Online Kompas – Online marketing

Google Ads uitbesteden

Organisch gevonden worden op Google is natuurlijk top maar helemaal bovenaan staan kan alleen als u wilt adverteren op Google. 20 tot 30 % van de bezoekers die gebruik maken van Google, klikken nog steeds op zo’n advertentie. Bent u op zoek naar een Google Ads specialist die een ideale campagne voor uw website of webshop opzet? Dan bent u bij Online Kompas bij de juiste partij. Zo kunt u geheel zorgeloos uw Google Ads aan ons uitbesteden en dan doen wij de rest.

Google Ads uitbesteden aan ons betekent het maximale uit je Google Ads of Google AdWords halen. Zo zorgt onze Google Ads specialist voor een optimale rendement en zo zorgt hij of zij ervoor, dat u geen potentiële kliks misloopt of dat u onnodig omzet laat liggen.

Google Ads uitbesteden
Google AdWords

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Uw Google Ads campagne is geheel inzichtelijk​

Online de juiste koers varen? Online Kompas toont u de juiste weg. Onze marketeers hebben een enorme passie voor wat zij doen. Wij houden van online schaken en dat ziet u terug in onze resultaten. Hieronder een enkele voorbeelden van hoe u weet dat wij de juiste Google Ads partner voor u zijn:

 • Online marketing hoort geld op te leveren, betaald of organisch;
 • Bij ons zit u nergens aan vast. U kunt dus elke maand opzeggen;
 • Heeft u een goed product of levert u goede diensten, dan hoort u natuurlijk gewoon vindbaar te zijn en daar zorgen wij voor;
 • Wij behandelen uw campagne alsof die van ons is. Zo houden wij het kostenplaatje zo laag mogelijk.

UW WEBSITE WERKT OP ALLE APPARATEN

Google Ads: uitbesteden of niet?

Google Ads is eenvoudig in te stellen maar ook levensgevaarlijk. Zo kunt u heel onnodig veel geld uitgeven zonder dat dit een enkele conversie oplevert. Ons advies is dan ook om Google Ads uit te besteden aan een Google specialist van een professioneel internet bureau. Zo weet u zeker dat uw Google Ads campagnes geld opleveren en u het maximale uit uw budget haalt. De kosten van Online Kompas haalt u er dus eigenlijk al uit doormiddel van de extra conversies waar u op kunt rekenen.

Wat heel veel klanten van ons niet weten, is dat de klikprijs enorm verlaagd kan worden, door een pagina maximaal te optimaliseren voor Google. Als uw website of webshop dus relevanter is voor een bepaalde zoekwoord, betaalt u een lagere klikprijs dan de concurrent. Dat is snel verdient lijkt ons.

EERST EEN ANALYSE, DAARNA PAS EEN CAMPAGNE

Google Ads begint met een analyse

Wij gaan natuurlijk niet gelijk aan de slag. Wij analyseren uw website (en misschien huidige campagne) eerst grondig. Zo weten wij precies welke kansen u laat liggen en welke pagina’s geoptimaliseerd mogen worden. Omdat wij een full-service internetbureau zijn, kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van uw advertenties. U kunt dus het hele online marketing traject uit handen geven aan onze online marketing bureau.

Bent u nog niet overtuigt? Vraag een beknopte analyse van uw account aan. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo kunnen wij zien welke zaken op uw account er verbetert kunnen worden en wat dit voor u gaat kosten.

WELKE SOORTEN CAMPAGNES ZIJN ER?

Verschillende soorten Google Ads campagnes

Onze gecertificeerde specialisten kunnen u helpen met meerdere typen campagnes. Zo zijn er de zoekadvertenties, de display-advertenties en de shopping-advertenties. Wat het verschil is tussen deze campagnes, kunt u hieronder lezen.

Zoekadvertenties

Wanneer wij een zoekadvertentie voor u instellen, kunnen wij kiezen uit meerdere doelen die wij voor u willen halen:

 • Het aantal verkopen online of in de winkel verhogen
 • Meer leads genereren
 • Verkeer naar uw website leiden

Een zoekadvertentie kunt u vinden boven de organische resultaten in Google. Dit zijn de vier bovenste resultaten in Google (soms zelfs meer). Wie er bovenaan staat wordt bepaald door een klikprijs. Soms is het helemaal niet interessant om helemaal bovenaan te staan en soms is een zoekwoord zelfs helemaal niet geschikt. Zo beheren wij advertenties van slotenmakers waar helaas oplichters aan het werk zijn. Hierdoor zijn de klikprijzen zo hoog, dat er gewoon niet tegenop te boxen valt.

Display-advertenties

Advertenties die u tegenkomt op andere websites zijn display-advertenties en zijn ook onderdeel van Google Ads. Als u een website heeft bezocht en u komt op de volgende site, en u ziet daar een beeldadvertentie van de laatst bezochte website, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een display-advertentie te maken heeft. Zo kunt u dus een bezoeker die uw website heeft bezocht, terug trekken naar uw website. Een display-advertentie is betaalbaar en kan zeker interessant zijn. De kosten qua display advertenties zijn relatief laag maar kunt u toch een enorm bereik hebben.

Shopping-advertenties

Wilt u online uw winkelvoorraad promten? Dan zijn de shopping-advertenties van Google uw keus. Zo kunt u met een shopping-advertentie meer verkeer naar uw website of fysieke winkel trekken. Zo kan er een campagne gemaakt worden waarmee de shopping-advertenties op andere websites worden getoond. In tegenstelling tot een tekstadvertentie, die alleen tekst bevat, tonen Shopping-advertenties gebruikers een foto van uw product met daarbij een titel, prijs, winkelnaam, enzovoort.

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

WAT DE KOSTEN ZIJN VOOR GOOGLE ADWORDS

Wat zijn de kosten voor het adverteren op Google?

Wij vinden het heel vervelend als wij geen exacte prijzen kunnen noemen maar er zijn teveel verschillende factoren die de maandelijkse kosten bepalen. Zo hangt het af van de zoekwoorden waarmee u wilt adverteren, type campagne(s) en natuurlijk hoeveel uur wij kwijt zijn om uw campagnes te optimaliseren. Zoals u hopelijk kunt begrijpen, is een zoekwoord zoals “bloemen” veel duurder qua klikprijs, dan de klikprijs van een zoekwoord zoals “roze skippybal in Parijs”.

U betaalt natuurlijk ook een budget direct aan Google voor bijvoorbeeld kliks, vertoningen of conversies. Dit budget kan wel per dag / maand gemaximaliseerd worden. Dit budget kunt u zelf bepalen en bijsturen waar nodig. Zo bent u nooit meer kwijt dan dat u zelf wilt.

EEN PROFESSIONEEL EN TRANSPARANT INTERNETBUREAU

Uw Google Ads uitbesteden aan Online Kompas

Online Kompas hoopt dat u wij goed hebben kunnen informeren over de mogelijkheden van Google Ads en dat u hopelijk iets heeft bijgeleerd. Waarom zou u nou eigenlijk uw Google Ads uitbesteden aan ons? Bij ons krijgt u een eigen digitale omgeving met rapporteren waar u 24/7 alle data rondom uw Google Ads campagnes kunt monitoren. Verder hebben wij jarenlange ervaring met het optimaliseren en opzetten van Google Ads campagnes in verschillende branches en zijn wij geheel transparant over de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze digitale omgeving geeft u de beschikking over de volgende resultaten:

 • het aantal vertoningen van uw campagnes en advertenties;
 • het aantal conversies die uw advertenties u hebben opgeleverd;
 • de kosten per conversie;
 • het conversiepercentage.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Online de juiste koers varen? Volg Online Kompas naar online succes.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier