Online Kompas – Online marketing

Webdesign Spijkenisse

Een nieuw webdesign in Spijkenisse? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op in Spijkenisse en omgeving. Wij helpen dagelijks meerdere organisaties in Spijkenisse aan een professionele en unieke webdesign. De webdesigners van Online Kompas helpen u graag aan een website met een goede basis voor een online marketing campagne. Dit doen onze webdesigners tegen betaalbare tarieven maar zonder in te boeten op kwaliteit. De websites die wij opleveren zijn geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines en u krijgt een ontwerp die u verder nergens anders op het internet kunt vinden. Volgt u ons naar online succes? Een professionele webdesign in Spijkenisse is daarvoor een goed begin.

Heeft u een webdesign in Rotterdam nodig? Wij hebben een landelijke dekking en onze webdesigners kunnen u dus helpen door heel Nederland.

WAT U KUNT VERWACHTEN VAN ONZE WEBDESIGNERS

Webdesign Spijkenisse: waar onze websites aan voldoen

In het verleden was het vrij eenvoudig om een website hoger in de zoekmachines te krijgen. Hedendaags is het niet meer zo makkelijk. Zo dient een webdesign en een algehele website aan veel meer eisen te voldoen. Wij raden u dan ook aan, om uw website door een professioneel en ervaren webdesign bureau te laten bouwen. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf in Spijkenisse. Zorg er dus voor dat uw website professionaliteit uitstraalt.

Online Kompas bouwt een website, die aan al deze eisen voldoet. Zo is uw nieuwe website responsive, makkelijk te navigeren en word de website opgeleverd in een professionele CMS zoals WordPress.

EEN DYNAMISCH WEBDESIGN IN WORDPRESS

WordPress website in Spijkenisse

Als u Online Kompas inschakelt voor een professioneel webdesign in Spijkenisse. Dit doen onze webdevelopers in WordPress. Wij kunnen u natuurlijk ook voorzien van website die volledig is opgebouwd uit HTML maar wij vinden dit onzin. Een WordPress website is makkelijk te onderhouden, zelfs zonder technische achtergrond. Zo kunt u vrij gemakkelijk uw website zelf onderhouden. U kunt zelf pagina's toevoegen, teksten aanpassen en uw pagina's voorzien van foto's. Met WordPress kunt u vrij eenvoudig plug-ins toevoegen. Deze plug-ins voegen nieuwe functionaliteiten toe aan uw website en zijn vaak kosteloos. 

Wij zijn niet het enige webdesign bureau die u kan voorzien van een WordPress website. Wij zijn wel de enige die u helpen met een dynamische WordPress installatie. Zo kunnen wij u voorzien van lege blokken die u kunt invullen naar wens. Zo kunt u de website onderhouden alsof u tekst typt in een teksteditor. 

WordPress website in Spijkenisse laten maken
Webdesign Spijkenisse

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - UW INTERNET SPECIALIST IN SPIJKENISSE

Waarom u voor webdesign in Spijkenisse voor ons kiest

Online Kompas heeft al meer dan 1000 ondernemers geholpen aan een nieuwe webdesign in regio Spijkenisse. Wij stoppen pas als u tevreden bent en zorgen voor een goede communicatie tussen onze webdesigners en u. Zo kunnen wij u een professionele website garanderen en hanteren wij een 100 % tevredenheidsgarantie.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Spijkenisse u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier