Online Kompas – Online marketing

Webdesign Papendrecht

Binnen een week een creatieve en heldere website? Ons webdesign bureau in Papendrecht helpt u graag aan een nieuwe website. Zo zijn onze websites responsive en geschikt voor alle schermformaten en kunt u de website zelf onderhouden. U kunt zelf pagina's en teksten toevoegen, zonder dat u daar een technische achtergrond voor nodig heeft. Dit komt omdat wij gebruik maken van een zogeheten CMS.

Wij bouwen al onze websites in WordPress. Zo kunt u profiteren van een razendsnelle website waarmee u zelf ook foto's kan toevoegen en uw website up-to-date kan houden.  Dit doen wij voor klanten in Papendrecht maar ook in heel regio Dordrecht.

LOKAAL GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE MET ONLINE KOMPAS

Webdesign en vindbaarheid in regio Papendrecht

Een website laten maken in Papendrecht is gegarandeerd een succes maar daar blijft het natuurlijk niet bij. U wilt gevonden worden in Google. Zo krijgt u meer bezoekers en daardoor trekt u meer potentiële klanten naar uw website of webshop. Elke website die wij opleveren, worden opgeleverd met een juiste basis om gevonden te worden maar helaas is dit door de heftige concurrentie online niet genoeg.

Zoekmachine optimalisatie is namelijk een marathon en geen race. Zo zou u maandelijks mogen investeren in uw online marketing om de zoekmachines te bestormen. Wilt u gelijk na oplevering van uw webdesign gevonden worden in Papendrecht? Dan is Google Ads een goede oplossing. 

Een goede en strategische online marketing campagne heeft soms tijd nodig. Zo kunt u soms tot wel 6 maanden mogen wachten, voordat u echt resultaat gaat zien. Schrik hier niet van. Wij hebben jarenlange ervaring en uiteindelijk verdiend zo'n campagne zichzelf altijd terug.

EEN PROFESSIONEEL WEBDESIGN BUREAU IN PAPENDRECHT

Webdesign in Papendrecht door een internetbureau

U kunt natuurlijk uw neef of nicht vragen om uw website te ontwerpen maar wij spreken uit ervaring als wij zeggen dat dit geen succes is. Bij het maken van een professionele website komt er toch wel veel kennis bij kijken. Wij doen dit werk al meer dan 20 jaar en weten dus precies wat te doen maar ook zeker wat niet.

Het uitbesteden van uw webdesign in Papendrecht aan Online Kompas is gegarandeerd een succes. Onze specialisten werken nauw samen waardoor u ervan uit kan gaan, dat u een unieke website of conversiegerichte webshop krijgt. Wij maken gebruik van professionele copywriters, webdesigners en grafische vormgevers in Papendrecht en omgeving. Wij ontwerpen dagelijks meerdere websites voor onze klanten in Papendrecht. Dit doen wij met veel plezier en tegen betaalbare tarieven. 

Webdesign Papendrecht
Website laten maken Papendrecht

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Papendrecht u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Een nieuwe website in Papendrecht laten maken? Wij hebben het idee dat als uw onderneming groeit, wij met u meegroeien. De gemiddelde tijd van opleveren van een webdesign in Papendrecht is ongeveer een week. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben? Dan horen wij deze graag. 

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier