Online Kompas – Online marketing

Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. De gele M van McDonalds, het logo van Nike of de rode opvallende kleur van Netflix. Een huisstijl zorgt ervoor dat een merkt herkent wordt. Een huisstijl bestaat uit een logo, briefpapier en visitekaartjes en samen vormen deze een eenheid, maar ook afzonderlijk zouden de individuele producten een grafisch imago moeten creëren.

Een huisstijl laten ontwerpen blijft vaak niet alleen bij het ontwerpen van de basis eenheid. Het komt ook vaak voor dat vanuit de basis een huisstijl vaak wordt uitgebreid naar autobelettering, borden en banners.

Online Kompas heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van verscheidene huisstijlen. Wilt u een huisstijl laten ontwerpen? Dan vaart u bij Online Kompas de juiste koers.

Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl - merk en identiteit

EEN HUISSTIJL, UW DIGITALE IDENTITEIT

Wat is een huisstijl nou eigenlijk?

Een huisstijl is meer dan alleen een logo, een huisstijl is een geheel. Het zijn alle visuele aspecten van de grafische identiteit die uw merk of bedrijf wilt uitdragen. Zo is een huisstijl dus allesomvattend als het om de grafische identiteit van uw merk of bedrijf gaat.

Een huisstijl wordt bepaald door het logo, vormen, lettertypes, grafische elementen en kleurgebruik. Een huisstijl wordt bepaalt door al deze elementen. Het herhaaldelijke gebruik van deze elementen op alle huisstijldragers, noemen wij dus een huisstijl.

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Een huisstijl laten ontwerpen door Online Kompas

Een huisstijl laten ontwerpen door Online Kompas is een verademing. Zo ontwerpen wij een complete huisstijl tegen zeer scherpe tarieven. Het belang van een huisstijl wordt wel eens onderschat maar niet door onze professionele ontwerpers. Wij nemen het ontwerp die bij uw organisatie past serieus.

Een huisstijl laten ontwerpen door Online Kompas? Dan bent u zeker van een ontwerp die u onderscheidt van de concurrentie. Wij voeren uw huisstijl consistent door in alle gewenste huisstijldragers. Wij versterken uw naamsbekendheid en zorgen ervoor dat de klant u niet vergeet.

EERST EEN LOGO, DAN DE ALGEHELE HUISSTIJL

Het begint met een logo...

Een huisstijl laten ontwerpen begint bij het ontwerpen van een logo. Het logo dient aan te sluiten bij uw organisatie en moet absoluut herkenbaar zijn. Zo kunt u kiezen voor een simpele visual of een heel uitgebreid logo. Een simpele logo is natuurlijk wel makkelijker te herkennen, waar een complexe logo weer eerder hoofden doet draaien. Voor welke stijl u ook kiest, de visuele stijl van uw logo wordt verwerkt in de andere huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier, nieuwsbrieven, banners, e-mails en uw website of webshop. Een professionele huisstijl onderscheidt u van de concurent en geeft uw bedrijf of onderneming een professionele uitstraling.

Een logo vormt dus de basis van een huisstijl. Een logo is het beeldmerk dat symbool staat voor uw bedrijf.

EEN PROFESSIONEEL EN HERKENBAAR HUISSTIJL ONTWERP

Waarom een ontwerper inhuren?

Tuurlijk kunt u een logo laten ontwerpen door een kennis of misschien wilt u zelf wel aan de slag. Het gaat hier wel om de uitstraling van uw onderneming. Het ontwerpen van een goede en herkenbare huisstijl is niet even zo gedaan. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en hebben de kennis (en vaardigheden) in huis, om uw te voorzien van een huisstijl die bij u past.

Als uw huisstijl er amateuristisch uit ziet, dan straalt dit af op uw bedrijf. Uw komt dan onprofessioneel over. Schakel daarom altijd een professionele en ervaren ontwerpen in en laat uw huisstijl ontwerpen door iemand met de kennis en vaardigheden die uw huisstijl verdient. Laat u de huisstijl niet door ons ontwerpen, laat deze dan ontwerpen door een andere professioneel ontwerpbureau.

Logo ontwerp

vanaf
€ 399,-
Uniek, tijdloos ontwerp
Uw wensen grondig besproken
100% tevredenheidsgarantie
Voor website en drukwerk
Vector wordt ook opgeleverd

Huisstijl pakket

vanaf
€ 799,-
Logo ontwerp à € 399,-
Ontwerp visitekaartjes
Ontwerp briefpapier
Ontwerp enveloppen
Bestanden drukklaar

Totaal pakket

vanaf
€ 1499,-
Logo ontwerp à € 399,-
Huisstijl ontwerp à € 799,-
Website ontwerp à € 699,-
WordPress cursus (2 uur)

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

EEN PAAR HANDIGE TIPS VOOR EEN PROFESSIONELE HUISSTIJL

Waar op te letten bij een huisstijl?

Een huisstijl dient aan een aantal voorwaarden voordoen. Zo dient een huisstijl consequent doorgevoerd worden in al uw huisstijldragers. Dit klinkt vrij eenvoudig maar dit is het helaas niet. Zo mag altijd hetzelfde lettertype gebruikt worden, dezelfde kleuren en dezelfde vormen. Het is ook zeer belangrijk dat u dezelfde kleurcodes gebruikt. U kunt hierbij kiezen voor CMYK of PMS kleuren bij drukwerk en RGB of webkleuren voor websites en e-mails. Zorg er dus voor dat er altijd consequent omgegaan wordt met de elementen die uw huisstijl bepalen.

Wij zijn een professioneel ontwerpbureau en u ontvangt altijd alle grafische elementen zoals het hoort. U ontvangt dus vectorbestanden voor het logo, PMS kleuren voor de verschillende elementen en u ontvangt de verschillende lettertypen die zijn gebruikt voor de typografie.

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Een eerlijke en transparante offerte aanvragen

Wilt u een huisstijl laten ontwerpen door Online Kompas en wilt u weten wat de exacte kosten zullen zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend betekent bij ons ook echt vrijblijvend. Zo vallen wij u niet lastig met reclame of vervelende telefoontjes. U bepaalt zelf of u de offerte uit wilt laten voeren. Heeft u een ontwerpbureau nodig die uw huidige logo omzet naar een vectorbestand? Dan zijn wij ook de juiste partij.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier