Online Kompas – Online marketing

Magento webshop laten maken

Wilt u een succesvolle Magento webshop laten maken door een vakkundig en professioneel bedrijf? Online Kompas helpt u graag met een succesvolle en mooie webshop met het CMS van Magento. Magento is al jaren een betrouwbaar platform voor een goedlopende e-commerce webshop.

Waar WooCommerce af en toe te kort schiet qua echte e-commerce functies, is Magento de meest uitgebreide e-commerce die momenteel beschikbaar is. Magento wordt gebruikt door vele bedrijf waaronder grote multinationals maar ook kleine zelfstandige ondernemers.

Magento webshop laten maken
Magento webshop laten maken door Online Kompas

WAT KOST EEN MAGENTO WEBSHOP GEMIDDELD?

Kosten Magento webshop laten maken

Het blijft lastig om een exacte prijs te noemen. Zo kan een Magento webshop laten maken u € 30.000 (excl. BTW) kosten maar soms bent u voor € 6.000 (excl. BTW) al klaar. De kosten zijn voornamelijk gebaseerd op of u een op Magento webwinkel op maat gemaakt mag worden of dat u kiest voor een thema die u naar wens aan kan passen.

De standaard thema in Magento kost u zo’n € 4.000 (excl. BTW) en daar komen de ontwikkelingskosten, plug-ins en arbeidsuren nog bij. Bent u op zoek naar een moderne webshop met alle toeters en bellen die momenteel beschikbaar zijn? Dan kunt u op een bedrag reken tussen de € 100.000,- (excl. BTW) tot € 250.000 (excl. BTW).

Wilt u een prijsindicatie op maat ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u een webshop laten maken maar zit u er niet op te wachten om duizenden euro’s uit te geven aan een webshop? Misschien is een WordPress webshop laten maken dan toch meer iets voor u.

WAAROM U VOOR MAGENTO ZOU KUNNEN KIEZEN

De voor- en nadelen van een Magento webshop

Niks in deze wereld is perfect (behalve Online Kompas), zo ook Magento. Er zijn voor- en nadelen en het ligt er echt aan waar u naar op zoek naar bent. Heeft u een tiental producten en zijn de webshop functies niet het enige wat voor u belangrijk is, dan is een WooCommerce webshop goedkoper en vaak ook effectiever, heeft u duizenden producten waarbij de webshop zelf echt belangrijk is, dan kan Magento wel eens de oplossing zijn. Hieronder vindt u alle voor- en nadelen op een rijtje.

Voordelen van een Magento webshop

  • Magento 2 is van origine al responsive dus uw webshop zal optimaal functioneren op zowel mobiele apparaten als op een desktop monitor.
  • Wilt u Magento 2 koppelen aan een extern systeem? Geen probleem, dit is waar Magento straalt. API’s, B2B en voorraadsystemen zijn voor Magento geen probleem.
  • De gebruiksvriendelijkheid is voor webshop beheerders vrij eenvoudig en makkelijk te beheren.
  • Veel mogelijkheden voor webdevelopers. Zo kunt u alles op maat laten bouwen.
  • Heel veilig en super snel! Zo weet u zeker dat uw webshop niet aangevallen worden van buitenaf.
  • Magento 2 biedt u de optie om extensies te kopen waardoor u voordelig toch extra opties aan uw webshop kan toevoegen. Denk hierbij aan verzending opties, meerdere opties om het betaalproces aan te passen en oplossingen voor uw boekhouding.

Nadelen van een Magento webshop

  • De kosten voor het ontwikkelen van een Magento webshop. Wij bieden een Magento webshop ook liever voordeliger aan maar er gaat gewoon heel veel arbeid in Magento zitten en dat ziet u terug in de kosten.
  • Voor Magento is een aparte server benodigd. Wij regelen natuurlijk de hosting voor u maar omdat Magento nogal zwaar (maar snel) is, dient Magento op een daarvoor bestemde server geplaatst te worden.
  • Er is totaal geen support vanuit Magento zelf. Wij hebben natuurlijk jarenlange ervaring met Magento en weten wij hoe problemen op te lossen maar toch is het vervelend dat er voor de rest helemaal geen support vanuit Magento wordt aangeboden.
  • Onderhoudskosten zijn aan de hoge kant.

Eigenlijk is de keuze vrij snel gemaakt. Wilt u een webshop die aan een boekhoudsysteem en zelfs voorraadbeheer kan worden gekoppeld, dan is Magento zo wat de enige keuze. Wilt u een kleine maar professionele webshop laten bouwen, dan is WordPress in combinatie met WooCommerce uw keus. Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag.

UW WEBWINKEL WERKT OP ALLE APPARATEN

Webdesign bureau voor een responsive webshop

Een moderne en goed werkende site is hedendaags moeilijker te realiseren dan voorheen. Iedereen kent wel die familielid die u erop attendeert, dat hij of zij wel eens een website heeft gemaakt en dat hij of zij u kunt helpen met een goed gestructureerde website die van alle gemakken is voorzien. Helaas zien wij dat dit vaak tegenvalt in werkelijkheid. Om mee te kunnen met uw concurrenten, dient u website tegenwoordig van een hoog niveau te zijn. Niet alleen om uw klanten te overtuigen maar ook om Google over te halen. Als u niet vindbaar bent, kunt u ook geen nieuwe klanten werven. Goed gevonden worden begint met een goed gestructureerde website, die ook nog eens responsive is. Google’s slogan is vandaag de dag niet voor niets “mobile first”.

Responsive betekent eigenlijk dat uw webwinkel op meerdere apparaten goed te navigeren is. Bij ons webdesign bureau bent u verzekerd van een website die op alle apparaten en zeker op mobiel goed te navigeren en leesbaas is. Zo maken wij gebruik van de nieuwste technieken waardoor u zich daar nooit druk over hoeft te maken. U kunt er zelfs voor kiezen om het design op mobiele apparaten geheel aan te passen, zodat uw website er op een mobiel geheel anders uit ziet dan op een computer beeldscherm.

WAAROM U VOOR ONLINE KOMPAS KIEST

Wat klanten over ons zeggen

Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen
Wij kunnen dagelijks heel Nederland voorzien van onze diensten. Dit zou ons zonder Online Kompas nooit gelukt zijn. Dagelijks krijgen wij meer dan 50 aanvragen waardoor wij een landelijke dekking kunnen bieden.
Cor Simons
Lockit Slotenmakers

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Direct contact met Online Kompas

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u gewoon een algemene vraag stellen? Wij staan elke dag tot 21:00 voor u klaar. U kunt ons ook bereiken, als u gewoon algemene informatie nodig heeft over onze diensten. Wij zijn een benaderbaar en eerlijk full-service internetbureau, waarvan de medewerkers na meer dan 20 jaar nog steeds een enorme passie hebben voor alles wat met internet te maken heeft. Wilt u online de juiste koers varen? Wij zijn uw kompas naar online succes.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier