Met onze online marketing pakketten helpen wij u verder. Wilt u SEO advies op maat? Wij komen graag bij u langs, om u op locatie verder te helpen.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier