Online Kompas – Online marketing

Over ons

Online Kompas is een full-service internetbureau. Dit klinkt natuurlijk heel interessant maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Een full-service internetbureau verzorgt zowel de online- als offline marketing. Zo kunt u dus uw hele project aan één bureau uitbesteden. Wij kunnen u dus voorzien van een herkenbare logo, een SEO geoptimaliseerde website of een op conversie gerichte webshop (en alle diensten hier tussenin).

Voor elke dienst die wij verlenen hebben wij een specialist. Zo kunnen wij u altijd de beste kwaliteit bieden maar voor een betaalbaar bedrag. Wij helpen zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf aan een strategisch goed doordachte en professionele marketingcampagne. Zo helpen wij onze klanten om meer dan alleen maar vindbaar te zijn.

Webdesign bureau Online Kompas
Webdesign HTML & CSS

HOE ONLINE KOMPAS IS ONTSTAAN

Hoe het allemaal begon…

Sinds 2010 zijn wij al in de weer met het ontwerpen van visitekaartjes en complete huisstijlen. Wij kwamen erachter dat veel websites worden ontworpen door website programmeurs die verder helemaal niets hebben met het ontwerp en de lay-out van een webpagina. In 2012 hebben wij als Online Kompas meerdere getalenteerde webdesigners binnen gehaald, die samen met onze codeur ook een mooie website neer kunnen zetten. Zo krijgt u het beste van twee werelden.

Een website is geen website als deze niet hoog gepositioneerd staat in Google. Vanaf 2014 verzorgen wij ook de zoekmachine optimalisatie van verscheidene websites. Zo verzorgen onze marketeers dus ook de Google optimalisatie voordat wij uw website opleveren. Onze marketeers hebben zich keer op keer bewezen en zorgen voor een goede vindbaarheid op Google (en andere zoekmachines). Dit doen zij met een goede contentstrategie en natuurlijk met behulp van linkbuilding.

Hierna zijn wij eigenlijk altijd Online Kompas gebleven. Wij kunnen u niet voorzien van een technische koppeling met uw boekhoudprogramma, wij bouwen geen apps en wij zijn niet de geschikte partner voor een webshop met meer dan een miljoen producten. Waarom niet? Wij doen waar wij goed in zijn. Dat is mooie websites maken en ervoor zorgen dat uw website ook gevonden wordt door Google gebruikers. Wij weten precies wat te doen maar ook zeker wat niet.

WELKE DIENSTEN WIJ AANBIEDEN ALS FULL-SERVICE INTERNETBUREAU

Onze diensten

Websites-en-webshops-full-service-internetbureau

Websites & webshops

Versterk uw online aanwezigheid met een professionele website van Online Kompas. Onze websites zijn betaalbaar, uniek en responsive.
Zoekmachine optimalisatie

Online marketing

SEO is onze specialiteit! Dat is wat wij leuk vinden en dat is waar wij goed in zijn. Wij halen graag het maximale uit uw website en bereiken uw doelen.​
Huisstijl - merk en identiteit

Merk & identiteit

De identiteit van uw merk of bedrijf omgezet tot een herkenbare huisstijl. Online Kompas zorgt ervoor dat ze u niet vergeten.

WEBSITES & ONLINE MARKETING resultaten WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

DE JUISTE KOERS VAREN

Waarom u voor Online Kompas kiest

De oprichter van Online Kompas werkte tot 2010 bij een lokale slotenmaker als een full-service in-house webdesigner. Omdat de website zo succesvol werd (en nog steeds is), moest de leiding van het landelijke slotenmakersbedrijf een extra marketeer in dienst nemen om de oprichter van Online Kompas (Pim van Delft) bij te staan.

In de tijd dat Pim daar werkzaam was, en er marketeer na marketeer over de vloer kwam, begon hij te beseffen dat veel van de online marketing bedrijven hem gebakken lucht verkochten (voor een asociaal hoop geld). Het idee dat dit anders moest kunnen, bleef bij Pim in zijn gedachten spoken en vandaar dat Online Kompas is opgericht.

Wij zijn dus een transparant en betrouwbaar internetbureau, waar u zorgeloos uw website en marketing aan uit kunt besteden. Wij berekenen u niet de hoofdprijs en behandelen uw website alsof het de onze is. Wij komen dus niet in driedelig kostuum bij u langs, maar gewoon in onze casual kleding. Wij hebben niets te verbergen en dat slaapt wel zo lekker.

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier