Online Kompas – Online marketing

Webdesign Leiden

Bent u op zoek naar een professionele webdesigner? Wilt u een conversiegerichte website laten maken in Leiden? Of bent u op zoek naar een webdesign bureau in Leiden? Online Kompas helpt u de juiste koers te varen. Onze ervaren webdesigners helpen u een website op te leveren, zoals u deze precies voor ogen heeft. De website zal perfect aansluiten aan uw huisstijl en zal zowel de bezoekers, als de zoekmachines overtuigen. Onze specialisten helpen u niet alleen aan een mooi webdesign in Leiden maar ook in Katwijk aan Zee, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg en Zoeterwoude.

Online Kompas hanteert een 100 % tevredenheidsgarantie en dat ziet u aan onze websites. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij zijn een benaderbare en transparante webdesign bureau in Leiden.

VOOR ALLE INTERNETDIENSTEN IN REGIO LEIDEN

Full-serice internetbureau in Leiden

Online Kompas is een full-service internetbureau. Dit houdt in dat wij u kunnen voorzien van alle diensten die met internet te maken heeft. Zo kunnen wij u helpen met het ontwerpen en bouwen van een website of webshop, maar ook met Google Ads of met het uitbesteden van uw linkbuilding

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen. Zo zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons webdesign bureau te kiezen. Wilt u een website laten maken in Leiden? Dan bent u dus bij ons webdesign bureau aan het juiste adres.

EEN CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM WAARMEE U ZELF UW WEBSITE KUNT ONDERHOUDEN

Een winstgevende WordPress webdesign in Leiden

Bijna alle websites die wij opleveren, zijn gebouwd met het CMS WordPress. Daardoor zijn de websites makkelijk up-to-date te houden, veilig en is het vrij eenvoudig om functies toe te voegen aan uw website. Hierdoor gooit WordPress momenteel hoge ogen op de internet markt. 

Buiten de vele voordelen van WordPress is de grootste voordeel toch wel dat het software pakket geheel kosteloos is. Zo betaalt u dus geen abonnementskosten en betaalt u eenmalig alleen de kosten voor het ontwerpen van uw website. U heeft natuurlijk nog wel een hosting- en domeinpakket nodig die u maandelijks betaalt maar dat is het dan ook eigenlijk.

Bent u op zoek naar een webshop? Dan heeft u de keuze tussen een WooCommerce webshop of een Magento webshop. Magento is een stuk prijziger en wordt eigenlijk pas interessant als u meer dan 100.000 producten in uw webshop zou willen aanbieden. WooCommerce is een plug-in voor (en van) WordPress, waardoor u een WordPress website omtovert in een volledig functionerende webshop.

Webdesign bureau Online Kompas
Webdesign Rotterdam

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBDESIGN & VINDBAARHEID IN LEIDEN

Een webdesign waar u mee gevonden wordt in Google

Aan alleen een mooie website heeft u helaas niet zoveel. U wilt natuurlijk nieuwe potentiële klanten naar uw website trekken. Dit doet u door hoog genoteerd te staan in de zoekmachines (Google). Dit doen wij met behulp van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is het aanpassen van uw website zodat u beter gevonden wordt. 

Als online marketing bureau is dit dan ook iets, waar wij jarenlange ervaring mee hebben en waar wij goed in zijn. Wij zorgen maandelijks dat onze klanten gevonden worden in Google. Dit proces is helaas een marathon en geen race. Het kan soms tot wel 6 maanden duren voordat u de zoekmachines kan bestormen. Dit kan komen door de concurrentie van een zoekwoord en het budget die uw concurrenten er voor over hebben, om deze zoekwoorden bovenaan in Google te krijgen.

Laat dit u niet afschrikken. Wij kunnen vaak onder het budget van uw concurrent zitten en uiteindelijk plukt u hier dan ook de vruchten van.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Leiden u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier