Online Kompas – Online marketing

Webdesign Waddinxveen

Een webdesigner in Waddinxveen nodig? Een professioneel webdesign in Waddinxveen laat u uitvoeren door Online Kompas. Wij zijn een full-service internetbureau die u helpt met uw website en uw online vindbaarheid. Wij bouwen conversiegerichte en moderne websites in omgeving Zoetermeer. Uw website word volledig responsive en conversiegericht ontwerpen. Wij zorgen ook voor uw online vindbaarheid in regio Waddinxveen. Dit kan zowel organisch (niet betaalt) als met Google Ads (lokaal adverteren op Google). 

Uw website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf en u kunt een eerste indruk maar één keer achterlaten. Zorg er dus voor dat u klanten uw niet vergeten. Online Kompas wijst u de weg naar online succes.

EEN EFFECTIEF EN PROFESSIONEEL WEBDESIGN IN WADDINXVEEN

Webdesign Waddinxveen: een professionele website

Uw website is dus uw online visitekaartje. Uw online succes valt of staat met uw webdesign. Laat uw webshop of website dus bouwen door een professioneel bedrijf. Wij zorgen voor meer klanten en dus meer omzet voor uw onderneming. Bij Online Kompas bouwen wij een website die van alle markten thuis is. Onze ervaren webdesigners communiceren met onze marketeers waardoor u een website krijgt die van alle markten thuis is.

Gemiddelde tijd om een webdesign op te leveren is bij ons een week. Zo staat uw nieuwe website snel online en kunt u snel beginnen met het binnen halen van nieuwe klanten. Samen met u bepalen wij hoe uw webdesign eruit komt te zien. Zo willen wij graag weten wat de kleuren zijn waarmee uw bedrijf geassocieerd mag worden. De lettertype is natuurlijk ook bepalend en samen kijken wij naar websites die u aanspreken. Zo komen wij in samenspraak met u, tot een mooi eindresultaat.

Bij Online Kompas gaat alles in samenspraak. Wij willen dat u een webdesign krijgt, waar u trots op bent en waarmee u kunt pronken bij uw klanten. Vandaar dan ook dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren.

EEN ALLROUND INTERNETBUREAU IN WADDINXVEEN EN OMGEVING

Webdesign in Waddinxveen door een internetbureau

Schakel een echt internetbureau in Waddinxveen in. Wij zijn dagelijks bezig met meerdere particulieren en bedrijven met de online vindbaarheid van de website. Dit doen wij vol passie en wij blijven altijd op de hoogte van de laatste trends. Doormiddel van WordPress kunt u ervoor kiezen om zelf uw website te onderhouden en up-to-date te houden. Wilt u liever dat wij uw website onderhouden? Dan kunt u dit natuurlijk betaalbaar uitbesteden aan onze erkende techneuten.

Ons webdesign bureau in Waddinxveen heeft de afgelopen jaren meer dan honderd websites afgeleverd in Waddinxveen. Wij weten precies wat er online in Waddinxveen speelt en dit ziet u terug in onze online marketing campagnes. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om deze te stellen, wij helpen u namelijk graag.

Webdesign Waddinxveen
Een WordPress website laten maken in Waddinxveen

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - UW ONLINE SPECIALIST

Webdesign uit laten voeren door onze webdesign bureau

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van websites, webshop en met zoekmachine optimalisatie. Het maken van een website kan in deze moderne tijden niet meer gedaan worden door iemand in uw kenniskring. Helaas is de markt daar te competitief voor. Wij raden u dan ook aan om uw webdesign uit te besteden aan een webdesign bureau zoals Online Kompas.

Wij kunnen u helpen met bouwen van WordPress websites, WooCommerce webshops, adverteren op social media en het uitbesteden van uw linkbuilding. Wij zijn dus een full-service webbureau en staan u graag bij, in het hele proces van online gevonden worden. Hieronder vind u enkele voordelen van Online Kompas:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Waddinxveen u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgave, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier