Online Kompas – Online marketing

Webdesign Delft

Op zoek naar een professioneel webdesign in Delft? Wij ontwikkelen een conversiegerichte en unieke website in regio Delft. De websites die wij ontwerpen, zijn een goede basis voor een website met een goede online vindbaarheid. Onze webdesigners maken vrijwel altijd gebruik van WordPress

Ons webbureau in Delft bestaat uit een team met specialisten die bestaat uit internet marketeers en webdesigners. Korte lijnen, heldere communicatie en teamwerk is wat ons onderscheid van de concurrent. Ons team heeft jarenlange ervaring en helpt u graag aan een duidelijke website, die niet alleen de zoekmachines overtuigt maar ook uw nieuwe potentiële klanten.

Wij bedienen u niet alleen in Delft. Wij kunnen u helpen als webbureau Delft in heel Den Haag en omstreken. Zo kunnen wij u ook helpen in Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. 

HET BUREAU VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Online Kompas: het webdesign bureau in Delft

Ons webdesign bureau helpt zowel particulieren als bedrijven. Wij nemen de kleinere websites net zo serieus, als de grotere webshops. Ons bureau heeft een landelijke dekking waardoor u gebruik kunt maken van onze diensten door heel Nederland. Al onze websites en webshops zijn uniek en worden voor u op maat gebouwd. 

Onze webdesigners zorgen ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk is, waarna onze programmeurs uw website gebruiksvriendelijk maken. Hierna zorgen onze marketeers voor een goede basis zodat u al vindbaar bent in Google. Wilt u de zoekmachines echt bestormen? Dan kunt u terecht bij onze zoekmachine specialisten. Wij zijn een full-service internetbureau en zo kunt u dus alle werkzaamheden onderbrengen bij één bedrijf. Ook voor u online marketing werkzaamheden bent u dus bij ons aan het juiste adres.

EEN WEBSITE DIE OP ALLE APPARATEN TOT ZIJN RECHT KOMT

Responsive webdesign in Delft

De websites die onze webdesigners in Delft ontwerpen, zijn altijd responsive. Responsive is eigenlijk een mooi woord voor het aanduiden dat een website zich aanpast op de verschillende apparaten. Uw website is dus geschikt voor een monitor maar ook voor een mobieltje en voor een tablet. 

Heel veel bezoekers op Google maken hedendaags gebruik van een mobiele telefoon. Hierdoor is het ontwerpen van een website flink veranderd. Een website moet op alle apparaten goed tot zijn recht komen. Dit is ook belangrijk voor uw online vindbaarheid. Zo hecht Google heel veel waarde een hoe responsive uw website is. Hier word dus ook rekening mee gehouden in het ontwerpproces. Buiten dat een responsive design uitermate belangrijk is voor Google, is een modern design van uw website ook belangrijk voor de gebruikerservaring van uw klanten. Alle websites die wij ontwikkelen zijn geheel responsive. Wilt u een responsive webdesign in Delft? Volg ons dan naar online succes en neem contact met ons op.

Website laten maken Delft

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WAAROM U VOOR ONS KIEST IN REGIO DELFT

WordPress website in Delft laten maken

Vroeger werd een website gemaakt in pure HTML-code. Hedendaags zijn de methodes om een website op te bouwen natuurlijk gemoderniseerd. Er komt nog steeds veel techniek bij kijken maar als uw website eenmaal staat, kunt u zonder een technische achtergrond toch zelf uw website onderhouden. 

WordPress is een content management system. En wat voor één; met WordPress kunnen wij uw dashboard helemaal inrichten naar uw wensen. Zo kunt u zelf teksten toevoegen, pagina's aanmaken en foto's invoegen. Wij durven onszelf dan ook echte WordPress specialisten te noemen. 

Buiten dat wij websites ontwerpen in Delft met WordPress, maken wij ook gebruik van WooCommerce. Dit is een plug-in voor WordPress waarmee wij een volledige webshop voor u op kunnen zetten. Hieronder vind u enkele andere voordelen van WordPress en WooCommerce:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Delft u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier