Online Kompas – Online marketing

Webdesign Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u op zoek naar een webdesign bureau in Hendrik-Ido-Ambacht? Waarschijnlijk bent u bij ons terecht gekomen via Google. Zo bent u misschien een ondernemer die heeft gezocht op "webdesign Hendrik-Ido-Ambacht" waardoor u ons heeft gevonden. Dat u ons gevonden heeft is niet zonder reden. Dit komt omdat wij dit dagelijks doen voor onze klanten. Door gebruik te maken van intelligente online marketing campagnes, kunnen wij u niet alleen voorzien van een nieuwe website, maar kunnen wij er ook voor zorgen dat de online aanwezigheid van uw website word versterkt.

Ons webdesign bureau helpt u graag met een mooie nieuwe website. Zo bouwen onze specialisten een innovatieve en moderne website in Hendrik-Ido-Ambacht, die ook nog eens goed vindbaar is. Online succes? Wij wijzen u de weg in Hendrik-Ido-Ambacht maar ook in heel omgeving Dordrecht.

EEN WEBDESIGN DIE OP ALLE APPARATEN TOT ZIJN RECHT KOMT

Webdesign Hendrik-Ido-Ambacht: webdesign altijd responsive

Bij het bouwen van een website komen natuurlijk enkele technische dingen om de hoek kijken. Zo dient uw website op alle apparaten goed tot zijn of haar recht komen. Dit word in vakjargon ook wel responsive genoemd. Als een website responsive is, dan schaalt deze mee als een apparaat kleiner of groter wordt. Bekijkt u een website op een mobiel, dan zal het ontwerp kleiner naar het minder schalen. Bekijkt u een website op een hele grote computerscherm? Dan zal het webdesign zich groter naar buiten opschalen.

Als u beslist om uw webdesign in Hendrik-Ido-Ambacht aan ons uit te besteden, dan kunt u ervan uitgaan dat uw website in optima forma op alle verschillende formaten wordt weergegeven. Dit is niet alleen belangrijk voor uw bezoekers maar ook om de zoekmachines te overtuigen. Google's slogan is niet voor niets "mobile first'.

EEN FULL-SERVICE INTERNETBUREAU DIE GEEN GEBRUIK MAAKT VAN VOORGEKAUWDE TEMPLATES

Een op maat gemaakte webdesign in Hendrik-Ido-Ambacht

De websites die wij creëren zijn altijd uniek en duidelijk. Zo weet u zeker dat u een webdesign krijgt die bij uw onderneming past. Wij zorgen ervoor dat de kleuren die uw bedrijf vertegenwoordigen, terug te vinden zijn in uw nieuwe website. Zo past de webdesign bij uw onderneming in Hendrik-Ido-Ambacht en trekken wij uw huisstijl door. 

Buiten het ontwerp is de snelheid natuurlijk ook niet onbelangrijk. Onze specialisten zorgen voor een razend snelle website die ook nog eens wordt opgeleverd met een goede basis voor zoekmachine optimalisatie. Uw website wordt opgezet in WordPress waardoor u vrij eenvoudig uw website zelf kan onderhouden. Nadat wij uw op maat gemaakte website hebben opgeleverd, krijgt u (of de daartoe aan gewezen persoon) een cursus van 2 uur waarna deze persoon een prima basis heeft, om zelf de website te onderhouden.

Website laten maken Hendrik-Ido-Ambacht

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Een website in Hendrik-Ido-Ambacht laten maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een website laten maken in Hendrik-Ido-Ambacht? Dat kan al vanaf € 599,-. Een vanaf-prijs is natuurlijk een lastig iets maar 80 % van de websites die wij bouwen, komen op dit bedrag uit. Het moet wel heel gek lopen als u meer dan € 1000,- kwijt zou zijn. Een webshop is natuurlijk prijziger dan een normale website. Dit komt omdat een webshop veel meer manuren vereist. Wilt u de exacte kosten weten voor uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier