Online Kompas – Online marketing

Webdesign Dordrecht

Op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Dordrecht? Onze webbouwers in Dordrecht bieden onze diensten aan door heel Nederland en voorzien ondernemers en particulieren dagelijks met gebruiksvriendelijke webdesigns. Ons webdesign bureau in Dordrecht is betaalbaar en transparant. Bij ons kunt u een professionele website laten maken in WordPress of WooCommerce maar ook andere content management systemen schuwen wij niet. Ons webdesign bureau zorgt voor een gebruiksvriendelijke oplevering waardoor u de website of webshop zelf aan kunt passen. Dit scheelt veelal in de kosten en zo kunt u zelf uw website onderhouden. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen dagelijks meer dan 10 ondernemers met webdesign en vindbaarheid in regio Dordrecht. Zo helpen wij ook ondernemers in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBDESIGN IN DORDRECHT

Transparant webdesign bureau in Dordrecht

Volgt u ons naar online succes? Een partner die u echt helpt met uw online vindbaarheid vind u in ons webdesign bureau in Dordrecht. Omdat wij een full-service internetbureau zijn, kunnen wij u helpen van A tot Z. Van het ontwerpen van een logo tot aan het uitbesteden van uw linkbuilding, wij zijn uw webdesign bureau in Dordrecht.

Als Online Kompas kunnen wij u helpen met een responsive webdesign waardoor uw website op alle apparaten optimaal wordt weergegeven. Ons bureau is altijd op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen op website en design gebied en gebruiken deze ontwikkelingen graag in uw nieuwe webdesign.

Wij voorzien u niet alleen van een mooie website maar wij kunnen er ook voor zorgen, dat uw website goed vindbaar is op Google. Zo word uw website bij oplevering al geoptimaliseerd afgeleverd, waardoor u al vindbaar bent op de zoekmachines. Als u echt de zoekmachines wilt bestormen, dan zijn er wel meerdere stappen nodig. Zo is zoekmachine optimalisatie een marathon en helaas geen race. Ons webdesign bureau in Dordrecht helpt u graag met uw online succes.

EEN CONVERSIEGERICHTE WEBDESIGN IN DORDRECHT

Aan de slag met ons webdesign bureau in Dordrecht

Bent u op zoek naar een professioneel in Dordrecht? Het uitbesteden van uw webdesign aan een professionele internet bureau als Online Kompas is gegarandeerd een succes. Wij geloven dat als uw onderneming groeit, wij met u meegroeien. Een website laten maken in Dordrecht is dus bij Online in goede handen.

Wij zijn sinds 2001 al werkzaam met alle facetten van het internet en weten dus precies wij uw website op een professionele manier online krijgen. Buiten een webdesign in Dordrecht, helpen wij u ook met uw vindbaarheid. Heeft u al een webdesign waar u tevreden mee bent en wilt u beter gevonden worden door potentiële klanten? Dan voeren wij graag geheel vrijblijvend een quickscan voor u uit. Zo weet u precies waar uw website momenteel staat.

Webdesign Dordrecht
WordPress website laten maken

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een nieuw webdesign in Dordrecht gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of bel ons even op. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf met de exacte kosten. Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende vraag stellen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd een mail sturen.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

 

 

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier