Online Kompas – Online marketing

Website laten maken Den Haag

Een gebruiksvriendelijke website laten maken in Den Haag? Online Kompas maakt gebruiksvriendelijke en responsive websites. Responsive betekent dat uw website ook mobielvriendelijk is. Zo komt uw nieuwe website op alle apparaten goed tot zijn recht. Uw website is ten slotte het visitekaartje van uw organisatie en moet uw website dus professioneel en helder zijn. De website die onze specialisten voor u realiseren, heeft ook de nodige basis om gevonden te worden in Google.

De websites die wij maken in Den Haag, worden bijna allemaal gebouwd in WordPress. WordPress is een CMS waarmee u zelf uw website kan aanpassen en onderhouden. Zo kunt u zelf teksten toevoegen, pagina's aanmaken en afbeeldingen importeren. Als u ervoor kiest om uw website te laten maken in Den Haag door ons professionele webdesign bureau, dan krijgt u ook een 2 uur durende cursus betreft WordPress. Zo kunt u zelf vrij eenvoudig uw website up-to-date houden en wijzigen. 

VOOR EEN SERIEUZE WEBSITE IN DEN HAAG

Een moderne website laten maken in Den Haag

U wilt natuurlijk een website met de nieuwste snufjes en de laatste nieuwtjes. U hoeft ook niets minder van Online Kompas te verwachten. Een "mooie" website is natuurlijk een breed begrip en iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen smaak. Het is wel belangrijk dat uw website niet gedateerd is. 

Kiest u ervoor om een website te laten maken in Den Haag door Online Kompas? Dan kiest u voor een modern design, met de laatste technieken. Wij zorgen voor een duidelijke en overzichtelijke website die perfect past bij uw organisatie en houden hierbij rekening met uw huisstijl

Wij kunnen u natuurlijk ook helpen als u als een bestaande website heeft. Zo kunnen wij u helpen met uw zoekmachine optimalisatie of helpen wij u met uw linkbuilding. Wij zijn dus van alle marken thuis

PROFESSIONEEL MAAR BETAALBAAR, ZONDER IN TE BOETEN OP KWALITEIT.

Een professionele website laten maken in Den Haag

Een moderne website heeft tegenwoordig wel meer functies dan alleen een knop of een grote header foto. Een website heeft tegenwoordig veel meer opties. Zo kunt u denken aan een afreken systeem, een online chat en een social media integratie.

Als u een website laat bouwen door onze full-service internetbureau, dan kunt u ervan uitgaan dat al deze functies bij de prijs zijn inbegrepen.  Zoals u inmiddels weet, bouwen wij onze websites en webshop in WordPress. Door gebruik te maken van de meeste populaire CMS ter wereld, kunnen wij vrij eenvoudig functies toevoegen. Wilt u een online agenda? Dan kunnen wij dit relatief betaalbaar voor u implementeren op uw website. Kiest u voor een webshop en wilt u filters? Dan kunnen wij dit natuurlijk voor u realiseren. U wenst het, wij bouwen het. Kies voor online succes, kies voor Online Kompas.

Website laten maken Den Haag
Webdesign bureau Den Haag

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

EEN WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN IN DEN HAAG

Een WordPress website realiseren in Den Haag

WordPress is een content management system. Dit houd in, dat u de website zelf kunt onderhouden.  Zo is WordPress een software toepassing die gebruikt wordt om gegevens op het internet te kunnen publiceren, zonder dat u daar veel technische kennis voor nodig heeft.

Een WordPress website laten maken heeft zo zijn voordelen, namelijk:

Een WordPress website laten maken in Den Haag kan al vanaf € 599,-. Vaak hoeft het ook niet meer te kosten. De kosten zijn gebaseerd op het aantal pagina's en de functies die u in de WordPress website wilt laten opnemen. 

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

EEN TRANSPARANTE, BETAALBARE EN BENADERBARE WEBDESIGN BUREAU IN DEN HAAG

Een website laten maken? Vraag een offerte aan

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

Wilt u weten wat een website laten maken in de omgeving van Den Haag u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier