Online Kompas – Online marketing

Webdesign Barendrecht

Bent u op zoek naar een professioneel en prachtige ontworpen webdesign in Barendrecht? Dan bent u bij onze webdesigner in regio Barendrecht aan het juiste adres. Online Kompas verzorgt een conversiegerichte website of webshop met een CMS waar u zelf ook goed mee uit de handen kan, zoals WordPress.

U kunt ons ook benaderen voor logo's en een compleet nieuwe huisstijl. Zo bestaat onze team uit webdesigners, grafisch ontwerpers en programmeurs. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en zorgen voor een complete website waarmee u ook gevonden kunt worden op Google.

Een eerste indruk is natuurlijk belangrijk. Vandaar dan ook dat onze full-service internetbureau voor niets minder gaat dan een mooi en opvallend webdesign. Zo laat u altijd een goede indruk achter bij uw klanten. Bij ons kunt u ook uitgaan van een responsive webdesign. Zo werkt uw website op alle verschillende apparaten.

Buiten Barendrecht kunt u ons natuurlijk benaderen in heel regio Rotterdam.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN BARENDRECHT

Een professioneel webdesign en een goede vindbaarheid in Barendrecht

Als u een website door ons laat maken, bent u zeker van een zoekmachine vriendelijke website of webshop. Dit houd in dat u wordt voorzien van een website die 100% Google vriendelijk is gebouwd. In vakjargon word dit ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd. Zoekmachine optimalisatie zorgt dus dat de website zo hoog mogelijk in de organische resultaten van Google komt. Zo kunnen klanten uw website makkelijker vinden en kunt u dus meer klanten werven voor uw product of dienst. Buiten webdesign in Barendrecht kunnen wij u ook voorzien van een mooie logo, een compleet nieuwe huisstijl of een online marketing campagne.

EEN FULL-SERVICE INTERNETBUREAU IN BARENDRECHT

Webdesign in Barendrecht door een internetbureau

Wilt u de webdesign in Barendrecht en omstreken uitbesteden? Een webdesign door Online Kompas is gegarandeerd een succes. Zo helpen wij u met alle facetten die wij een professionele website komen kijken. Van zoekmachine optimalisatie tot aan een strakke website, wij helpen u de juiste koers te varen. Als full-service internetbureau in Barendrecht kunnen wij u dus helpen met een grote hoeveelheid aan diensten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen met een WordPress website of met een webshop. Omdat u al uw werkzaamheden kunt uit laten voeren door één bedrijf, scheelt dit uiteindelijk in de kosten maar bespaart het u ook onnodige stress.

Website laten maken in Barendrecht
Webdesign Barendrecht

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - ONLINE WEGWIJZERS

Waarom u voor webdesign in Barendrecht voor ons kiest

Wij helpen dagelijks meer dan 20 ondernemers met hun vindbaarheid op Google in regio Barendrecht. Wij zijn een open en eerlijk bedrijf, en steken niet onder stoelen of banken wat wij daadwerkelijk voor u uitvoeren. Zo weet u precies wat u krijgt voor u geld. 

Buiten onze benaderbare collega's hebben wij nog enkele andere voordelen waarom u voor een mooi webdesign in Barendrecht voor ons kiest, namelijk:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Barendrecht u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier