Online Kompas – Online marketing

Logo laten ontwerpen

Wilt u een professioneel logo laten ontwerpen? Online Kompas heeft jarenlange ervaring en de kennis in huis, om u te voorzien van een logo die u onderscheid van de concurrent. Een logo die herkenbaar is, hoef niet duur te zijn. Zo ontwerpen wij logo's die variëren in prijsniveau en mogelijkheden. U krijgt twee conceptrondes waarna u kunt kiezen tussen drie variaties van uw nieuwe logo. Wij passen het logo net zo lang aan, totdat u echt volledig tevreden bent. U kunt al een logo laten ontwerpen vanaf € 89,-.

Webdesign bureau Online Kompas
Logo laten ontwerpen

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Logo laten ontwerpen door ons ontwerpbureau

Online Kompas ontwerpt prachtige en herkenbare logo’s. Wij hanteren prijzen die elke beginnende ondernemer zich kan veroorloven. Als u een logo laat ontwerpen door Online Kompas, dan weet u zeker dat u een zeer creatief en professioneel logo kan verwachten.

Zo hebben onze designers jarenlange ervaring en de kennis in huis, om de visie van uw onderneming te verwerken in een logo. Het logo die wij ontwerpen kunt u ook consequent gebruiken voor uw algehele huisstijl of website.
Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Wij stoppen pas met ontwerpen wanneer u tevreden bent met het logo.

EEN PROFESSIONEEL LOGO LATEN ONTWERPEN

Voordelig, transparant en professioneel

Bij ons kunt u al een logo laten ontwerpen voor € 89,-. Wij zijn eerlijk over onze tarieven. U komt bij Online Kompas niet voor verrassingen te staan en wij leveren uw logo professioneel op. Wij geloven in een lange samenwerking en daar wij doen ook alles voor.

Online Kompas is net zo transparant als de logo’s die wij u aanleveren. Zo kunt u de logo’s voor alle huisstijldragers gebruiken. U ontvangt van ons een .eps, .png en een .jpg. U kunt zo vlaggen laten drukken van 200 meter als u dat zou willen, maar u kunt ook de .jpg gebruiken voor uw website. Wij vinden het fijn als u zelf ook alle bestandsformaten heeft. Zo kunt u ook zelf aan de slag met u nieuw ontworpen logo.

HET BEGINT MET EEN PROFESSIONEEL LOGO

Waarom een professioneel logo laten ontwerpen?

Er zijn hedendaags meerdere sites waar u een logo kunt kopen voor zo’n € 20,-. Wat zij u niet vertellen, is dat het logo waarschijnlijk al 100 x eerder is verkocht en u dus nooit een uniek ontwerp aanschaft. Het andere grote nadeel is dat ze u een .png verkopen voor die € 20,-. Dit betekent dat u het logo alleen kunt gebruiken voor de kleinere huisstijldragers en uw website (indien u die heeft). T-shirts, vlaggen en bedrijfsbussen kunnen met deze .png niet bedrukt of beplakt worden. U heeft daadwerkelijk een vectorbestand nodig.

Als u het logo laat ontwerpen door Online Kompas, bent u verzekerd van een vectorbestand met de daarbij behorende PMS kleuren en lettertypen. Zo kunt het logo overal voor gebruiken. Dit kan dus al vanaf € 89,-.

WELKE TYPE LOGO LAAT U ONTWERPEN?

Woordmerk of beeldmerk logo?

Er zijn twee verschillende type logo’s of een combinatie daarvan. Dit zijn de woordmerk- of beeldmerk logo’s. Het verschil zit hem eigenlijk al in de benaming. Sommige logo’s bestaan alleen uit tekst en sommige logo’s uit een beeldmerk. U kunt deze twee ook combineren. Hieronder leest u meer over deze twee verschillende soorten logo’s.

Logo woordmerk

Een woordmerk is de naam van een onderneming in een tekstlogo verwerkt. U kunt uzelf onderscheiden van de concurrent door te kiezen voor een typografie of kleur die verwijst naar de werkzaamheden van uw bedrijf of onderneming. Kiest u ook voor een woordmerk logo? Dit zou u kunnen doen als u:

 • Een unieke en bijzondere bedrijfsnaam heeft.
 • Uw bedrijf niet in een afbeelding kunt omschrijven omdat u teveel verschillende diensten of producten levert.
 • Uw bedrijf onder uw eigen (familie)naam wilt profileren.

Logo beeldmerk

Een beeldmerk vormt een abstracte weergave van je onderneming. Het maakt daarbij gebruik van een vorm, icoon of ander symbool dat het bedrijf weergeeft. Grote bedrijven met veel naamsbekendheid kiezen vaak voor een beeldmerk. Hun klanten herkennen het bedrijf namelijk al aan het logo. Denk maar eens aan de appel van Apple of de M van McDonalds. In de eerste instantie voerden deze bedrijven een combinatielogo. Omdat hun naamsbekendheid met de jaren zo groot is geworden, zijn ze uiteindelijk overgestapt op een beeldmerk.

Een beeldmerk vormt een weergave van uw onderneming. Natuurlijk abstract, anders wordt het een hele aparte logo. Zo kunt u gebruik laten maken van bepaalde vormen, iconen of andere symbolen dat de diensten of producten van uw bedrijf weergeeft. Een goed voorbeeld van een beeldmerk is natuurlijk McDonalds of Apple. Iedereen herkent de appel waar een stuk is uitgebeten, of de grote gele M. Een andere goed voorbeeld (misschien wel de allerbeste) is het logo van Unilever https://www.unilever.nl/.

Als startende ondernemer kunt u natuurlijk ook gelijk kiezen voor een beeldmerk, let wel op dat u een beeldmerk kiest die:

 • Gebruikt kan worden binnen uw branche en deze uniek is.
 • Kan worden gebruikt om meerdere doelgroepen aan te spreken, want symbolen zijn universeel.
 • In één oogopslag aantoont dat het logo bij uw bedrijf hoort.

Combinatielogo's

U kunt er ook voor kiezen, om een woordmerk- en beeldmerk logo te combineren. Dit noemen wij in varkjargon ook wel een combinatielogo. Zo voegt u tekst en beeld samen. Dit is heel op het moment dat:

 • U geen unieke bedrijfsnaam heeft.
 • U bedfrijsnaam niet precies vertelt welke producten en diensten u levert.

Logo ontwerp

vanaf
€ 399,-
Uniek, tijdloos ontwerp
Uw wensen grondig besproken
100% tevredenheidsgarantie
Voor website en drukwerk
Vector wordt ook opgeleverd

Huisstijl pakket

vanaf
€ 799,-
Logo ontwerp à € 399,-
Ontwerp visitekaartjes
Ontwerp briefpapier
Ontwerp enveloppen
Bestanden drukklaar

Totaal pakket

vanaf
€ 1499,-
Logo ontwerp à € 399,-
Huisstijl ontwerp à € 799,-
Website ontwerp à € 699,-
WordPress cursus (2 uur)

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als u een professioneel logo wilt laten ontwerpen door Online Kompas, stellen wij u een paar vragen. Bereidt u zich voor op de volgende vragen:

 • Welke beelden of iconen beschrijven uw bedrijf?
 • Begeeft u zich in een formale of informele markt?
 • Wat identificeert uw bedrijf?
 • Wat is de kernboodschap die u over wilt brengen aan uw klant (bent u voordelig bijvoorbeeld)?
 • Heeft uw bedrijf al een naam opgebouwd?

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Logo laten ontwerpen binnen 3 werkdagen

Wij ontwerpen een professioneel en herkenbaar logo binnen 3 werkdagen. Zo hoeft een mooi logo helemaal niet duur te zijn. Vanaf € 89,- krijgt u een twee- tot drietal conceptlogo's waar u nog veranderingen kan laten doorvoeren. Wij zorgen voor een logo die bij uw bedrijf past en die de visie van uw bedrijf weergeeft.

Maak gebruik van onze 100% tevredenheidsgarantie en laat vandaag nog uw logo ontwerpen door onze designers met jarenlange ervaring. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij horen u graag!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte, gratis quickscan of intakegesprek aan en wij doen de rest.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier