Online Kompas – Online marketing

Webdesign Schiedam

Wilt u een nieuwe website laten ontwikkelen in Schiedam? Een webdesign in Schiedam laat u natuurlijk ontwerpen door een professioneel webdesign bureau. Als u een serieuze onderneming heeft, dan dient uw website er natuurlijk ook verzorgd en professioneel uit te zien. Uw website is ten slotte het online visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk webdesign, waar de klant makkelijk doorheen kan navigeren. 

De websites die wij opleveren zijn altijd responsive waardoor uw nieuwe webdesign op alle apparaten goed tot haar recht komt. Bij Online Kompas is uw website ook zoekmachine vriendelijk. Zo melden wij uw website aan bij Google en vragen wij een Google Business account voor u aan. Wilt u de zoekmachines bestormen? Dan helpen wij u ook als online marketing bureau.

Bent u op zoek naar een professioneel webdesign in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, of Dordrecht? Ook dan voorzien wij u graag van onze diensten.

Een website is natuurlijk doelloos als deze geen nieuwe klanten oplevert. Vandaar dan ook, dat wij u voorzien van een conversiegerichte website. Zo weet u zeker dat wanneer uw website wordt bezocht, de bezoeker ook daadwerkelijk een bepaalde actie zal uitvoeren.

EEN SERIEUZE WEBSITE LATEN MAKEN IN SCHIEDAM

Een professioneel webdesign in Schiedam

Wilt u een mooie en professionele website? Bij Online Kompas weten wij precies hoe wij u kunnen voorzien van een webdesign die bij uw bedrijf past. Onze webdesigners hebben jarenlange ervaring en weten precies wat te doen, maar ook zeker wat niet. Elke webdesign is responsive en alle websites die wij opleveren in Schiedam, bevatten de laatste technologiën. Zo weet u zeker dat u een website krijgt die jarenlang meegaat.

Buiten dat wij onze klanten helpen met een goedwerkende website of webshop, helpen wij ook dagelijks meerdere organisaties met de online vindbaarheid van zijn of haar website of webshop. Dit doen wij met zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en waar nodig Google Ads.

Onze webdesign word vaak aangeleverd doormiddel van een digitale schets, waarna wij deze omzetten in een CMS zoals WordPress. Mocht u iets tussentijds aan het ontwerp willen veranderen? Dan is dit natuurlijk geen probleem.

WORDPRESS ALS CMS IS EEN VERADEMING OM MEE TE WERKEN

WordPress webdesign in Schiedam

WordPress is momenteel de meest populaire software om een website mee te beheren. Zo kunnen wij de WordPress installatie helemaal naar wens opleveren. Zo kunt u vrij gemakkelijk zelf extra pagina's aanmaken, foto's toevoegen of wijzigingen doorvoeren. Hetgeen wat ons uniek maakt is dat wij uw website dynamisch maken. Hierdoor kunnen wij uw webdesign voorzien van blokken die u zelf in kunt vullen. Zo kunt u nooit iets doen, om de opgeleverde website schade aan te brengen. Samen met u bepalen wij waar deze blokken mogen worden geïmplementeerd in het ontwerp.

WordPress heeft buiten de dynamische opties veel meer voordelen. Zo is WordPress veilig, kunt u vrij eenvoudig plug-ins installeren (voor meer functionaliteit) en kunnen wij WordPress volledig inrichten naar uw wensen. Wilt u een WordPress webshop laten maken? Dan kiest u voor WordPress in combinatie met WooCommerce maar ook een Magento webshop is een goede optie. WooCommerce is de juiste keuze voor een webshop tot zo'n 10.000 producten, wilt u een webshop met meer dan 10.000 producten? Dan kiest u voor Magento.

Website in Schiedam laten maken

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - ONLINE WEGWIJZERS

Waarom u voor webdesign in Schiedam voor ons kiest

Online Kompas heeft al meer dan 1000 ondernemers geholpen aan een nieuwe webdesign in regio Schiedam. Wij stoppen pas als u tevreden bent en zorgen voor een goede communicatie tussen onze webdesigners en u. Zo weten wij zeker dat u een webdesign krijgt waar u mee kunt pronken bij uw klanten maar natuurlijk ook een website, die de posities van uw concurrenten kunnen overtreffen.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u de website van uw organisatie voorzien van een nieuwe webdesign in Schiedam? Wilt u weten wat dit exact gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. 

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier