Online Kompas – Online marketing

Webdesign Ridderkerk

Ons webdesign bureau in Ridderkerk voorziet u graag van een nieuwe webdesign voor uw onderneming. De websites die wij voor u bouwen zijn professioneel, conversiegericht en herkenbaar. Wij doen dit met WordPress en zorgen ervoor, dat u zelf uw nieuwe website up-to-date kan houden. Dit scheelt natuurlijk in de maandelijkse kosten. Buiten een mooi webdesign in Ridderkerk, zorgen wij ook voor een goede basis om gevonden te worden in Google.

Wilt u een webshop laten maken in WordPress? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze team van designers, copywriters en webdevelopers. Wat voor website u ook wilt laten maken, bij Online Kompas zorgen wij voor online succes.

Wij helpen u niet alleen aan een webdesign in Ridderkerk maar wij helpen dagelijks ook meerdere ondernemers aan een webdesign in Dordrecht.

EEN PROFESSIONELE WEBSITE MET WORDPRESS

Een WordPress website in Ridderkerk

Wij bouwen bijna al onze websites met WordPress. Een content management system zoals WordPress, zorgt voor een websitevdie u over de hele wereld kan onderhouden. Heeft u liever dat wij uw website onderhouden? Dan doen wij dat natuurlijk graag.

Buiten het makkelijk kunnen onderhouden van een WordPress website, is de grootste voordeel toch wel het makkelijk kunnen toevoegen van functies. Dit doet u met (vaak kosteloze) plug-ins. Deze plug-ins injecteren een code in uw website waardoor u vrij eenvoudig een online agenda kan toevoegen maar ook een contactformulier is vrij eenvoudig gebouwd.

WordPress is geheel kosteloos en u heeft ook geen last van abonnementskosten. Wilt u een webshop van uw huidige WordPress website laten maken? Dan kan dit met de plug-in WooCommerce

Wilt u weten hoe een WordPress website in zijn werk gaat? Wij laten u graag een demo zien. WordPress website laten maken in Ridderkerk? Online Kompas wijst u de weg!

EEN ALLROUND WEBDESIGN BUREAU IN RIDDERKERK

Webdesign in Ridderkerk door Online Kompas

Iedereen kent wel een collega of een familielid die aanbied om een website te maken. Niks ten nadele van een hobbyist maar de concurrentie van tegenwoordig zit toch wel op een hoger niveau. Helaas is een huis, tuin en keuken website in deze tijden niet meer voldoende. Als u uw onderneming serieus neemt, laat dan een professioneel webdesign maken. 

Wij zorgen voor een lokale vindbaarheid in Ridderkerk en omgeving en wij zorgen voor een website die makkelijk te bedienen is en waarbij uw huisstijl is doorgetrokken in het ontwerp van uw webdesign. Buiten een prachtige website zorgen wij ook voor de juiste basis voor Google. Zo overtuigt u niet alleen uw nieuwe klanten maar ook de zoekmachines.

Website laten maken Ridderkerk

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WAAROM U VOOR ONLINE KOMPAS KIEST

Waarom u voor uw webdesign in Ridderkerk voor ons kiest

Kiest u voor onze webdesign bureau in Ridderkerk, dan kiest u voor de volgende voordelen:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Ridderkerk u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier