Online Kompas – Online marketing

Webshop laten maken

In deze moderne tijd ontkomt u er bijna niet aan om een webshop te laten maken. Een webshop laten maken stelt u voor enkele keuzes. Met welke webdesign bureau gaat u in zee, in welk systeem laat u de webshop bouwen en gaat u voor voordelig of voor kwaliteit? De eerste en laatste vraag kunnen wij makkelijk beantwoorden voor u. Zo adviseren wij natuurlijk om voor Online Kompas te kiezen en over de kosten hoeft u zich niet druk te maken, zo creëren wij een webshop voor een betaalbaar tarief zonder dat u in hoeft te boeten op kwaliteit. Laat u een webshop bouwen door ons webdesign bureau, dan kiest u voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de tweede vraag kunnen wij u natuurlijk adviseren. Doordat u de webshop laat maken met WordPress of met Magento, kunt u het beheer van uw webshop geheel zelf afhandelen.

Webshop laten maken (2)
Webshop laten maken door Online Kompas

EEN COMPLETE WEBSHOP MET ALLE BELANGRIJKE FUNCTIES

De functionaliteiten van een webshop

Laat u een webshop bouwen door de professionals van Online Kompas, dan beschikt deze over de juiste software en alle benodigde functionaliteiten. Zo zetten wij de online onderdelen die benodigd zijn om uw webshop tot een succes te maken hieronder op een rijtje.

De juiste CMS kiezen voor uw nieuwe webshop

Heeft u besloten dat u een webshop wilt laten maken? Dan is eigenlijk de eerste keuze in welke CMS u dit wilt laten doen. Zo is een grote speler in de markt WordPress in combinatie met WooCommerce maar zo is Magento ook een goede keus. Een CMS zorgt er eigenlijk voor, dat u zelf uw webshop kan beheren en onderhouden. Een CMS zorgt er voor dat u vrij gemakkelijk producten kan toevoegen, foto’s kan aanpassen en teksten kan toevoegen.

Een conversiegerichte webshop laten maken

Wat is een webshop waard als er geen bezoekers zijn die daadwerkelijk iets op uw webwinkel kopen? Daarom zorgen wij er altijd voor dat u webshop conversiegericht is. Dit houdt eigenlijk in dat wij er voor zorgen dat u nieuwe klant het design betrouwbaar vindt, dat uw webshop makkelijk te navigeren is en dat de bezoeker als ware door uw site wordt gemanoeuvreerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat werkt maar ook zeker wat niet.

Een goed betalingssysteem

Het ontwerpen en bouwen van een professioneel webwinkel is één ding maar de bezoekers van uw nieuwe webshop moeten natuurlijk af kunnen rekenen. Wij zorgen er voor dat als uw bezoekers door alle stappen zijn geleid, dat zij daadwerkelijk ook de aankoop kunnen doen. Zo moet er dus een betrouwbare betalingssysteem worden geïntegreerd. De meeste klanten kiezen voor iDeal maar u kunt natuurlijk ook creditcards en overschrijvingen accepteren.

Verzendopties

Verkoopt u producten die daadwerkelijk verstuurt mogen worden, dan zorgen wij dat deze functionaliteit ook in uw webshop terug te vinden is. Zo kunt u zelf bepalen naar welke postcodes u wilt verzenden en wat de daarbij behorende verzendkosten mogen zijn. U kunt zelfs per product aangeven hoeveel het verzenden gaat kosten. Zo weet u zeker dat uw klant nooit te weinig betaalt voor het laten verzenden van één van uw producten.

EEN GOED WERKENDE WEBSHOP MET WORDPRESS

Webshop laten maken met WordPress

Bijna alle webshops die wij bouwen worden gemaakt met het CMS WordPress. Zo een 90 % van onze klanten kiezen voor WordPress omdat dit een relatief eenvoudige programma is waarmee u zelf uw website of webshop kan onderhouden. WordPress is ook het meest gebruikte CMS te wereld en dat is natuurlijk niet zonder reden. Als u voor een mooie lay-out kiest voor uw website, dan kiest u eigenlijk al vrij snel voor WordPress. Zo is het in WordPress vrij eenvoudig om uw webshop te voorzien van een mooie en strak vormgegeven uiterlijk waar dat in een andere CMS toch vaak wat lastiger is. WordPress bevat door plug-ins vaak ook alle functies die u bij een webshop verwacht in 2020. Zo heeft u de beschikking tot een voorraadbeheer, iDeal betalingsmogelijkheid en de beschikking tot een onbeperkt aantal producten.

WORDPRESS OF MAGENTO?

Webshop laten maken met Magento

Als WordPress zo goed is, waarom dan kiezen voor Magento? WordPress is top voor een mooie webshop met een gemiddeld aantal aan producten. Heeft u een webshop nodig voor een grote aantal producten waarbij de achterkant van de webwinkel het belangrijkst is, dan kiest u voor Magento. Het is in Magento wat lastiger en vaak zelfs tijdrovend om een mooi vormgegeven uiterlijk te implementeren maar als uw webshop in Magento eenmaal staat, dan heeft u één van de krachtigste webshops die u maar kunt wensen. Magento is vaak duurder dan WordPress maar als u op zoek bent naar een product georiënteerde webshop, dan is Magento de juiste keus.

Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

LAAT UW WEBSHOP BOUWEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Webshop laten realiseren door Online Kompas

Als u een online winkel laat bouwen, dan kan een webshop er voor zorgen dat u niet meer alleen afhankelijk bent van een fysieke winkel. Misschien loopt u webshop in de toekomst wel zo goed, dat u helemaal geen fysieke winkel meer nodig heeft. Zonder winkel bespaart u de op kosten van uw huidige huur en u bespaart ook nog eens op de kosten aan personeel. Een webwinkel zelf is ook nog eens goedkoop in het onderhoud.

Een webshop laten maken is een intensief proces en dient te gebeuren door een professionele webshop specialist. Online Kompas heeft jarenlange ervaring met het bouwen van webshops en wij kunnen u zelfs voorzien van een webshop binnen twee weken. U dient dan wel zelf het beheer uit te voeren. U kunt het beheer natuurlijk ook aan Online Kompas uitbesteden maar dat kost helaas meer tijd en zo bent u ook meer kwijt qua kosten.

BETROUWBAAR, TRANSPARANT & BENADERBAAR

Direct een professionele webshop laten maken

Online Kompas kan uw webshop al snel realiseren, zo kunnen wij u voorzien van een nieuwe webshop binnen twee weken. Door een webshop te laten maken door Online Kompas, weet u zeker dat u kunt beschikken over een professionele, en zorgvuldig opgebouwde webwinkel. Zo adviseren wij u graag over de verscheidene opties. Kiest u voor WordPress, Joomla of Magento? Wij helpen u de juiste keuzes te maken. U kunt in het onderstaande contactformulier hieronder, een offerte aanvragen of gewoon een vrijblijvend gesprek met ons beginnen. Wij zijn benader- en betaalbaar en helpen u graag. Bij Online Kompas geen verrassingen. Neem direct contact met ons op en laat uw webshop maken door onze webshop specialisten.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier