Online Kompas – Online marketing

Website laten maken Dordrecht

Wilt u een website laten maken in Dordrecht? Zoek niet verder want wij zijn uw online partner. Alle websites die wij maken, zitten boordevol liefde. Onze webdesigners werken samen met onze webdevelopers en marketeers waardoor uw nieuwe website perfect bij uw onderneming zal passen. Zo levert uw website nieuwe bestellingen en klanten op in Dordrecht en omgeving.

Online Kompas voorziet u niet alleen van een mooie webshop of webdesign maar voorzien wij uw website ook nog eens van een goede basis zoekmachine optimalisatie. Hierdoor zal uw website vindbaar zijn in Google. Wilt u echt de zoekmachines bestormen? Maak dan gebruik van onze intelligente online marketing campagnes. Online succes? Wij wijzen u de weg!

EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Een professionele WordPress website in Dordrecht

Wilt u een website laten maken die u zelf kunt onderhouden? Dan is WordPress een goede keuze. WordPress is een online platform waarmee u zonder een technische achtergrond toch uw website kan onderhouden.

WordPress is geheel kosteloos en u kunt vrij eenvoudig functies toevoegen aan uw website. Dit doet u met plug-ins. Deze plug-ins kunnen uw website omtoveren tot een technologisch kunstwerk zonder dat hier al teveel codetaal aan te pas hoeft te komen.

Verder is WordPress momenteel de bekendste CMS en kunt u overal ter wereld inloggen, om uw website aan te passen. Wilt u liever dat wij uw website onderhouden? Dan kan dit natuurlijk ook.

EENVOUDIG EEN WINSTGEVENDE WEBSITE LATEN MAKEN IN DORDRECHT

Een website laten maken door specialisten

Laat uw website maken door een professioneel internetbureau. Een jaar of 10 geleden was het nog vrij eenvoudig, om hoog in google te ranken, met relatief weinig werk. Helaas zijn de tijden veranderd en is de concurrentie online een stuk heftiger geworden. Hierdoor dient uw website ook een stuk professioneler mogen worden gebouwd. 

Bij Online Kompas kunt u ervan uitgaan, dat wij een website voor u bouwen, die conversiegericht is en die niet alleen uw klanten overtuigt, maar ook de zoekmachines. Zo bent u vindbaar in Google en kunt u nieuwe potentiële klanten binnenhalen voor uw bedrijf. Hou er wel rekening mee dat zoekmachine optimalisatie een marathon is, en helaas geen race. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Website laten maken Dordrecht
WordPress website laten maken Dordrecht

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

DE VOORDELEN VAN ONLINE KOMPAS

Waarom u een website laat maken door Online Kompas

Online Kompas heeft al meer dan 1000 ondernemers geholpen aan een nieuwe website in Dordrecht. Wij hanteren een 100 % tevredenheidsgarantie. Zo weten wij zeker dat u een webdesign krijgt waar u mee kunt pronken bij uw klanten maar natuurlijk ook een website, die de posities van uw concurrenten kunnen overtreffen.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen niet bij u langs in pak maar gewoon in casual kleding en pochen niet met dure horloges. Ondanks onze vele successen, zijn wij zo lekker gewoon gebleven.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

WAT ZIJN DE EXACTE KOSTEN VOOR EEN NIEUWE WEBSITE IN DORDRECHT?

Een vrijblijvende offerte aanvragen

U heeft besloten dat u een website wilt laten maken in Dordrecht, maar wat gaat een website nou precies kosten? Bijna alle websites die wij opleveren kosten € 599,-. Wilt u extra functionaliteiten of meer dan 10 pagina's? Dan kunnen de kosten iets hoger uitvallen. Wilt u dus zeker weten wat uw wensen qua website u precies gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier