Online Kompas – Online marketing

Webdesign Rijnsburg

Wilt u een nieuwe website of wilt u de huidige website is grondig aanpakken? Bent u op zoek naar een webdesign bureau in Rijnsburg? In Online Kompas vind u een partner die u kunt helpen aan een conversiegerichte en makkelijk te navigeren website. Bij onze full-service internetbureau kunt u meer verwachten dan alleen een mooie website of webshop. Wij voorzien u ook van een functionele website en wij richten ons op lange samenwerkingen. Vandaar dan ook dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren.

Omdat wij alle diensten onder één dak aanbieden, zijn wij niet alleen het voordeligst maar kunnen wij u ook helpen met alle facetten die bij een professionele website of webshop komen kijken. Ons webdesign bureau helpt u niet alleen in Rijnsburg maar in heel Leiden.

SPECIALISTEN IN HET CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM WORDPRESS

Een professionele WordPress website laten maken in Rijnsburg

Bijna alle websites die wij bouwen, worden ontwikkeld in WordPress. WordPress is een content management systeem waarmee u zelf uw nieuwe website of webshop kan onderhouden. WordPress is momenteel het meest gebruikte CMS en dit is niet zonder redenen. WordPress is geheel kosteloos en u kunt vrij eenvoudig functionaliteiten toevoegen met behulp van plug-ins. Wilt u zien hoe een WordPress website in zijn werk gaat? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

U vraagt zich waarschijnlijk af of wij ook webshops in WordPress bouwen? Dit doen wij inderdaad ook in WordPress. Dit doen wij met behulp van de plug-in WooCommerce. Hiermee kunnen wij uw website vrij eenvoudig omtoveren tot een professionele webshop. Vaak maken wij het ontwerp en bouwen wij de webshop waarna u zelf de producten kunt toevoegen. Heeft u liever dat wij dit doen? Dan doen wij dit natuurlijk graag. Het scheelt natuurlijk wel veelal in de kosten als u de producten zelf toevoegt.

IN RIJNSBURG KOMT UW WEBSITE OF WEBSHOP OP ALLE APPARATEN GOED TOT ZIJN RECHT

Een reponsive webdesign in Rijnsburg

Onze webdesign bureau in Rijnsburg gaat graag samen met u in zee. Wij wijzen u online de weg en voorzien u graag van een nieuwe webdesign. De websites die wij opleveren zijn altijd geheel responsive maar wat houdt responsive nou eigenlijk in?

Responsive is het laten opschalen van uw webdesign op verschillende apparaten. Waar vroeger een website voor meerdere apparaten apart werd gebouwd, gaat dit hedendaagse toch wel anders. Zo wordt er tegenwoordig één ontwerp gemaakt, die zich netjes aanpast aan het apparaat, waarop de website momenteel wordt weergegeven. Zo komt uw nieuwe website of webshop op alle apparaten goed tot zijn of haar recht. Zo kunnen uw nieuwe bezoekers uw website dus bezoeken op een smartphone, tablet of natuurlijk op een desktop computer.

Webdesign Rijnsburg
Website laten maken Rijnsburg

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - ONLINE WEGWIJZERS IN RIJNSBURG

Waarom u voor webdesign in Rijnsburg voor ons kiest

Online Kompas helpt dagelijks meerdere met een nieuwe webdesign in Rijsburg. Wij stoppen pas als u tevreden bent en zorgen voor een goede communicatie tussen onze webdesigners en u. Wij zorgen als online marketing bureau in Rijnsburg ook voor betere posities in Google.

Hieronder vind u alle redenen waarom u voor ons internetbureau in Rijnsburg kiest:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Rijnsburg u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier