Online Kompas – Online marketing

Webdesign Voorburg

Bent u op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Voorburg? Voor uw webdesign in Voorburg bent u bij Online Kompas aan het juiste adres. Wij hebben meerdere specialisten die nauwkeurig met elkaar samenwerken. Zo kunnen wij u voorzien van een WordPress website op maat, of een Magento webshop. Wij verzorgen een website die duidelijk is, maar zonder in te boeten op het design. Zo krijgt u een webdesign die voldoet aan alle eisen van Google (en aan die van uw klanten).

Wij helpen meerdere ondernemers in Voorburg dagelijks met de online vindbaarheid van zijn of haar onderneming. Wij zijn een full-service internetbureau waardoor u alle diensten bij één webdesign bureau in Voorburg kunt onderbrengen. Buiten dat wij u kunnen voorzien van een conversiegerichte en opvallende webdesign in Voorburg, kunnen wij u ook helpen aan een webdesign in Den Haag.

ONLINE KOMPAS VOORZIET U VAN EEN PROFESSIONELE WEBSITE

Waarom u kiest voor een professioneel webdesign in Voorburg

In deze huidige tijden is het nog nooit zo belangrijk geweest om een professionele website te laten bouwen. Ook in Voorburg sluiten dagelijks winkels de deuren. Veel van deze bedrijven  gaan online verder. Hierdoor word de concurrentie op het internet steeds groter en is het dus nog nooit zo belangrijk geweest om online vindbaar te zijn.

Bij Online Kompas helpen wij u niet alleen aan een goed werkende website en webdesign, maar ook aan een conversiegerichte website waarmee u als u dat wilt, de zoekmachines kan bestormen. Dit doen wij al jaren voor tevreden organisaties, die wij inmiddels vaste klanten mogen noemen. Dit doen wij als online marketing bureau in Voorburg op een transparante en eerlijke manier. Bij Online Kompas krijgt u maandelijks een rapportage, waardoor u precies weet wat wij voor u uit hebben gevoerd.

Online succes? Wij wijzen u de weg!

GLASHELDER, EERLIJK EN BETROUWBAAR. WIJ ZIJN EEN MAKKELIJK TE BENADEREN WEBDESIGN BUREAU

Een eerlijk webdesign bureau in Voorburg

Het uitbesteden van uw webdesign in Voorburg aan Online Kompas is gegarandeerd een succes. Zo rekenen wij u niet de hoofdprijs maar hoeft u zeker niet in te boeten op kwaliteit. Wij zijn toevallig gewoon heel goed met internet en gebruiken deze assets graag om uw bedrijf te laten groeien. Waar onze concurrenten soms vaag en mysterieus overkomen, vertellen wij u juist heel eerlijk wat wij gaan uitvoeren voor u. Zo weet u precies waar uw website staat en waarom wij doen, wat wij doen. Zo kan het zijn dat uw content gewoon niet goed genoeg is, dat uw huidige website technisch niet in goed elkaar steekt of omdat u een tekort heeft aan externe links

Organisch gevonden worden in Google is natuurlijk iets wat iedereen wilt maar soms adviseren wij u ook Google Ads. Zo is het organisch gevonden worden in Google vaak een marathon en helaas geen race. Heeft u daar de middelen niet voor? Dan kan het uitbesteden van uw Google Ads ervoor zorgen, dat u in een korte tijdspanne toch veel klanten kan werven. Wij helpen u dus ook met uw zoekmachine optimalisatie als online marketing bureau in Voorburg.

WordPress website laten maken Voorburg
Webdesign Voorburg

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

EEN WORDPRESS WEBDESIGN IN VOORBURG

Kies voor een WordPress website in Voorburg

Wij bouwen bijna al onze websites in WordPress. WordPress is een stukje software waardoor u overal ter wereld zelf uw website kan onderhouden. Dit scheelt u natuurlijk veelal in de kosten en zo kunt u zelf in een rap tempo uw website up-to-date houden. Als wij uw webdesign en dus website opleveren, dan krijgt u een WordPress cursus van 2 uur. Zo bent u snel op de hoogte en kunt u snel aan de slag met uw eigen website. 

Wilt u een website in WordPress laten maken en wilt u zien hoe WordPress in de praktijk werkt? Stuur dan een berichtje en wij laten u graag zien wat de voordelen van WordPress zijn.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Buiten de boven genoemde voordelen van onze full-service internetbureau, werken wij ook nog eens met een 100 % tevredenheidsgarantie. Zo krijgt u dus de website die u verdient.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN? ONLINE KOMPAS HELPT U VERDER!

Vrijblijvende offerte aanvragen in Voorburg

Wilt u weten wat een webdesign in Voorburg u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier