Online Kompas – Online marketing

Webdesign Bleiswijk

Bent u op zoek naar een webdesign bureau in Bleiswijk? Webdesign bureau Bleiswijk helpt u aan een conversiegerichte webdesign. Een conversiegerichte website houdt in, dat de bezoeker van uw nieuwe website ook daadwerkelijk een actie verricht op uw website. Zo kan de klant een contactformulier aanvraag doen, u bellen of een mail sturen.

Wij zorgen natuurlijk ook voor een mooie webdesign die aansluit bij uw huisstijl. De websites die wij opleveren zijn responsive waardoor deze op alle apparaten mee schaalt. Zo overtuigt u niet alleen uw klanten maar ook de zoekmachines. Een huis-tuin-en-keuken webdesign is in deze moderne tijden echt niet meer geschikt. Het is dus noodzakelijk om een mooi en makkelijk te navigeren webdesign in Bleiswijk te laten maken. Uw website is uw digitale visitekaartje en u kunt maar één keer een eerste indruk maken.

Wij helpen u niet alleen in Bleiswijk aan een nieuwe website maar ook in Zoetermeer.

EEN NIEUWE WEBDESIGN IN BLEISWIJK HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Een goedkoop webdesign in Bleiswijk

Wij helpen dagelijks meerdere particulieren en bedrijven met de webdesign in Bleiswijk. Vaak krijgen wij te horen dat een professionele website toch heel duur is? Dit is zeker niet het geval. Bij Online Kompas kunt u in Bleiswijk al een website laten maken voor € 599,-. Zo krijgt u dus een professionele webdesign voor een betaalbare prijs, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Omdat wij een full-service webdesign bureau zijn, kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor een webshop of om uw online marketing uit te laten voeren. Dit doen wij tegen dezelfde voordelige tarieven. Zo kunnen wij er ook voor zorgen, dat uw website een hogere positie in Google krijgt, waardoor u gevonden kan worden door potentiële nieuwe klanten.

Bij Online Kompas betaalt u alleen voor wat wij daadwerkelijk ook voor u uitvoeren. Geen mysterieuze verhalen of addertjes onder het gras. Wij vertellen u wat wij gaan uitvoeren en wat dit gaat kosten, vervolgens voeren wij deze werkzaamheden uit. Geen verrassingen dus!

ONZE GEDIPLOMEERDE DESIGNERS HEBBEN JARENLANGE ERVARING IN BLEISWIJK

Webdesign in Bleiswijk door ervaren website bouwers

Uw webdesign uitbesteden aan onze designers in Bleiswijk is gegarandeerd een succes. Zo hebben wij de hoogste prijs-kwaliteitverhouding in heel Bleiswijk en omstreken. Dit komt omdat wij een echt internetbureau zijn met medewerkers die met elkaar overleggen. Zo werken onze copywriters, designers en marketeers samen aan uw website. Hierdoor krijgt u een mooi design, die ook nog eens qua programmeertaal goed in elkaar steekt. Online Kompas bezorgt u dus een website, die de strijd aan kan gaan met uw concurrenten.

Omdat ons webdesign bureau in Bleiswijk al jarenlang mensen helpt in Bleiswijk, weten wij precies wat te doen maar ook zeker wat niet. Wij kunnen u ook helpen met het lokaal adverteren op sociale media of met het adverteren op Google Ads. Voor een benaderbare, complete en eerlijke webdesign bureau in Bleiswijk kiest u voor Online Kompas.

Webdesign Bleiswijk
Een WordPress website laten maken in Bleiswijk

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS WIJST U DE WEG NAAR ONLINE SUCCES

Een WordPress webdesign in regio Bleiswijk

Eén van de grote voordelen van ons webdesign bureau, is dat wij uw website opleveren in WordPress en dit is natuurlijk niet zonder redenen. De software waarop WordPress draait is namelijk geheel kosteloos. WordPress is ook nog eens het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Uw website is met de zogeheten plug-ins  in WordPress makkelijk uit te breiden en uw website is altijd up-to-date.

Buiten de kosteloze software en plug-ins zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor WordPress te kiezen:

Wilt u graag eens zien hoe WordPress precies in elkaar zit en wat een WordPress website voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij richten een vrijblijvende workshop voor u in. 

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

ONZE OFFERTES ZIJN GEHEEL TRANSPARANT EN VRIJBLIJVEND

Offerte aanvragen voor een nieuw webdesign

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Bleiswijk u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier