Online Kompas – Online marketing

Quickscan aanvragen

WAT IS EEN QUICKSCAN VAN EEN WEBSITE?

Wat u kunt verwachten

Als bedrijf gebruikt u online marketing om meer bezoekers te trekken. Zo wilt u misschien meer klanten of omzet. Heeft u het idee dat het in deze digitale tijd veel beter kan online en dat u misschien zelfs kansen laat liggen? Dan is een Quickscan een stap in de juiste richting.

Met een Quickscan kunnen wij u de juiste kant op wijzen en ziet u in één opslag, wat er verbeterd kan worden aan uw website. De Quickscan is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Laat ons u de weg wijzen.

Direct een Gratis Quickscan aanvragen

Gratis advies over uw online marketing inzet. Geheel vrijblijvend maar wel heel erg belangrijk!

  HOE WERKT EEN QUICKSCAN

  Dit gebeurt er nadat u een Quickscan aanvraagt:

  Telefonische inventarisatie
  Een Quickscan is een rapport, van hoe uw website er voor staat ten opzichte van de concurrent. De Quickscan wordt voor u op maat gemaakt. Tijdens de telefonische inventarisatie zal onze online marketeer contact met u opnemen.

  Tijdens dit telefoongesprek zullen wij u enkele vragen stellen. Zo kunnen wij de Quickscan doelgerichter opstellen en het rapport richten op het noodzakelijke. Zo krijgt u geen rapport die vol staat met onnodige punten en hoeft u ook niet te puzzelen.
  De Quickscan wordt uitgevoerd
  Na de telefonische inventarisatie gaan we aan de slag met het uitvoeren van uw Quickscan. Deze Quickscan is eigenlijk een rapportage van de sterke en zwakke punten van uw website.

  U kunt er ook voor kiezen om uw Google Ads campagne te laten scannen. Hiervoor sturen wij een koppelingsverzoek op uw Google account.

  Wij doen nog niets met uw huidige marketing campagne. Een Quickscan is puur informatief, waarmee we verbeterpunten of kansen in kaart kunnen brengen. Het binnenhalen van alle informatie duurt gemiddeld drie tot vijf dagen waarna u de resultaten in uw mailbox kunt verwachten.
  Bespreken van de Quickscan
  U heeft uw Quickscan ontvangen en we nemen nu de resultaten met u door. Dat kan zowel telefonisch of bij u op locatie. Onze online marketeer legt uit wat de bevindingen zijn en hoe u deze in kunt zetten om uw posities in Google te verbeteren.

  Nadat we alles met u hebben doorgesproken, maakt Online Kompas graag een plan van aanpak met u. Inzicht is belangrijk, maar de opvolging daarna nog veel belangrijker.

  Nu weet u welke kansen u heeft en kunnen wij u een vrijblijvende offerte sturen met de exacte kosten. Mocht u de werkzaamheden niet willen uitvoeren, even goede vrienden. Alles is geheel vrijblijvend!

  DE BASIS VAN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

  Een Quickscan is een goede start

  Laten we even met de deur in huis vallen. Een marketing campagne zou u geld op moeten leveren, zoekmachine optimalisatie mag nooit en te nimmer een bodemloze kostenpost worden.

  Een gratis Quickscan van uw website is waar het begint. Nu weet u precies wat de tekortkomingen van uw website zijn en kunnen deze negatieve factoren t.b.v. uw digitale campagne worden opgelost. 

  Onze specialiteiten

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN QUICKSCAN

  Al uw vragen over de Quickscan beantwoord

  Heeft u een vraag over onze gratis Quickscan? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen die wij van andere bezoekers over de Quickscan hebben ontvangen. Als u vraag er niet tussen staat, of als toch wat twijfelt over de Quickscan, neem dan gewoon telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag!

  Ontvang met de Quickscan antwoord op vragen als:​

  U dient altijd rendement te zien van uw online marketing campagne. Om te zien waar u nu op de Google lijsten staat, en waar het beter kan. Een Quickscan is eigenlijk niet alleen voor u belangrijk, maar ook zeker voor ons als full-service internetbureau. Zo wordt het voor ons ook makkelijk op een prijsopgave te doen. Een scan die aangeeft waar u nu staat en waar u naar toe kunt groeien. Gratis, omdat wij u als bedrijf een nulpunt willen laten zien en wij kunnen met deze nulpunt weer gebruiken, om hier verder mee aan de slag te gaan. Zo is een Quickscan interessant voor beide partijen.

  Ja, de Quickscan is geheel kosteloos. De Quickscan dient hierbij als nulmeting van uw huidige situatie. Wat kan beter en waar doet uw website al het juiste. Na het uitvoeren van de Quickscan, kunnen wij samen een plan van aanpak maken en deze plan vervolgens inzetten voor uw website.

  Dit is verder absoluut geen probleem. De Quickscan is er juist om te zien wat er nu precies fout gaat in uw huidige campagne. Als u overal bovenaan staat in Google, bent u waarschijnlijk ook niet naar zoek naar een ander internetbureau. Wij bieden een Quickscan ook aan als een stukje marketing om kennis met u te maken en u te overtuigen van onze kunnen. Eigenlijk een stukje marketing van onze kant maar die zeker ook nut heeft voor u.

  Absoluut niet. Natuurlijk doen wij dit ook deels om klanten te winnen, maar zie het als een gratis service. Wij zouden het wel aanraden om met ons in zee te gaan omdat wij een transparant en eerlijk internetbureau zijn. Wij weten waar wij het over hebben en delen graag onze kennis met u. Voel u alleen zeker niet verplicht.

  Input is altijd fijn. Waar loopt u tegen aan, wat zijn uw doelstellingen en wat is uw budget? Dergelijke informatie ontvangen wij graag tijdens het eerste telefonische kennismakingsgesprek. Mocht u ook uw huidige Google Ads account willen laten scannen, dan zullen wij u een koppelingsverzoek sturen. Wij hebben dan zowel uw Google Analytics account, als uw Google overkoepelende account. Uiteraard gaan we hier altijd zeer vertrouwelijk mee om. We wijzigen niets en u kunt ons na de Quickscan gewoon weer uit uw account halen.

  Quickscan aanvragen website

   Bezoekadres