Online Kompas – Online marketing

Online marketing bureau

Heeft u een website of webshop en vindt u het wel ok zo? Of wilt u meer uit uw site of webwinkel halen? Online Kompas zorgt er voor dat u online gevonden wordt. Online gevonden worden betekent namelijk meer bezoekers, meer naamsbekendheid en dus meer aanvragen.

Wij als online marketing bureau, werken keihard om dagelijks meer dan 10 klanten te voorzien van een goede positionering in Google. Online marketing is inmiddels uitgegroeid tot een moeilijke tak van sport. Gelukkig valt er nog veel winst te behalen.

Betaalbare online marketing bureau
Online marketing bureau

DIENSTEN VAN EEN ONLINE MARKETING BUREAU

Online marketing bureau: onze diensten

Hieronder vindt u een handje diensten van Online Kompas. Dit zijn bij lange na niet alle diensten die wij leveren als online marketing bureau maar dit zijn wel de belangrijkste qua zoekmachine optimalisatie.

Google Ads

Google Ads is het betaalde gedeelte van Google. Eigenlijk staat de Ads gewoon voor adverteren. Helaas is het niet zo makkelijk als dat de noem doet vermoeden. Zo kunt u al snel een maandelijks bedrag besteden, zonder dat u resultaat behaalt. Wij als online marketing bureau zorgen er voor dat uw advertentie goed wordt ingericht. Zo kunt u dus adverteren op Google, zonder dat u hier nog enig omkijken naar heeft.

Social media

Op social media kunt u relatief vrij goedkoop adverteren. Op Facebook kunt u de gewenste doelgroep selecteren maar ook de straal waarin uw advertentie zichtbaar mag zijn. Zo kunnen wij dus een campagne lanceren, die helemaal opgebouwd is naar uw wensen (en op die van de bezoekers van uw website). Online Kompas helpt u de doelgroep te bereiken met een betaalbare campagne.

Zoekmachine optimalisatie

Er zijn dus twee betaalde opties op online gevonden te worden maar hoe zit het dat dan met organische resultaten? Hier komt zoekmachine optimalisatie om de hoek kijken. Zoekmachine optimalisatie betekent eigenlijk het optimaliseren van uw website voor de verschillende zoekmachines. Zo mogen uw headers goed staan, uw content goed zijn en mogen er externe websites naar u toe linken. Wij helpen u bij al deze onderdelen.

Linkbuilding

U heeft het woord waarschijnlijk al vaker gehoord maar wat betekent het nou eigenlijk? Linkbuilden is eigenlijk links vergaren van een externe website. Elke link die naar uw website verwijst, ziet Google of een andere zoekmachine als een goede beoordeling van een derde naar uw website. Wij gaan niet zeggen dat de links niet vergaart mogen worden doormiddel van betaling maar hier zitten welke haken en ogen aan. Besteedt u linkbuilding uit aan een professioneel en ervaren online marketing bureau zoals Online Kompas.

HOE ONLINE KOMPAS TE WERK GAAT

Hoe gaat onze online marketing bureau te werk?

Het begint allemaal met een quickscan. Deze quickscan laat precies zien hoe uw website er voor staat. Samen bespreken wij deze grondige analyse en bepalen wij de doelen en hoe wij deze gaan bereiken. Zo kan onze online marketeer precies zien, wat uw zoekwoorden en posties zijn. Waar nodig kunnen wij u de juiste koers doen varen en u adviseren.

Als social media een interessante optie voor uw situatie zou kunnen zijn, dan zetten wij een social media campagne voor u op. Wilt u liever direct gevonden worden? Dan zou het adverteren op Google een optie voor u kunnen zijn. Onze online marketing bureau luistert altijd naar de klant en samen zullen wij de beste koers voor u uitstippelen.

WAAROM U KIEST VOOR ONLINE KOMPAS

Online marketing uitbesteden

Houd er dus wel rekening mee, dat zoekmachine optimalisatie een marathon is en helaas geen race. Als u dus organisch hogere posities in Googe wilt behalen, dan zal er maandelijks hard gewerkt mogen worden door onze online marketing bureau. Waar het vroeger vrij eenvoudig was om een goede positie in Google te behalen met vernufte trucjes, is dat hedenhaags een heel ander verhaal. Kennis, ervaring en doorzettingsvermogen is dus echt een pré en Online Kompas is dus gelukkig in het bezit van al deze kwaliteiten.

Voor een leek is online marketing eigenlijk niet uit te voeren. Ons advies is dan ook om uw online marketing uit te besteden. Wilt u liever toch zelf aan de slag? Dan adviseren wij u onze SEO advies op maat. Zo komt onze online marketeer bij u langs op locatie, waarna u het advies die hij u geeft, zelf uit kan voeren of laten voeren.

Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

WIJ WERKEN MET INTERN OPGELEIDE PROFESSIONALS

Een online marketing bureau met online experts

Wat onderscheid een online marketing bureau van een echte marketing kampioen? Eigenlijk is het antwoord vrij kort, namelijk kennis en ervaring. Zo zien wij zelf steeds meer (helaas), dat sommige bureau’s die zichzelf een online marketing bureau durven te noemen, eigenlijk hier helemaal geen reden toe hebben. Zo komen wij heel veel fouten tegen op websites van één van onze concurrenten.

Begrijp ons absoluut niet verkeerd, zelfs onze meest ervaren online marketing specialist leert na 20 jaar nog steeds wel eens wat bij, maar er zitten echt gewoon hele slechte online marketing bureau’s tussen. Gelukkig zijn wij niet het enige online marketing bureau die weet wat het doet en zien wij ook concullega’s die absoluut weten wat ze doen. Wij willen hier ook absoluut niemand mee beschadigen maar we zijn liever wel eerlijk. Let dus op met welke online marketing bureau u in zee gaat.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Een internet marketing bureau die benaderbaar is

Wij zijn zo lekker gewoon gebleven, geen dure pakken en geen dure auto’s. Wij berekenen u alleen de uren die wij voor u maken en geen cent meer. Wij geloven er nog steeds in dat wanneer u groeit, wij meegroeien. Zo weet u bij ons online marketing bureau precies waar u voor betaalt. U krijgt maandelijks een handige overzicht waarin u in één keer kan zien, waar u pagina’s zich momenteel bevinden in Google.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons. U zit nergens aan vast en wij vallen u ook niet lastig. Bij ons is vrijblijvend dus ook echt vrijblijvend.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier