Online Kompas – Online marketing

Website laten maken Rotterdam

Wilt u een website laten maken in Rotterdam? Online Kompas helpt u aan een gebruiksvriendelijke en makkelijk te navigeren website. Buiten een goedwerkende website zorgen wij er natuurlijk ook voor dat uw website responsive is. Zo komt uw website op alle apparaten goed tot zijn recht. Uw website is uw online visitekaartje en dient goed aan te sluiten bij uw organisatie. Onze webdesigners ontwerpen een website, die goed aansluit bij uw huidige huisstijl of logo.

Wilt u een webdesign in Rotterdam die uw klanten weet te overtuigen? Volg ons dan naar online succes. Wij zorgen voor een professionele website waar u trots op kunt zijn. Bij Online Kompas betaalt u niet de hoofdprijs en hoeft u niet in te boeten op kwaliteit. Een professioneel webdesign in Rotterdam, laat u dus ontwerpen door de specialisten van Online Kompas!

LAAT UW WEBSITE MAKEN IN WORDPRESS

WordPress website laten maken in Rotterdam

Veel websites die wij maken in Rotterdam worden gemaakt met het CMS WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig te begrijpen software pakket, waarmee websites worden gemaakt. Het grote voordeel van WordPress is dat u de website zelf kan onderhouden. WordPress is visueel ingericht en is vrij eenvoudig te begrijpen. Buiten dat wij uw website maken, leren wij u ook hoe om te gaan met de functionaliteiten van WordPress. Dit scheelt u veelal in de kosten voor het onderhouden van uw website en zo kunt u ook zelf aan de slag.

Het andere grote voordeel van WordPress (buiten dat de software geheel kosteloos is) is dat u vrij eenvoudig functionaliteiten kan toevoegen met plug-ins. Dit scheelt natuurlijk veel tijd en zo kunnen wij uw website betaalbaar uitbreiden. 

Nadat u een WordPress website heeft laten maken in Rotterdam, kunt u dan ook zelf teksten aanpassen, foto's toevoegen en zelf pagina's aanmaken. Na de oplevering van uw website helpen wij u natuurlijk waar nodig. Onze service stopt niet na de betaling. Website laten maken in Rotterdam door Online Kompas? Wij zijn uw online wegwijzer.

EEN WEBSITE LATEN MAKEN IN ROTTERDAM IS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST

Een professionele website laten maken in Rotterdam

Als u een website laten maken door Online Kompas, dan garanderen wij u een perfecte samenwerking tussen onze webdesigners, developers en copywriters. Zo garanderen wij u een WordPress website waar u geen spijt van krijgt. Bij Online Kompas kunt u een conversiegerichte website verwachten. Wanneer er een potentiële uw website bezoekt, wilt u natuurlijk dat de klant daadwerkelijk ook een actie verricht. Door een goede online vindbaarheid en een conversiegerichte website, kunt u dus online de resultaten behalen die u verdient. 

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een website maar ook voor een webshop. Onze webshops worden veelal gemaakt in WordPress. Zo kunt u zelf producten toevoegen en uw webshop up-do-date houden. Wij maken al een webshop vanaf € 1199. De webshop werkt met WordPress en de plug-in WooCommerce. Wilt u een voorbeeld zien? Bekijk dan onze portfolio of bel ons gewoon even op. Wij zijn een benaderbaar internet bureau en lopen niet naast onze schoenen. Wilt u een webshop laten maken in Rotterdam? Ook dan bent u bij Online Kompas aan het juiste adres.

Website laten maken Rotterdam

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WAAROM U VOOR ONLINE KOMPAS KIEST

Een website laten maken in Rotterdam door Rotterdamse webdesigners

Wij hebben al meer dan 1000 ondernemingen en organisaties geholpen aan een website in Rotterdam. Online Kompas hanteert een 100 % tevredenheidsgarantie en wij gaan verder waar de rest stopt. Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om een website te laten maken in Rotterdam, namelijk:

Onze webdesigners zijn bijna allemaal in Rotterdam geboren en getogen. Wij hanteren dan ook de slogan "Geen woorden maar daden". Wij weten wat er in Rotterdam speelt en hoe wij dat kunnen omzetten in een website die werkt.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een website laten maken in Rotterdam u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier