Online Kompas – Online marketing

Webdesign Katwijk aan Zee

Een nieuwe website laten maken? Bij Online Kompas kunt u een mooie website laten ontwerpen, een conversiegerichte webshop laten bouw maar ook voor uw online marketing campagne bent u bij ons aan het juiste adres. Ons webdesignbureau in Katwijk aan Zee, helpt u graag aan een website waarmee u de klanten en de zoekmachines overtuigt. 

Wij bouwen onze websites met WordPress en onze webshops vrijwel altijd met WooCommerce. Dit doen wij omdat WordPress zich keer op keer zich heeft bewezen. Zo kunt u overal te wereld inloggen om uw website up-to-date te houden en is WordPress geheel kosteloos. Wilt u een keer een demo zien van WordPress? Dan laten wij u graag de opties zien. 

Buiten Katwijk aan Zee kunnen wij u onze diensten aanbieden door heel Nederland. Woont u in Leiden? Ook dan kunnen wij u voorzien van onze betaalbare services.

BETAALBAAR ZONDER IN TE BOETEN OP KWALITEIT

Een goedkoop webdesign in Katwijk aan Zee

Een professionele webdesign in Katwijk hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kunt u al een website laten maken vanaf  € 599,-. Onze webdesigners en webdevelopers werken nauwkeurig samen, om u te kunnen voorzien van een website waarmee u uw nieuwe klanten binnen kan halen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw website aansluit aan uw wensen maar ook aan de wensen van Google.

Zo word u website opgeleverd met een goede basis om gevonden te worden op de verscheidene zoekmachines. Dit betekent natuurlijk niet dat u gelijk bovenaan staat in Google. Dit kost helaas meer tijd en meer geld, maar u kunt er wel vanuit gaan dat uw website voorzien is van de benodige zoekmachine optimalisatie, om een goede start te kunnen maken op Google.

UW WEBSITE WORDT GEOPTIMALISEERD VOOR ALLE APPARATEN

Een responsive webdesign in Katwijk aan Zee

Het uitbesteden van uw webdesign in Katwijk aan Zee aan Online Kompas is gegarandeerd een succes. Zo zijn alle websites die ontwerpen volledig responsive. Dit houdt in dat uw website op alle apparaten goed tot zijn of haar recht komt. Zo schaalt uw website met de apparaten mee. Dit is niet alleen noodzakelijk voor Google maar ook voor uw nieuwe bezoekers. Mobiele websites worden steeds belangrijker en de slogan van Google is zelfs "Mobile first". Hieronder de voordelen van een responsive website laten maken door Online Kompas:

WordPress website laten maken Katwijk aan Zee
Webdesign Katwijk aan Zee

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Uw webdesign uitbesteden aan Online Kompas

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Katwijk aan Zee u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Online Kompas is een benaderbare en professionele webdesign bureau. Laat u uw website bouwen door onze specialisten? Dan kunt u de volgende voordelen verwachten:

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier