Online Kompas – Online marketing

Webdesign Zwijndrecht

Heeft u een bedrijf of onderneming en bent u op zoek naar een professionele en betaalbare webdesignbureau in Zwijndrecht? Zoek niet verder want Online Kompas wijst u online de weg. Wij maken herkenbare websites die passen bij wat uw bedrijf wilt uitstralen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn allemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wij zijn zelfs toonaangevend als het gaat om webdesign in Zwijndrecht maar ook in Dordrecht helpen wij u graag aan een conversiegerichte website of webshop. Wij bouwen uw website in WordPress en vertellen u graag laten op deze pagina meer over.

ONLINE KOMPAS - DE ECHTE WORDPRESS SPECIALIST

Een WordPress webdesign in Zwijndrecht

Waarschijnlijk heeft u ooit wel eens van WordPress gehoord. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee wij een website voor u bouwen. WordPress begon ooit als een blog-middel maar is inmiddels uitgegroeid naar veel meer. Zo is nu een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plug-ins. Zowel WordPress als veel van de plug-ins zijn geheel kosteloos. 

Wij gebruiken WordPress voor het bouwen van websites maar ook voor webshops. Zo is WordPress een allround software pakket geworden, waarmee u zelfs de onderhoud van uw website zelf uit kunt voeren. Als wij uw WordPress website hebben opgeleverd, krijgt u ook nog eens kosteloos een cursus van 2 uur. Na deze cursus weet u precies hoe u zelf foto's kunt uploaden, teksten kunt aanpassen en nieuwe pagina's kunt aanmaken.

DE JUISTE BASIS OM GEVONDEN TE WORDEN IN GOOGLE

Webdesign in Zwijndrecht en vindbaarheid

Het uitbesteden van uw webdesign in Zwijndrecht aan Online Kompas is gegarandeerd een succes. Dit komt omdat wij u als webdesign bureau kunnen helpen met alle facetten die bij een goede website komen kijken. Zo kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie en dus met de vindbaarheid van uw nieuwe of bestaande website of webshop, maar ook met uw algehele merk en identiteit. Als full-service internetbureau in Zwijndrecht kunnen wij u dus helpen met een breed scala een diensten en hoeft u nooit een derde partij in te schakelen voor uw webdesign. Dit scheelt in de uiteindelijke kosten en maakt het uitbesteden van uw webdesign een stuk eenvoudiger.

Uw website wordt altijd opgeleverd met de juiste basis voor een goed vindbare site. Wilt u echt de zoekmachines bestormen? Dan dient u nog wel maandelijks uw linkbuilding uit te besteden. Helaas is organisch gevonden worden in Google een marathon en geen race.

WordPress website laten maken Zwijndrecht
Webdesign bureau Zwijndrecht

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

DE BETAALBARE INTERNETBUREAU IN ZWIJNDRECHT

Waarom uw webdesign aan Online Kompas uitbesteden?

Online Kompas helpt dagelijks meerdere ondernemers met zijn of haar online vindbaarheid en daar is Zwijndrecht geen uitzondering in. Hieronder vind u een greep van de voordelen die onze webdesign bureau onze klanten bied:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Zwijndrecht u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier