Online Kompas – Online marketing

Webdesign Pijnacker

Webdesign bureau Pijnacker helpt u met een fantastisch webdesign tegen concurrerende tarieven. Onze ervaren webdesigners werken samen met onze marketeers, waardoor u ook vindbaar bent in de zoekmachines. Onze website bouwers leveren naast mooie en vindbare websites, ook een webdesign die gericht is op het genereren van conversie en omzet. Dit doen wij al sinds 2002 in Pijnacker en wij durven onszelf echte specialisten te noemen.

Bij onze full-service internetbureau betaalt u niet de hoofdprijs en krijgt u geen spannende verhalen te horen. Wij bespreken met u hoe uw webdesign er uit mag komen te zien, en wij voeren dit vervolgens uit voor een afgesproken tarief. Dit doen wij door heel Nederland dus ook in Zoetermeer en omgeving.

EEN WEBDESIGN VAN WEBDESIGN BUREAU NOOTDORP ZORG VOOR MEER OMZET

Voor een professionele en conversiegerichte webdesign in Pijnacker

De websites die wij opleveren zijn professioneel. Wat een website professioneel maakt vraagt u zich af? Natuurlijk moet het design passen bij uw bedrijf en de daarbij horende huisstijl. Een andere belangrijke factor is de responsiveness van uw website. Een responsive webdesign schaalt mee met het apparaat waarmee de website bezocht wordt. Zo is uw website altijd benaderbaar en makkelijk leesbaas bij apparaten met verschillende scherm formaten. Bij ons kunt u altijd een responsive webdesign verwachten. Zo komt uw website goed tot zijn of haar recht op smartphones, tablets, laptops en desktop computers. De slogan van Google is hedendaags "mobile first". Het is dus van groot belang dat uw website ook toegankelijk is op mobiele telefoons.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat de bezoekers van uw nieuwe website, daadwerkelijk een actie verrichten op uw website. Onze webdesigners maken gebruik van technieken die ervoor zorgen dat de bezoeker word verwezen naar de juiste pagina's en blokken, zonder dat ze dit direct doorhebben. Zo kunnen wij dus voor meer conversies zorgen en dus meer omzet voor uw bedrijf.

WORDPRESS EN ELEMENTOR PRO IS DE ULTIEME OPLOSSING VOOR EEN MOOIE WEBDESIGN

Een WordPress website laten maken in Pijnacker

Ons webdesign bureau in Pijnacker maakt gebruik van het CMS WordPress. Dit is software waarmee u online uw dashboard kan benaderen en hierin wijzigingen kan toepassen. Zo kunt u zelf pagina's, teksten en afbeeldingen toevoegen. WordPress kan nog vrij lastig zijn zonder enige kennis van het bouwen van websites. Hier hebben wij gelukkig de perfecte oplossing voor. Wij creëren uw website in WordPress in combinatie met Elementor Pro. Dit is een plug-in voor uw WordPress installatie, waarmee wij absolute controle hebben over het design. Met Elementor ontwerpen onze designers prachtige creaties die ook nog eens vindbaar zijn op Google. Wij zijn echte Elementor idioten en dit is niet zonder redenen. Wilt u zien hoe wij te werk gaan? Wij plannen graag een demo met u in.

Website laten maken Pijnacker
Een WordPress website laten maken in Pijnacker

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

EEN UNIEK WEBDESIGN VOOR EEN BETAALBAAR BEDRAG

Webdesign Pijnacker: een webdesign op maat

De websites die wij opleveren worden op maat ontworpen. Een ontwerp op maat zorgt voor een webdesign die bij uw bedrijf en online marketing campagne past.

U heeft reeds kunnen lezen dat wij uw webdesign naar wens kunnen invullen. Wij willen altijd graag wat informatie voordat wij beginnen met het uiteindelijke ontwerp. Het is voor ons belangrijk wat u mooie en duidelijke websites vind en waarom. Zo bepalen uw keuzes tot op zekere hoogte hoe uw webdesign er uit komt te zien. Andere keuzes die belangrijk zijn om te bepalen zijn:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEEN ADDERTJES ONDER HET GRAS MAAR GEWOON EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Een offerte aanvragen is bij ons geheel vrijblijvend

Bent u op zoek naar een eerlijk webdesign bureau in Pijnacker? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij ons. Bij Online Kompas weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen verborgen kosten. Wij vertellen u wat wij gaan uitvoeren, wat dit gaat kosten en voeren dit vervolgens uit. Onze tarieven zijn net zo eerlijk als onze medewerkers. U betaalt geen cent te veel. Daar staan wij voor en wij willen 's avonds graag goed kunnen slapen.

Heeft u al een huidige website en wilt u dat wij daar eens naar kijken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat er verbeterd mag worden aan uw website. Is uw website al in orde? Dan vertellen wij u dit ook eerlijk. Online Kompas wijst u de weg naar online succes!

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier