Online Kompas – Online marketing

Online marketing advies

Internet is cruciaal voor uw bedrijfsstrategie

Advies nodig van een online marketing bureau?

Online marketing is iets lastigs. Waar begint u, naar wie luistert u en waar mag u op letten? Online Kompas wijst u graag de juiste weg.

Wij voorzien u van online marketing advies op maat. Dit houdt in dat wij bij u langs kunnen komen, of dat u bij ons langs komt en dat wij u adviseren over hoe u er zelf voor kunt zorgen, dat uw website hoger in Google komt.

Binnen de online marketing zijn er veel verschillende onderdelen onderdelen, zo kunt u denken aan zoekmachine optimalisatie, Google Ads, conversie optimalisatie en Social Media. Online Kompas helpt u met al deze onderdelen zonder ballast maar puur gericht  op uw bedrijf.

HOE ONZE ONLINE MARKETING ADVIES NOU EIGENLIJK WERKT

Wat houdt onze online marketing advies in?

Ongeveer 95% van de Nederlanders maakt gebruik van Google bij zijn of haar zoektocht naar een product of service. Helaas is online marketing niet zo gemakkelijk en slaan veel bedrijven en particulieren volledig de plank mis.

Wij voorzien u van advies waarna u zelf aan de slag kunt met uw website, Social Media of content. U betaalt dus alleen voor het advies en u gaat daarna zelf aan de slag met deze informatie. Dit scheelt u in de maandelijkse kosten en u betaalt eigenlijk alleen voor onze kennis.

Deze kennis heeft elke individu die bij Online Kompas werkt, jaren gekost. Wij kunnen deze kennis dan ook niet weggeven voor een appel en een ei. De uurprijs ligt dan ook wat hoger dan wanneer u Online Kompas deze werkzaamheden laat uitvoeren. Heel simpel gezegd, u betaalt ons eenmalig per uur, hierna ontvangt u per direct een rapport waarin staat hoe u uw online aanwezigheid kunt verbeteren, maar natuurlijk ook hoe u dit precies aan gaat pakken. Dit is dus geen cursus, maar advies puur gericht op uw bedrijf of onderneming.

ONLINE MARKETING ADVIES OP MAAT

Bij welke onderdelen van online marketing wij u kunnen adviseren

Online Kompas helpt u met online marketing advies op maat voor de volgende onderdelen:

ONLINE KOMPAS - UW ONLINE MARKETING GIDS

Waarom online marketing advies van Online Kompas?

Voor een effectieve internet marketingstrategie heeft u de juiste kennis, gereedschap en services nodig. Online Kompas draait aan de juiste knoppen voor een maximale vindbaarheid en dit binnen de korste tijdspanne mogelijk.

Wij kunnen u voorzien van advies, als dat wij u de online marketing werkzaamheden uit handen kunnen nemen. Online Kompas maakt online marketing benaderbaar Wij hebben jarenlange ervaring, zijn transparant, eerlijk en hebben de kennis in huis om de posities van uw website snel de lucht in te laten schieten. 

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GRAFIEKEN, ROI'S & ANDERE MOEILIJKE TERMEN

Wij maken online marketing inzichtelijk

Device mobile
Online marketing advies 1
Online marketing advies 3
Online marketing advies 5
Online marketing advies 4

HOE WIJ TE WERK GAAN

Online marketing advies stappenplan

Hoe gaat ons bureau te werk? Het begint natuurlijk met een kennismakingsgesprek.

Hierna bespreken wij een tijdstip en locatie af en voorzien wij u van advies op maat. Van tevoren geven wij aan hoeveel uur er benodigd is. Dit is natuurlijk een schatting en wij berekenen alleen de uren die we daadwerkelijk gemaakt hebben.

Na ons advies nog wat vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag. Wij zijn elke dag bereikbaar tot 21:00.

Strategie

Onze online marketing experts bereiden zich eerst voor en bekijken uw website zorgvuldig. Hierna weten wij precies wat te verbeteren aan uw marketing.

Aan de slag

Onze experts vertellen u op de door u gekozen locatie, precies wat er mag gebeuren aan uw website of campagne. Hierna kunt u deze wijzigingen zelf doorvoeren.

Vragen

Als u nog vragen heeft, of ergens niet uit komt, dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Met onze uitmuntende service helpen wij u zelfs s’avonds nog. 

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier