Online Kompas – Online marketing

Webdesign Zoeterwoude

Bent u op zoek naar een webdeveloper of naar een creatieve webdesigner die u voorziet van een nieuwe webdesign? Bij ons webdesign bureau in Zoeterwoude kiest u voor beide. Uw website is uw digitale visitekaartje. Zo dient uw huisstijl dus ook doorgetrokken te worden in uw nieuwe webdesign. Zo kan een website, potentiële klanten aanmoedigen om voor uw onderneming te kiezen. Daarom is het dus belangrijk dat uw website makkelijk te bedienen is, maar ook dat deze de klant over de streep trekt voor een eventuele verkoop of aanvraag.

Als uw website is opgeleverd, dan dient deze ook up-to-date gehouden te worden. De websites die wij opleveren zijn vaak gebouwd in WordPress. Met WordPress kunt u waar nodig zelf uw website onderhouden maar u kunt de onderhoudswerkzaamheden ook door ons laten uitvoeren.

Online Kompas heeft een landelijke dekking en wijst dagelijks meerdere ondernemers de juiste weg. Buiten Zoeterwoude helpen wij u dus als webdesign bureau Online Kompas in heel regio Leiden.

VOOR EEN WINSTGEVENDE WEBSITE IN REGIO ZOETERWOUDE

Niet alleen een mooi- maar ook een winstgevend webdesign in Zoeterwoude

Een webdesign mag niet alleen mooi zijn maar moet ook functioneel zijn. Als de bezoeker een uur bezig is met het zoeken van een bepaald product, dan is de klant niet blij maar u natuurlijk ook niet. 

Wij bouwen websites waarmee u de klant en de zoekmachines overtuigt. Zo bent u vindbaar op Google en trekt u nieuwe klanten naar uw website. U staat natuurlijk niet gelijk bovenaan in Google. Zoekmachine optimalisatie is helaas een marathon en geen race. Gelukkig helpen wij u ook met uw SEO. Dit doen wij al jarenlang als online marketing bureau in Zoeterwoude en omgeving. 

Als de klanten u weten te vinden, is het natuurlijk wel zo mooi dat de klant ook daadwerkelijk een aanvraag doet. Wij zorgen ervoor dat deze kans een stuk groter wordt. Dit doen wij door u te voorzien van een conversiegerichte website. Zo word uw bezoeker door een pagina geleid waardoor de kans groter is, dat hij of zij een actie verricht. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WAAROM U VOOR ONLINE KOMPAS KIEST: BETAAL-, BENADER- EN BETROUWBAAR

Webdesign uitbesteden aan Online Kompas

Online Kompas is een benader- en betrouwbare partner voor uw webdesign in Zoeterwoude. Zo komen wij niet langs in snelle pakken of met dure horloges. Bij ons webdesign bureau krijgt u daadwerkelijk waar u voor betaalt (vaak zelfs meer). Wij leggen u van tevoren precies uit wat wij voor u uit gaan voeren en wat dit u gaat kosten. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Onze webdesigners werken nauwkeurig samen met onze webdevelopers maar ook met onze content schrijvers en onze marketeers. Zo weet u zeker dat u een webdesign kunt verwachten, waar u 100% tevreden mee bent. Buiten een mooie, duidelijke en conversiegerichte webdesign, krijgt u ook een website met de nodige basis om gevonden te worden in Google. 

Website laten maken Zoeterwoude
Webdesign Zoeterwoude

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS - OOK VOOR UW SEO DE JUISTE KEUZE

Gevonden worden in Google in regio Zoeterwoude

Buiten een website laten maken kunt u ons benaderen om uw online marketing aan ons uit te besteden. Wij kunnen u helpen met SEO maar ook als u uw Google Ads wilt uitbesteden (SEA), bent u bij ons aan juiste adres. Hieronder vind u een greep uit andere diensten die wij verlenen:

Wij zijn dus een full-service internetbureau waar u terecht kunt voor al uw diensten. Omdat wij alle diensten intern voor u uitvoeren, scheelt dit veelal in de kosten en kunnen wij een website ontwerpen, waar u iedereen mee overtuigt.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Online Kompas is uw online wegwijzer maar wat kost gaat een professionele webdesign in Zoeterwoude nou precies kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u weet binnen 24 uur wat een professionele website u gaat kosten. In het algemeen kunt u de tarieven weergegeven in bovenstaande tabel aanhouden. U moet het wel heel gek maken mocht u meer kwijt zijn.

Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier