Online Kompas – Online marketing

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden is iets wat wij absoluut aanraden. Zo kost een goed linkprofiel creëren veel tijd en is de nodige kennis een pré. Linkbuilding is een vak apart en vanwege de vele gevaren, is de nodige oplettendheid geboden. Een betrouwbare linkprofiel is dan ook uitermate belangrijk om gevonden te worden in Google. Zo ziet Google een link van een externe website naar uw website of webshop als een positieve beoordeling van een derde partij. Laat uw linkprofiel zorgvuldig en natuurlijk opbouwen door een linkbuilding specialist van onze online marketing bureau.

Natuurlijk linkprofiel
Linkbuilding uitbesteden

DE JUISTE KOERS VAREN

Linkbuilding uitbesteden aan Online Kompas

Linkbuilding is niet iets wat u zomaar even doet. Zo is niet elke link die naar uw website verwijst, een goede link in de ogen van Google. Zo mag een link relevant zijn aan het onderwerp van uw content op de desbetreffende pagina. Een link mag ook een bepaalde autoriteit hebben zodat u de zoekmachines overtuigt. Wilt u een linkprofiel waar Google niet omheen kan? Dan helpt Online Kompas u hier graag bij.

Online Kompas heeft jarenlange ervaring met het vergaren van de juiste links voor verschillende branches. Onze marketeers weten dus inmiddels precies wat werkt maar ook zeker wat niet. Als u ons de linkbuilding van uw website of webshop laat regelen, heeft u er zelf geen omkijken meer naar en zo weet u zeker dat het linkprofiel natuurlijk wordt opgezet. Maandelijks krijgt u een rapport met welke links wij voor u hebben vergaard waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

ONLINE KOMPAS HELPT U AAN EEN NATUURLIJK LINKPROFIEL

Linkbuilding uitbesteden: ook voor uw website of webshop?

Linkbuilding is noodzakelijk voor bijna elke website in elke branche en ook bij zoektermen met lage zoekvolumes. Er zijn maar heel weinig bedrijven die zonder links een goede positie in Google behalen. Natuurlijk, multinationals en andere grote bedrijven komen er waarschijnlijk mee weg om geen linkbuilding te hoeven uit te besteden maar dit heeft er vooral mee te maken omdat vrijwel al deze links automatisch vergaard worden op een natuurlijke manier. Zo wordt er door heel veel restaurants of leverancies gelinked naar Coca-Cola en zo hoeft Coca-Cola zich dus niet druk te maken om backlinks. Helaas is linkbuilding uitbesteden in de praktijk voor heel veel bedrijven de enige oplossing.

LINKBUILDING IS OOK ESSENTIAAL VOOR UW BEDRIJF

Waarom linkbuilden?

Linkbuilden is in vergelijking met contentmarketing betaalbaar. Zo betaalt u maandelijks de kosten van de links en onze gewerkte uren. Zo kunt u betaalbaar hogere posities in Google behalen. Dit betekent natuurlijk niet dat u helemaal niet aan contentmarketing moet doen. Goede en unieke content blijft natuurlijk belangrijk. Hoe beter uw content, hoe minder het linkbuilden hoeft te kosten. Linkbuilding is dus een heel belangrijk element in het algehele plaatje van zoekmachine optimalisatie.

PROFESSIONELE LINKBUILDING

Uw linkbuilding uitbesteden aan onze specialisten

Koop geen goedkope linkbuildingen paketten. Dit komt uw website of webshop absoluut niet ten goede. Verspil dus geen tijd of geld aan wat op het eerste gezicht een goedkope oplossing lijkt.

Onze ervaren specialisten maken eerst een uitgebreide plan en bekijken uw linkprofiel tot in de puntjes. Zo bekijken zij precies naar alle statistieken en verschillende sterktes van uw backlinks. Zo zien onze marketeers precies waar het linkprofiel versterkt mag worden en waar nog winst valt te behalen.

OOK DE INTERNE LINKS ZIJN BELANGRIJK

Interne links en linkbuilding strategie

De ene backlink is de ander niet maar dit geldt ook voor een interne linkstructuur. Zo is de indeling van uw website ook super belangrijk. Een stukje van de backlink die verwijst naar een bepaalde pagina op uw website, wordt ook weer verdeelt over de pagina’s waar deze pagina weer naar verwijst. Dit klinkt misschien heel verwarrend maar hier dient absoluut rekening mee gehouden te worden.
  
Als er een link naar pagina A wordt vergaard en pagina A linkt weer naar pagina B en C, dan zal er dus een stukje autoriteit van de backlink ook over pagina B en pagina C worden verspreid. Hier dient dus echt rekening mee gehouden te worden. Met dit soort constructies weet Online Kompas gelukkig wel raad. Hieronder vindt u enkele andere belangrijke onderdelen van een linkbuilding strategie:

⦁ pagina’s die versterkt mogen worden met backlinks
⦁ variërend anchor teksten zodat uw linkprofiel natuurlijk blijft
⦁ relevantie van backlink aan uw pagina en zoekwoord
⦁ verschillende manieren van links vergaren (blogs, bedrijfsvermeldingen en linkruil)

ALLE GEGEVENS INZICHTELIJK

Linkbuilding uitbesteden: uw eigen dashboard

U krijgt bij ons volledig toegang tot al uw gegevens. Zo kunt u precies zien wat de huidige posities van zoekwoorden in Google zijn en wat voor backlinks er naar uw website zijn toegevoegd. Wij zijn transparant en eerlijk en willen dus dat u precies kan zien waar uw website naar toe gaat, als u ervoor kiest om uw linkbuilding uit te besteden aan Online Kompas. Zo kunt u in uw eigen dashboard de volgende zaken bekijken:

  • Aantal verwijzende domeinen naar uw website
  • Trust- en citation flow van links
  • Follow of no-follow link
  • Anchor tekst van links
  • Nieuwe en verloren links periode

maar ook:

  • Posities van zoekwoorden
  • Stijgingen en dalingen
  • Aantal zoekwoorden

Omdat wij kiezen voor een transparante aanpak, weet u precies wat er met uw website gebeurt en wat de daar bijbehorende resultaten zijn. Linkbuilding uitbesteden aan onze marketing experts betekent rust en vertrouwen.

Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

HET IS NIET VERSTANDIG OM ZELF TE LINKBUILDEN

Linkbuilding uitbesteden en kwaliteit

Natuurlijk kunt u zelf links kopen of zelf websites vinden met een lage autoriteit maar hier redt u het niet mee. Wij hebben toegang tot meer dan 10.000 websites waar wij een backlink voor u kunnen plaatsen. Zo weet u zeker dat u een linkprofiel opbouwt die op uw branche aansluit.

Domein-autoriteit, citation flow, trust flow en pagina-autoriteit zijn allemaal factoren om rekening mee te houden. Weet u niet wat deze termen inhouden, dan doet u er goed aan om uw linkbuilding uit te besteden.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Direct uw linkbuilding uitbesteden

Inkomende links en een goede interne linkstructuur zijn doorslaggevend voor de rankings in Google. Zorg er dus voor dat uw links worden verzorgd door een professionele en betrouwbare online marketing partner die van wanten weet.

Online Kompas zorgt voor een natuurlijk linkprofiel, waarmee u snel zult stijgen in de rankings van Google. Wij bekijken met een website quickscan wat de zwakke punten van uw website zijn en zorgen voor een goede fundering.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier