Online Kompas – Online marketing

Webdesign Rijswijk

Heeft u een bedrijf of onderneming in Rijswijk en wilt u een nieuwe professionele webdesign laten maken? Voor een mooie webdesign in Rijswijk, bent u bij Online Kompas aan het juiste adres. Zo hebben onze specialisten jarenlange ervaring en helpen wij dagelijks meerdere ondernemers (maar ook particulieren) met zijn of haar website. Omdat wij gebruik maken van WordPress, kunnen wij u onze diensten voordelig aanbieden. 

Duizenden euro's aan kosten zijn gelukkig verleden tijd. U kunt al een website vanaf € 599,- laten maken. Een goede website moet aan een aantal factoren voldoen. Zo dient uw webdesign overzichtelijk te zijn en uw website dient makkelijk te navigeren zijn. 

Zoekmachine optimalisatie zal ook een onderdeel zijn van uw webdesign in Rijswijk. Zo zullen wij uw website zo opleveren dat de basis voor Google staat als een huis. Wilt u de zoekmachines bestormen? Dan kunnen wij u SEO advies op maat geven, of u kunt kiezen voor onze online marketing bureau die u helpt met uw vindbaarheid. Wij hanteren een landelijke dekking. U kunt dus ook gebruik maken van onze diensten in Den Haag.

BINNEN EEN WEEK UW WEBSITE OPGELEVERD MET WORDPRESS

Een WordPress webdesign in Rijswijk en omstreken

Voor uw webdesign in Rijswijk kunt u kiezen uit meerdere content management systemen. Zo kunt u kiezen uit Magento, Yoomla of WordPress. Wilt u een webshop? Dan is Magento of WordPress in combinatie met WooCommerce een goede keus. Deze systemen zijn allemaal gebruiksvriendelijk maar WordPress blinkt wel uit. Zo is WordPress voor de gebruiker eenvoudig te gebruiken maar ook voor onze webdesigners. Wanneer de website is opgeleverd, kunt u zelf vrij eenvoudig pagina's aanmaken, tekst toevoegen of afbeeldingen toevoegen. 

Buiten de gebruiksvriendelijkheid, is WordPress ook nog eens kosteloos. Zo betaalt u geen abonnements- of licentiekosten. U kunt ook nog eens geheel kosteloos de functionaliteiten van uw website uitbreiden, met behulp van zogeheten plug-ins. Een plug-in is een stukje code (of software) waardoor u bijvoorbeeld WordPress kan omtoveren tot een webshop met WooCommerce.

Een ander groot voordeel van WordPress is toch wel dat WordPress altijd veilig en up-to-date is. Zo kunnen hackers uw website niet overnemen en brengt WordPress om de zoveel tijd een update uit, waarmee uw website weer beschermd is tegen invallen van buitenaf.

Wilt u een WordPress webdesign in Rijswijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

LAAT UW WEBSITE MAKEN DOOR EEN SPECIALIST MET JARENLANGE ERVARING

Een professioneel webdesign bureau in Rijswijk

Online Kompas is een professioneel webdesign in Rijswijk. Wij helpen dagelijks meerdere ondernemingen met de online vindbaarheid van de organisatie, met het ontwerpen en realiseren van websites en het onderhouden van webshops. Door onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van Google, verzorgen wij meer omzet voor meerdere bedrijven in Rijswijk.

Wij zorgen ervoor dat u gevonden word op Google. Dit doen wij met zoekmachine optimalisatie. In hedendaagse tijden is het internet een goede bron om uw bedrijf voor te stellen aan nieuwe klanten. Waar vroeger vaak toch vaak een fysieke winkel gehuurd mocht worden, is er nu geld te verdienen op het internet. Bij een goede webdesign in Rijswijk stopt het proces vaak niet. Maandelijks zijn wij in de weer om websites beter vindbaar te krijgen in verscheidene zoekmachines. Dit doen wij al sinds 1998 en zijn nog steeds net zo gedreven. Wilt u ook online succes? Wij wijzen u de weg. 

Webdesign Rijswijk
WordPress website laten maken Rijswijk

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - ONLINE WEGWIJZERS VOOR UW WEBDESIGN

Online Kompas wijst u de weg in Rijswijk

Een website laten maken is één ding maar past het design ook bij uw bedrijf? Het is natuurlijk belangrijk dat het webdesign aansluit bij wat u wilt dat uw bedrijf uitstraalt. Gelukkig is alles mogelijk met WordPress en kunnen wij uw webdesign in Rijswijk volledig kneden naar uw wensen. 

Wij zijn een transparante en benaderbare webdesign bureau en als u voor ons kiest, kiest u voor de volgende voordelen:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Rijswijk u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier