Online Kompas – Online marketing

Webdesign Wassenaar

Een webdesign in Wassenaar nodig? Bij ons webdesign bureau in Wassenaar kunt u vrij eenvoudig een website laten maken. Onze webdesigners hebben jarenlange ervaring en helpen dagelijks meerdere ondernemingen aan een nieuwe website, webshop of met de online vindbaarheid in Google. 

Onze webdesign bureau in Wassenaar is betrouwbaar, betaalbaar en glashelder. Zo weet u precies wat een website of online marketing campagne u gaat kosten. Bij ons geen verrassingen of rare addertjes onder het gras. Elke maand vertellen wij u duidelijk wat wij gaan uitvoeren en waarom. Zo weet u dus precies waar u voor betaalt en dat slaapt wel zo lekker. 

Wilt u een professionele en conversiegerichte webdesign in Wassenaar? Online Kompas helpt u graag. Buiten Wassenaar, bieden wij ons als webdesign bureau ook aan in Den Haag.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN WASSENAAR

Een professioneel webdesign in Wassenaar

Waarschijnlijk zit u vol met ideeën en wilt u deze graag terug zien in uw webdesign. Dit kunnen wij natuurlijk voor u verwezenlijken. Onze specialisten werken nauw samen en communiceren graag alles met u door. Vaak zijn de grotere bureaus toch wat lastig te benaderen, dit is bij ons wel anders. U kunt ons elke dag bereiken van 08:30 tot 21:00 en wij staan altijd voor u klaar. Uw website is een onderdeel van uw totale omzet en dat begrijpen wij als geen ander.

Wij creëren een conversiegerichte website, waarmee u goed voor de dag kan komen en die natuurlijk aansluit bij wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Heeft u nog geen logo? Dan kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van een logo die bij uw bedrijf past. 

Alle websites die wij opleveren in Wassenaar, hebben al de basis om in Google gevonden te worden. Wilt u echt de zoekmachines bestormen? Dan raden wij onze online marketeers aan.

WEBDESIGN IN EEN CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM ZOALS WORDPRESS

WordPress website laten maken in Wassenaar

Bijna 90 % van de websites die wij opleveren zijn gebouwd in WordPress. Dit is natuurlijk niet zonder redenen. Zo is WordPress het meest populaire CMS en ook nog eens het meest gebruikt. WordPress is een online omgeving waarbij u overal ter wereld kan inloggen. Zo kunt u wanneer en waar u dat maar wilt, uw website onderhouden maar ook aanpassingen zijn vrij eenvoudig te verrichten met WordPress. WordPress is een online platform waarbij u zonder technische achtergrond toch vrij eenvoudig foto's kan toevoegen, teksten kan aanpassen en pagina's kan aanmaken. Wanneer wij uw WordPress website opleveren in Wassenaar, krijgt u een cursus van zo'n 2 uur waardoor u zelf snel aan de kunt. Wilt u het onderhoud aan uw website liever uitbesteden aan ons webdesign bureau? Dan is dit natuurlijk geen probleem. 

Webdesign Wassenaar
Website laten maken Wassenaar

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WAAROM U VOOR ONS WEBDESIGN BUREAU KIEST

Online Kompas als uw webdesign bureau

Online Kompas helpt dagelijks meerdere ondernemers met het maken van een website. Wij stoppen pas als u tevreden bent en zorgen voor een goede communicatie tussen onze webdesigners en u. Iedereen kent wel een neef of nicht die als hobby websites maakt. Helaas is de concurrentie hedendaags niet meer zo licht als 10 jaar geleden. Uw website moet van goede huizen komen om uw concurrenten te kunnen overtreffen. Bij ons webdesign bureau in Wassenaar, weten wij precies wat wij moeten doen om de zoekmachines te overtuigen.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

U wilt natuurlijk weten wat het gaat kosten om een website op maat te laten maken. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u binnen 24 uur een prijsopgave op maat. Voor € 599,- ontwerpen wij al een professionele website op maat in WordPress. 

Wilt u een professionele website laten maken en vindbaar worden in Google? Dan kiest u voor Online Kompas. Met onze meetbare resultaten kunnen wij u niet alleen helpen aan een mooie en conversiegerichte website, maar kunnen wij u ook helpen met het hoger ranken in Google. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Vraag vandaag nog een offerte aan en wij leveren uw website al binnen een week op. Heeft u liever een webshop? Wij zijn uw online wegwijzer en staan graag voor u klaar.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier