Online Kompas – Online marketing

WordPress website laten maken

WordPress begon ooit als een platform voor bloggers maar al sinds een lange tijd, is WordPress een CMS met bijna alle denkbare functionaliteiten. Van hobbyisten tot aan multinationals, WordPress is het CMS voor een breed scala aan websites. Zo draait 27 % van alle websites op WordPress en is WordPress een volwaardig CMS, dat zelfs in combinatie met WooCommerce kan worden ingezet voor een webshop met meer dan 1.000 producten.

Bij Online Kompas kunt u natuurlijk een professionele WordPress website laten maken. Zo helpt onze specialist uw website te realiseren op basis van uw wensen en doelen. Zo ontwerpen wij een WordPress website, geheel afgestemd op uw doelgroep. Wij zorgen er natuurlijk voor dat uw WordPress website responsive is zodat deze zo wel op een computer beeldscherm er goed uit ziet, maar ook op telefoons en tablets zal uw nieuwe WordPress website stralen als nooit tevoren. Wij kunnen u ook helpen met een dynamische website of een webshop in WordPress.

WordPress website laten maken

WORDPRESS IS MARKTLEIDER IN DE MARKT VAN CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress bied ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen wij uw website dynamisch inrichten. Dit houdt in dat wij uw website zo inrichten, dat u geen ervaring nodig heeft met websites om uw nieuwe pagina’s toch te voorzien van nieuwe teksten en foto’s. U vult de blokken in die wij voor u aanmaken en de nieuwe content zal zich vertonen in dezelfde lay-out als de rest van uw website. Het voordeel hiervan is dat u zo veel sneller nieuwe pagina’s aan kunt maken, u niets fout kunt doen en dat u zonder al teveel moeite de algehele layout kunt aanpassen.

WordPress biedt verder een tal van mogelijkheden met haar vele plug-ins. Zo is er bijna voor elke functie wel een plug-in te vinden. Dit scheelt gewoon heel veel tijd qua coderen en dus ook in de kosten. WordPress is ook nog eens betrouwbaar en veilig. Wij installeren op elke WordPress website de plug-in Wordfence Security waardoor uw WordPress website ook nog eens veilig is tegen inbrekers en virussen.

WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE GEMIDDELD?

Kosten WordPress website laten maken

Als u een WordPress website bij ons laat maken, bent u vaak voordeliger uit, als dat u een website laat maken in een andere CMS. Zo bent u voor een standaard WordPress website met een standaard lay-out, zonder al teveel toeters en bellen en drie pagina’s, zo’n € 599,- exclusief btw kwijt. Voor dit bedrag heeft u dus een mooie geoptimaliseerde WordPress website, die later natuurlijk op een vrij eenvoudige manier is uit te breiden. Dit kunt u zelfs zelf doen. Wilt u meer pagina’s en mag het allemaal wat complexer, dan kunt u rekenen op een bedrag van € 1199,-. Kiest u toch liever voor een WordPress webshop in combinatie met WooCommerce, dan kunt u rekenen op een bedrag van € 1499,-.

Het is natuurlijk lastig te bepalen wat uw website exact gaat kosten. Zo is het van belang om te weten of u zelf tekst en foto’s aanlevert, of u wilt dat uw website dynamisch wordt en of u speciale wensen heeft. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan, of stuur ons uw wensen door via het contactformulier.

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

HOE ONLINE KOMPAS U VOOR ZIET VAN EEN WORDPRESS WEBSITE

Werkwijze bij een WordPress website

U wilt een WordPress website laten maken door Online Kompas maar hoe gaan wij eigenlijk te werk? Het begint natuurlijk met het aanvragen van een offerte of met een contactverzoek. Hieronder zetten wij onze werkwijze voor u op een rijtje.

Introductie

Eerst stellen wij ons aan u voor. Wij vertellen u precies wat wij precies gaan doen en wat dat gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Hierna kunt u beslissen of u een WordPress website door ons wilt laten maken.

Strategie

Heeft u een oude website? Dan bekijken en bespreken wij samen met u, wat er verbetert kan worden aan uw website maar ook wat de goede punten zijn van uw huidige website. We bekijken ook samen de doelen en hoe wij deze doelen gaan realiseren.

Ontwerp & Ontwikkeling

Eerst laten wij u doormiddel van een concept u zien welke kant wij op willen met uw website. Hier kunnen natuurlijk verbeteringen in worden aangebracht. Bent u tevreden met het concept, dan gaan wij over met het coderen en online plaatsen van uw nieuwe WordPress website.

Testen

Nadat de WordPress website online staat, testen wij u website maar ook uzelf en uw klanten. Wij doen ons best om foutloos te werken maar heel af en toe sluipen er toch kleine foutjes in, door het algehele moeilijke proces. Zo kan een knop net de verkeerde kleur hebben bij bepaalde handelingen. Als u dit aangeeft, passen wij dit natuurlijk zo spoedig mogelijk aan.

Oplevering

We leveren de website op. Heeft u gekozen voor een online marketing pakket? Dan verzamelen wij alle gegevens waardoor we samen precies kunnen zien hoeveel bezoekers u op uw website krijgt, en hoe dit bezoekersaantal te verbeteren.

UW WEBSITE WERKT OP ALLE APPARATEN

Webdesign bureau voor een responsive website

Een moderne en goed werkende site is hedendaags moeilijker te realiseren dan voorheen. Iedereen kent wel die familielid die u erop attendeert, dat hij of zij wel eens een website heeft gemaakt en dat hij of zij u kunt helpen met een goed gestructureerde website die van alle gemakken is voorzien. Helaas zien wij dat dit vaak tegenvalt in werkelijkheid. Om mee te kunnen met uw concurrenten, dient u website tegenwoordig van een hoog niveau te zijn. Niet alleen om uw klanten te overtuigen maar ook om Google over te halen. Als u niet vindbaar bent, kunt u ook geen nieuwe klanten werven. Goed gevonden worden begint met een goed gestructureerde website, die ook nog eens responsive is. Google’s slogan is vandaag de dag niet voor niets “mobile first”.

Responsive betekent eigenlijk dat uw website op meerdere apparaten goed te navigeren is. Bij ons webdesign bureau bent u verzekerd van een website die op alle apparaten en zeker op mobiel goed te navigeren en leesbaas is. Zo maken wij gebruik van de nieuwste technieken waardoor u zich daar nooit druk over hoeft te maken. U kunt er zelfs voor kiezen om het design op mobiele apparaten geheel aan te passen, zodat uw website er op een mobiel geheel anders uit ziet dan op een computer beeldscherm.

WAAROM U KIEST VOOR WORDPRESS

Online vindbaarheid WordPress website

Prachtig zo een WordPress website laten maken maar word ik wel gevonden? Hoe zit het met de online vindbaarheid en zijn er betere opties? Het korte antwoord is eigenlijk dat WordPress geweldig is om online gevonden te worden. Zo zorgen WordPress websites voor meer dan 80 % van de zoekmachine optimalisaties op Google. Zo heeft WordPress een Google vriendelijke URL-structuur, ook wel permalinks genoemd. WordPress heeft zoals eerder al beschreven, geweldige plug-ins zoals Yoast, wat echt een superkrachtige SEO plug-in is.

In combinatie met onze kennis van online marketing en een goede structuur van uw WordPress website, is WordPress een goede keuze als u gevonden wilt worden.

Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

WORDPRESS, DRUPAL OF JOOMLA

Hoe veilig is een WordPress website

Wij zien op Google veel vragen over de veiligheid van een WordPress website. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat WordPress veilig is. Zo kunnen veel hacks en virussen hun gang gaan, omdat er bijvoorbeeld bezuinigd is op een thema of hosting. Zo kunnen de standaard WordPress thema's voor problemen zorgen. Wij maken geen gebruik van dit soort thema's. Wij maken ook nog eens gebruik van een veilige en betrouwbare hosting partner met een dedicated WordPress hosting.

Wij installeren ook Wordfence voor u. Dit is dé WordPress security plugin en deze plug-in installeren wij bij alle professionele WordPress websites die wij opleveren. Onze ervaring is dat de combinatie goede hosting, een op maat gemaakte thema en het regelmatig updaten van WordPress voldoende is om de veiligheid van uw website te garanderen.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

WordPress website laten maken door Online Kompas

Wij durven onszelf echte WordPress specialisten te noemen. Onze WordPress specialisten bouwen websites in alle soorten en maten. Niets is ons te gek en wij helpen u graag uw doelen te realiseren met uw mooie nieuwe WordPress website. U krijgt verschillende aanpasmomenten om uw website naar uw wensen te laten bouwen. Alle vormen van websites zijn mogelijk met WordPress. Inmiddels gebruikt ook meer dan 30% van alle webwinkels in de wereld de webshop plugin WooCommerce als software voor de webshop waarmee wij u natuurlijk ook kunnen helpen.

Wilt u meer weten over een samenwerking met Online Kompas, of wilt u direct een WordPress website laten maken door ons webdesign bureau, neem dan direct contact met ons op via 06 11 58 19 98.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier