Online Kompas – Online marketing

Webdesign Berkel en Rodenrijs

Heeft u een website die niet gevonden wordt op het internet? Misschien heeft u een verouderde website waar nieuw leven in mag worden geblazen? Of bent u net een nieuwe onderneming gestart en bent u op zoek naar een professioneel webdesign in Berkel en Rodenrijs?

Onze webdesigners, grafisch vormgevers en webbouwers, helpen u graag aan een mooie website of webshop in Lansingerland. Zo helpt onze team u aan een mooi en professioneel webdesign in Berkel en Rodenrijs voor een betaalbaar bedrag.

Bij Online Kompas kunt u ervan uitgaan dat wij een professionele service en een heldere samenwerking aanbieden. Hierdoor weet u dat u kan rekenen op een professionele webdesign en dus website / webshop als resultaat.

Buiten een mooi webdesign kunnen wij u ook helpen met een passend logo, het uitbesteden van uw linkbuilding of helpen wij u met het adverteren op social media.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN LANSINGERLAND

WordPress webdesign in Berkel en Rodenrijs

Wilt u de website en de daarbij behorende webdesign graag in WordPress uit laten voeren? Dan is dit natuurlijk geen probleem. Onze WordPress experts voorzien u graag van een conversiegerichte WordPress website in Berkel en omgeving. 

Wij gaan graag met uw WordPress webdesign in Berkel en Rodenrijs aan de slag. Het grote voordeel van WordPress is dat wij u website zo kunnen indelen, dat u zelf het onderhoud kunt uitvoeren. Dit scheelt natuurlijk in de maandelijkse kosten en zo kunt u zelf vooruit. Wij richten uw website dynamisch in, zo hoeft u alleen de blokken in te vullen en heeft u verder geen technische kennis nodig om uw website aan te passen.

EEN FULL-SERVICE INTERNETBUREAU IN ROTTERDAM

Webdesign in Berkel en Rodenrijs door een ervaren maar betaalbare internetbureau

Onze full-service internetbureau heeft jarenlange ervaring waardoor wij precies weten wat te doen, maar ook zeker wat niet. Dit scheelt in de totale kosten en dat merkt u aan de factuur. Wij werken voor diverse ondernemers in heel Lansingerland en weten precies hoe u vindbaarheid te verbeteren in deze regio. 

Al onze websites zijn geheel responsive. Zo weet u zeker dat uw website op alle apparaten goed tot zijn, of haar recht komt. Zo kunt u nieuwe klanten aantrekken op een mobiele telefoon maar ook op een hele grote computerscherm. U kunt al een responsive webdesign in Berkel en Rodenrijs laten maken voor € 599,-

Webdesign Berkel en Rodenrijs
Website in Berkel en Rodenrijs laten maken

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Lansingerland u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren. Heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

Volg ons naar online succes in Berkel en Rodenrijs. Wij helpen u graag!

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier