Online Kompas – Online marketing

Webdesign Den Haag

Uw webdesign in Den Haag door Online Kompas laten uitvoeren, betekent dat u een webdesign laat maken door een echte specialist. Of u nu een website wilt laten maken, uw online vindbaarheid wilt vergeten of een webshop wilt laten ontwikkelen, Online Kompas wijst u de weg. Bent u dus op zoek naar een professionele webdesigner in Den Haag? Dan bent u bij onze team van specialisten van ons webdesign bureau aan het juiste adres. 

Onze copywriters, webdesigners en programmeurs werken nauw samen en dat merkt u in het uiteindelijke resultaat. Wij bouwen niet alleen mooie websites maar ook websites waarbij de basis gereed is gemaakt voor een goede online vindbaarheid. Wij maken conversiegerichte websites waardoor u meer leads, klanten en dus aanvragen zal krijgen. Dit doen wij in WordPress of Magento

Wij helpen ondernemers en particulieren in Den Haag maar ons webdesign bureau heeft een landelijke dekking, waardoor wij u ook kunnen helpen in Delft, Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Dit doen wij tegen dezelfde voordelige tarieven en zonder in te boeten op kwaliteit.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBDESIGN IN REGIO DEN HAAG

Een professioneel webdesign bureau in Den Haag

Wilt u een professioneel webdesign in Den Haag? Wij verzorgen u van een website op een professionele manier. Een mooie en makkelijk te navigeren webdesign is natuurlijk niet gratis maar hoeft ook niet super duur te zijn. Zo kunnen wij u al voorzien van een goed werkende website voor € 599,-. Een website laten maken in Den Haag is nooit een slechte investering. Zo is een website uw online visitekaartje. Wij zorgen voor een website die aan al de eisen van Google voldoet. Wilt u de website verder uitbreiden? Dan kan dit in WordPress vrij eenvoudig geregeld worden.

Wij raden u altijd aan om uw webdesign over te laten aan een professioneel webdesign bureau. Als u weet wat uw wensen zijn, kunnen wij uw nieuwe website al vaak binnen een week opleveren. Zo bespreken wij met u, wat uw exacte wensen zijn waarna wij gelijk aan de slag gaan. Na de eerste ontwerpfase kunt u natuurlijk feedback geven op het ontwerp. Deze feedback nemen wij natuurlijk mee in het uiteindelijke ontwerp, waarna wij overgaan naar het bouwen van uw website. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met onze webdesigner in Den Haag op te nemen. Wij helpen u graag.

WIJ ZORGEN VOOR MEER KLANTEN EN DUS VOOR MEER OMZET MET ONZE WEBDESIGN BUREAU

Een winstgevend webdesign bureau in Den Haag

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, uw website hoort u geld op te leveren in plaats van te kosten. Onze webdesign bureau in Den Haag helpt dagelijks meerdere ondernemingen met nieuwe klanten te werven op het internet. Misschien wilt u een webshop beginnen? Of wilt u een website starten waar klanten uw contactgegevens kunnen bekijken? Wat uw doelen ook zijn, Online Kompas denkt met u mee. Heeft u een idee die werkelijk niet haalbaar is? Dan geven wij u dit eerlijk van tevoren aan. Wij zorgen niet voor onnodige kosten en zijn altijd helder en transparant. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare online partner? Laat dan uw webdesign in Den Haag door Online Kompas uitvoeren. Dit scheelt u veelal teleurstellingen en geld.

Webdesign Den Haag

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

UW WEBSITE VOORZIEN VAN DE JUISTE SOFTWARE

Een betaalbare WordPress webdesign in Den Haag

Op zoek naar een betaalbare webdesign in Den Haag? Voor al onze klanten gebruiken wij het CMS WordPress. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en geheel kosteloos. Zo kunt u zonder al teveel technische kennis, zelf uw website beheren. 

Bij elke website die wij opleveren, krijgt u een cursus van 2 uur. Zo kunt u snel zelf aan de slag met WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS en vandaar is de ondersteuning van derde ook aanwezig. Hierdoor kunt u plug-ins gebruiken om de functionaliteit van uw website uit te breiden.

Wilt u dus een betaalbare website in Den Haag laten maken? Hieronder vind u de voordelen van ons webdesign bureau:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven. Wilt u dus een website laten maken in Den Haag? Online Kompas wijst u de weg.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Den Haag u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier