Online Kompas – Online marketing

Webdesign Nootdorp

Zoekt u naar een webdesign in Nootdorp? Bij Online Kompas bent u aan het juiste adres. Misschien wilt u een nieuwe website? Misschien wilt u de huidige website aanpakken? Bij ons webdesign bureau zorgen onze webdesigners voor een mooi design, die ook nog eens goed converteert. Zo krijgt u het beste van beide werelden.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet gevonden wordt, of omdat u concurrenten voor uw gevoel een betere website hebben. Wij zorgen voor een webdesign die niet alleen de klanten overtuigt maar ook Google. Zo zal uw website betere zoekresultaten krijgen en kunt u eventuele nieuwe klanten aantrekken naar uw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie is iets waar wij jarenlange ervaring mee hebben. Zo bestaat onze klantenkring uit slotenmakers, bloemisten en advocaten die wij helpen met de online vindbaarheid van de website. Wij kunnen u helpen in heel Zuid-Holland dus ook in Zoetermeer.

EEN WEBSITE DIE OP ALLE APPARATEN TOT ZIJN RECHT KOMT

Een responsive webdesign in Nootdorp en omgeving

Een responsive webdesign, klinkt chique, maar wat houd het nou eigenlijk in? Responsive betekent eigenlijk "reageren". Zo reageert uw webdesign op verschillende apparaten. Uw website schaalt dus met verscheidene apparaten mee en komt uw website goed tot zijn recht, op zowel mobiele telefoons, tablets en desktop computers.

Bij Online Kompas wordt uw website standaard al responsive opgeleverd. U betaalt hier dus niets extra's voor. Wij vinden namelijk dat een professioneel webdesign bureau, een website compleet moet opleveren en daar hoort responsiveness bij. Google's slogan is niet voor niets "mobile first". Uw website moet dus goed tot zijn recht komen op zowel mobiel als op desktop computers.

Een repsonsive webdesign is ook noodzakelijk om goed gevonden te worden op Google. U kunt alle zoekmachine optimalisatie ter wereld los laten op uw website maar als uw website niet geschikt is voor mobiele apparaten, dan kunt u goede resultaten in de zoekmachines wel vergeten. Wij begrijpen het als u nog vragen heeft, aarzel niet om deze te vragen.

ONLINE KOMPAS WIJST U ONLINE DE WEG NAAR SUCCES

Een webdesign in Nootdorp? Kies voor Online Kompas

Wij bouwen bijna al onze websites en webshops in WordPress. Dit is een gebruiksvriendelijke CMS waarmee onze klanten ook zelf de website kunnen onderhouden. WordPress is het meest gebruikte content management systeem in de wereld en dit is natuurlijk niet zonder redenen. WordPress heeft handige en kosteloze plug-ins waarmee wij vrij eenvoudig extra functies aan een website kunnen toevoegen.

Dit was een greep uit de voordelen van wanneer u voor Online Kompas zou kiezen. Een ander groot voordeel is dat wij betaalbaar, eerlijk en benaderbaar zijn. Bij ons betaalt u precies voor wat wij daadwerkelijk voor u hebben uitgevoerd. Dit is bij sommige concurrenten wel anders. 

Webdesign Nootdorp
Website laten maken Nootdorp

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN BIJ ONS WEBDESIGN BUREAU

Een vrijblijvende offerte aanvragen in Nootdorp

Wilt u weten wat een nieuwe webdesign in Nootdorp u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier