Online Kompas – Online marketing

Webdesign Amsterdam

Online Kompas is het webdesign bureau in Amsterdam. Zo helpen onze ervaren designers al jarenlang bedrijven en particulieren in Amsterdam met conversiegerichte designs. Wij zijn een professioneel webdesign bureau die met name werkt met WordPress en Magento. Uw vertelt ons uw wensen en wij maken een webdesign die bij uw onderneming past. Zo houden onze webdesigners altijd rekening met uw huisstijl en zorgen dat uw nieuwe website hier op aansluit.

Buiten een op maat gemaakte website, krijgt u ook een website die op alle apparaten goed tot zijn recht komt. Dit word een responsive webdesign genoemd. Zo schaalt uw website mee op een mobiele telefoon maar ook op een desktop computer. De bezoeker kan dus uw website benaderen op alle apparaten. Een responsive webdesign is momenteel heel belangrijk om gevonden te worden in Google. Bij Online Kompas krijgt u een webdesign die zowel uw bezoekers en klanten overtuigt, als de verschillende zoekmachines.

Als webdesign bureau Amsterdam bedienen wij u in heel Noord-Holland. U kunt ons webdesign bureau inschakelen in Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Purmerend en Zaandam.

EEN BETAALBARE WEBSITE, ZONDER IN TE BOETEN OP DE KWALITEIT

Webdesign Amsterdam: een professionele website

Vroeger kwam het nog wel eens voor, dat een website werd gebouwd door iemand uit uw kennis- of vriendenkring. Dit is hedendaags niet meer interessant. Zo is de huidige markt zo verzadigd, dat een standaard website gewoon niet meer goed genoeg is. Als u dus echt de zoekmachines wilt bestormen in Amsterdam, kies dan voor een professioneel webdesign.

Bij Online Kompas heeft u al een professioneel en responsive webdesign vanaf € 599,-. Voor dit bedrag krijgt u een website die ontworpen is door een één van onze designers en waarmee u absoluut de potentie heeft om hoog in Google te ranken. Zoekmachine optimalisatie is wel een marathon en geen race. Als u hoog in Google wilt eindigen dan kan dit maanden duren. Wij leveren uw website altijd Google ready op maar er dient nog wel aan linkbuilding gedaan te worden.

Als u een website bij Online Kompas laat bouwen, dan kunt u er vanuit gaan dat uw website door onze specialisten op een zorgvuldige manier wordt opgezet. Zo word er samengewerkt door onze programmeurs en onze designers, maar ook door onze marketeers en tekstschrijvers. Wij geven dan ook een 100% tevredenheidsgarantie af. 

NIET ALLEEN EEN MOOIE WEBSITE IN AMSTERDAM MAAR OOK EEN WEBSITE DIE LOKAAL VINDBAAR IS

Een webdesign in Amsterdam die gevonden wordt

Laat uw website maken door ons webdesign bureau in Amsterdam en u kunt uw website gebruiken voor meerdere doeleinden. U kunt uw website gebruiken als visitekaartje, waardoor alleen uw contactgegevens en de uitstraling van uw bedrijf worden meegenomen in het webdesign. U kunt ook een website laten maken in Amsterdam, waarmee u nieuwe potentiële bezoekers binnen haalt. Wij ontwerpen een website waarmee u deze doeleinden kunt bereiken.

Ons team ervaren webdesigners werken nauwlettend samen met onze copywriters en internet marketeers, waardoor u het beste van alle werelden kunt verwachten. Zo zal uw website ook worden aangemeld bij Google. Onze internet marketeers zorgen voor uw online vindbaarheid zodat u direct vindbaar bent op Google. Wilt u een website waarmee u echt uw concurrenten voorbij streeft? Wij helpen u ook als online marketing bureau in Amsterdam met uw marketing campagne.

Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw website lokaal vindbaar wordt in Amsterdam. Zo kunt u kiezen voor een Google Ads campagne of u kunt adverteren op social media zoals Facebook of Instagram. Online Kompas wijst u online de weg.

Webdesign Amsterdam
Een WordPress webdesign in Amsterdam

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

EEN WORDPRESS WEBDESIGN IN AMSTERDAM

Een website die u zelf kunt onderhouden met WordPress

Wij realiseren uw webdesign in Amsterdam met WordPress. Wij gebruiken WordPress omdat u met WordPress vrij eenvoudig uw eigen website kan onderhouden. Zo kunt u er zelf voor zorgen, dat uw website altijd up-to-date is maar u kunt zelf ook pagina's, teksten en afbeeldingen toevoegen. Uw website wordt natuurlijk volledig geoptimaliseerd opgeleverd waardoor u met een cursus van een uur, snel zelf aan de slag kunt gaan. Wilt u dit liever niet? U kunt uw website onderhoud natuurlijk ook aan ons uitbesteden. 

Omdat wij een full-service internetbureau zijn, kunnen wij alle diensten onder één dak aanbieden. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Offerte aanvragen voor uw webdesign in Amsterdam

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Amsterdam u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Hoe exacter uw aanvraag is, hoe preciezer wij uw offerte kunnen opmaken. Wilt u liever dat wij bij u langs komen? Wij zijn een benaderbaar kantoor en komen graag bij u op locatie. Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen. Als u beslist om uw webdesign of online marketing door ons bureau uit te laten voeren, dan kiest u voor een eerlijk bedrijf. Wij berekenen u alleen wat wij ook daadwerkelijk hebben uitgevoerd. Bij Online Kompas dus geen verrassingen. 

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier