Online Kompas – Online marketing

Webdesign Leiderdorp

Online Kompas helpt u als professioneel webdesign bureau in Leiderdorp aan een nieuwe website of webshop. Onze specialisten zijn betaalbaar maar u hoeft niet in te boeten op kwaliteit. De websites die wij opleveren zijn conversiegericht waardoor u meer aanvragen kunt verwachten. De websites die wij bouwen zijn voorzien van een goede basis zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden kan worden in Google. Buiten de vele voordelen van ons bureau, zorgen wij er ook voor dat u wordt aangemeld bij Google Maps waardoor u lokaal gevonden kan worden in Leiderdorp.

Wij hebben een landelijke dekking waardoor wij ook kunnen helpen in Leiden en omstreken.

ONZE WEBDESIGN BUREAU HEEFT JARENLANGE ERVARING

Een professioneel webdesign in Leiderdorp

Op zoek naar een professioneel en overtuigend webdesign in Leiderdorp? Onze specialisten werken altijd nauwkeurig samen waardoor u een website kunt verwachten, die zowel uw bezoekers als Google weet te overtuigen. 

Een professionele website laten maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kunt u bij Online Kompas al een website op maat laten maken vanaf € 599,- Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn allemaal in het bezit van de nodige kennis om uw website tot een succes te maken. Onze team bestaat uit webdesigners, webdevelopers en online marketeers. Buiten dat wij u kunnen voorzien van een prachtige en goedwerkende website, kunnen wij u ook helpen als online marketing bureau

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

WORDPRESS IS HET MEEST POPULAIRE CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Een WordPress website in Leiderdorp laten maken

Ons team bouwt bijna alle websites in WordPress. WordPress is een content management systeem, waardoor er overal ter wereld op uw nieuwe site kan worden ingelogd. Zo kunnen wij of uzelf uw website altijd up-to-date houden. Het grootste voordeel van WordPress is dat uw website altijd veilig is (mits u deze blijft updaten). Een ander voordeel is dat wij uw website vrij eenvoudig kunnen uitbreiden met plug-ins. Zo kunnen wij uw website omtoveren tot een WordPress webshop met de plug-in WooCommerce. Een WordPress webshop kunt u al laten bouwen vanaf € 1199,-. 

De tegenhanger van een WordPress webshop is een Magento webshop. Hiervoor geld eigenlijk de simpele regel, heeft uw webshop meer dan 100.000 producten? Dan kiest u voor Magento, heeft uw webshop minder dan 100.000 producten? Dan adviseren wij eigenlijk altijd WordPress in combinatie met WooCommerce.

Wilt u een demo van WordPress? Aarzel dan niet om zich aan te melden via het contactformulier. Wij laten u graag de mogelijkheden van WordPress zien.

Webdesign Leiderdorp
WordPress website laten maken Leiderdorp

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - UW ONLINE WEGWIJZER

Waarom u voor uw webdesign in Leiderdorp voor ons kiest

Online Kompas heeft al meer dan 1000 ondernemers geholpen aan een nieuwe webdesign in Leiderdorp. Wij stoppen pas als u tevreden bent en zorgen voor een goede communicatie tussen onze webdesigners en u. Zo weten wij zeker dat u een webdesign krijgt waar u mee kunt pronken bij uw klanten maar natuurlijk ook een website, die de posities van uw concurrenten kunnen overtreffen.

Hieronder vind u alle voordelen van Online Kompas ten opzichte van onze concurrenten:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw webdesign

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Leiderdorp u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Wij zijn transparant en benaderbaar. Zo kunt u ons elke dag van 08:30 tot 21:00 bellen en proberen wij elke contactaanvraag binnen 4 uur te beantwoorden. Wij zijn dit bedrijf begonnen, omdat wij moe werden van al die vertegenwoordigers die strak in pak op locatie lucht kwamen verkopen. Wij zijn een normaal bedrijf dat toevallig heel goed is met internet. Bij Online Kompas weet u ook daadwerkelijk waar u geld naar toe gaat en dat slaapt wel zo lekker.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier