Online Kompas – Online marketing

Webdesign Alblasserdam

Als u op deze pagina terecht bent gekomen, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een webdesign in Alblasserdam. Dan bent u bij Online Kompas aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een op maat gemaakte website. Wij helpen meerdere ondernemers in Alblasserdam, maar ook in heel regio Dordrecht aan een online marketing plan of aan een goedwerkende en duidelijke website.

De websites die wij opleveren zijn responsive en zoekmachine vriendelijk. Wilt u echt gevonden worden in Google? Dan raden wij u een online marketing campagne of Google Ads aan. Wij zorgen natuurlijk wel voor een goede basis zodat u in ieder geval al in Google zichtbaar bent.

De webshops en websites die wij voor u realiseren worden vrijwel altijd in WordPress of WooCommerce gebouwd. Hierdoor kunt u zelf ook uw website onderhouden, wat natuurlijk weer scheelt in de kosten. 

VOOR EEN HERKENBARE WEBSITE IN ALBLASSERDAM

Een conversiegerichte webdesign in regio Alblasserdam

U wilt natuurlijk dat uw website bezoekers trekt. Alleen is bezoekers trekken helaas niet genoeg. U wilt dat uw bezoekers ook potentiële nieuwe klanten worden. Dit doet u met een conversiegerichte webdesign.

Onze specialisten maken een webdesign waar de bezoeker niet omheen kan. Zo weet u zeker dat de bezoeker van uw website ook daadwerkelijk een handeling verricht. Denk hierbij aan het invullen van een contactformulier, het aanschaffen van een product of het downloaden van een handleiding. Zo'n actie noemen wij in vakjargon dus een conversie.

Wilt u een webdesign in Alblasserdam waarmee u meer klanten trekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

LAAT UW WEBSITE BOUWEN DOOR EEN PROFESSIONEEL WEBDESIGN BUREAU

Een professionele website laten maken in Alblasserdam

Een professionele website in Alblasserdam laten maken? Onze team van specialisten werken nauwkeurig samen. Zo bestaat ons team uit copywriters, online marketeers, DTP'ers en webdesigners. Ons webdesign bureau helpt u graag aan een professionele website. Tegenwoordig heeft u met veel meer concurrentie te maken op het internet. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies hij u hoger in de rankings van de verschillende zoekmachines kunnen krijgen. Dit komt omdat wij u als webdesign bureau kunnen helpen met alle facetten die bij een goede website komen kijken. Zo kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie en dus met de vindbaarheid van uw nieuwe of bestaande website of webshop, maar ook met uw algehele merk en identiteit. Als full-service internetbureau in Alblasserdam kunnen wij u dus helpen met een breed scala een diensten en hoeft u nooit een derde partij in te schakelen voor uw webdesign.

Webdesign Alblasserdam

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - UW ONLINE PARTNER IN ALBLASSERDAM

Waarom u voor ons webdesign bureau kiest

Buiten dat wij een benaderbare en betaalbare webdesign bureau in Alblasserdam zijn, kiest u voor Online Kompas door de onderstaande voordelen:

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. 

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Alblasserdam u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier