Online Kompas – Online marketing

Webdesign Bergschenhoek

Online Kompas is een professionele en betaalbare webdesign bureau in Bergschenhoek. Onze ervaren webdesigners werken graag met u samen, om u te voorzien van een webdesign waarmee u de klanten overtuigt. Ons webdesign bureau bouwt een moderne en mooie website voor u, die de potentie heeft om hoog in Google te ranken. Onze webdesigners werken niet alleen samen met onze klantenkring maar ook met onze copywriters en internet marketeers. Omdat wij een full-service internet bureau zijn, kunnen wij u helpen alle facetten die komen kijken bij het bouwen van een website. Wij garanderen u dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.

Online Kompas is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een landelijke dekking. Zo helpt onze webdesign bureau u niet alleen in Bergschenhoek maar ook in Zoetermeer.

UW WEBDESIGN STRAALT OP ALLE APPARATEN

Een responsive webdesign in Bergschenhoek en omstreken

Hedendaagse websites dienen tegenwoordig voorzien te zijn van meerdere factoren om mee te kunnen met uw concurrenten. Waar vroeger een webdesign ook ontworpen kon worden door iemand uit een kenniskring, is dit helaas nu niet meer mogelijk. 

Als u echt een professionele website wilt laten maken waarmee u de zoekmachines overtuigt, dan ontkomt u niet aan een responsive webdesign. Een responsive webdesign, is een webdesign die mee schaalt met het formaat van de scherm waar de bezoeker momenteel uw website bezoekt. Een responsive website is dus een website die goed leesbaar is op alle scherm formaten.

Bij Online Kompas krijgt u altijd een responsive webdesign in Bergschenhoek. Wij leveren uw website altijd responsive op en wij doen dit geheel kosteloos. 

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR EEN PROFESSIONEEL WEBDESIGN BUREAU

Webdesign in Bergschenhoek door een echt bureau

Laat uw website maken door een echte specialist. Dit voorkomt stress en een professioneel webdesign hoeft echt niet duur te zijn. Zo heeft u voor € 599,- al een moderne WordPress webdesign, die geschikt is voor Google. Een goede webdesign staat dus ook voor online vindbaarheid.

Buiten een moderne webdesign zorgen wij er dus ook voor dat u gevonden wordt in Google. Wij voeren dagelijks de zoekmachine optimalisatie uit voor meerdere bedrijven in Bergschenhoek. Waar veel concurrenten een mysterieuze waas over zich hebben en net doen alsof online marketing iets heel mysterieus is, zijn wij transparant over onze werkzaamheden. U betaalt bij ons dus alleen voor de diensten die wij u daadwerkelijk hebben verleend. Zo voorkomen wij verrassingen en kunnen onze medewerkers met een schoon geweten slapen. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Aarzel dan niet om contact ons op te nemen.

Webdesign Bergschenhoek
Een WordPress website laten maken in Bergschenhoek

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

VOORDELEN VAN UW KEUZE VOOR ONLINE KOMPAS

Waarom u voor webdesign in Bergschenhoek voor ons kiest

Online Kompas heeft meerdere voordelen ten opzichte van de concurrent. Zo zijn wij betaalbaar, transparant en betrouwbaar. Ook de communicatie tussen u en onze webdesigners is iets waar wij veel waarde aan hechten.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen in Bergschenhoek

Wilt u een nieuw webdesign laten maken of heeft u een website die u aan wilt laten pakken? Dan wilt u natuurlijk eerst weten dit gaat kosten. Bij Online Kompas vraagt u vrij eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave via de mail en weet u exact wat u kwijt bent. Een op maat gemaakte website, kost gemiddeld zo'n € 599,-. Hiervoor krijgt u een professionele WordPress website, die geschikt is om uw concurrenten te overtreffen in Google. Wilt u echt serieus ranken? Dan raden wij u aan om een online marketing campagne op te starten. Dit is een maandelijks proces en dit proces is helaas een marathon en geen race. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier