Online Kompas – Online marketing

Website laten maken Leiden

Heeft u een onderneming? Dan is een professionele website eigenlijk onmisbaar. Onze ervaren webdesigners bouwen graag een website voor u, waarmee u zowel de klant, als de zoekmachines overtuigt. Wij voorzien u van een betaalbare en professionele website en ontwerpen een website, die bij de uitstraling van uw onderneming past. Als uw website niet aansluit bij uw huisstijl, dan is de kans vrij groot dat u de klant online niet overtuigt en dit zou natuurlijk zonde zijn. 

Wilt u een professionele website laten maken in leiden? Online Kompas wijst u online de weg. Ons team bestaat uit copywriters, internet marketeers en webdesigners. Onze internet specialisten werken graag met u samen en u krijgt een vaste contactpersoon. Bent u op zoek naar een professionele website in regio Leiden? Dan bent u bij Online Kompas aan het juiste adres.

EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN WORDPRESS LATEN MAKEN

Een professionele website laten maken in Leiden

Wij bouwen al onze websites en webshops in WordPress. Dit is één van de populairste CMS (contentmanagementsystemen) en dit is natuurlijk niet voor niets. Een content management systeem is een een webapplicatie die gebruikt wordt om gegevens op internet te kunnen publiceren zonder dat u daar teveel technische kennis voor nodig heeft. Zo kunt u zelf ook uw website onderhouden en dat scheelt natuurlijk qua kosten.

Als uw website is opgeleverd, krijgt u een cursus waardoor u vrij eenvoudig zelf pagina's, teksten en afbeelden kunt toevoegen. WordPress is een CMS waarmee u ook zelf de website up-to-date kan houden. Wilt u liever dat wij dit doen? Dan doen wij dat natuurlijk graag voor u.

EEN RESPONSIVE WEBSITE IN LEIDEN LATEN MAKEN DOOR EEN ECHTE WEBDESIGN BUREAU

Een website die geschikt is voor alle apparaten

De slogan van Google is "mobile first". Het zal u dus niet verbazen dat uw website ook geschikt moet zijn voor mobiele apparaten om gevonden te worden in de verschillende zoekmachines. Deze slogan is ontstaan omdat 50 % van de bezoekers die gebruik maken van Google, een mobiele telefoon gebruiken om een website te bekijken. Zo zal 50 % van uw klanten dus ook uw website bezoeken met een tablet of een mobiele telefoon. 

Vandaar dan ook, dat de websites die wij opleveren, responsive zijn. Zo schaalt uw ontwerp dus met het scherm mee. Is het scherm groot? Dan word het ontwerp uitgerekt. Is het een kleine scherm? Dan schaalt het ontwerp kleiner naar het midden van het scherm.

Website laten maken Leiden
Een WordPress website laten maken in Leiden

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

EEN PROFESSIONELE WEBDESIGN BUREAU IN LEIDEN

Een website in Leiden? Kies voor Online Kompas

Onze webdesigners en webdevelopers helpen dagelijks meerdere ondernemers aan een nieuwe website maar ook met de online vindbaarheid. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing. Als u voor een website van Online Kompas kiest, dan kiest u voor:

Buiten onze vele voordelen kiest u ook voor ons omdat wij transparant en helder zijn. Zo zijn de tarieven die wij doorgeven, ook daadwerkelijk de tarieven die u betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Heeft u al een website en wilt u dat wij deze aanpakken? Dan zijn wij natuurlijk ook de juiste partij.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een website in leiden laten ontwerpen en bouwen? U wilt natuurlijk eerst weten wat het bouwen van een nieuwe website gaat kosten. Maak gebruik van onderstaande contactformulier en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. Wij strooien niet met vakjargon en maken het niet moeilijker dan het daadwerkelijk is. Zo weet u precies wat u voor uw geld krijgt en zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een professionele website laten maken door een eerlijke webdesign bureau in Leiden? Volg Online Kompas naar online succes. U zult er geen spijt van krijgen.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier