Online Kompas – Online marketing

Webbureau Rotterdam

Op zoek naar een professioneel webbureau in Rotterdam? Bij Online Kompas kunt u een website laten maken in Rotterdam, maar ook een WordPress webshop of een WordPress website. Wij verzorgen dagelijks meer dan vijf websites en zorgen voor een goede online vindbaarheid voor meerdere organisaties in regio Rotterdam.

Wij bieden alle diensten aan onder één dak. Onze focus is het bieden van oplossingen voor de wensen van onze klanten. Zo kunt u ons inschakelen voor zoekmachine optimalisatie maar bijvoorbeeld ook voor een algehele nieuwe huisstijl. Uw website of webshop is het online visitekaartje van uw onderneming. Met een webdesign van Online Kompas maakt u indruk en zet u bezoekers aan tot actie. Onze webdesigners, copywriters en online marketeers werken nauwkeurig samen, om u en uw potentiële klanten te voorzien van een optimale online (en offline) merkbeleving.

WAT U VAN VER HAALT, IS NIET ALTIJD BETER

Waarom kiezen voor een webbureau in Rotterdam?

Heeft u een product die u online wilt verkopen of heeft u diensten die u online wilt aanbieden? Bij Online Kompas maakt het niet uit wat u wilt aanbieden, wij zorgen ervoor dat u online vindbaar wordt. Wij helpen u dus met online resultaten te boeken. Zo kunt u ons zien als een collega die achter de schermen altijd voor u werkzaam is. Samen gaan wij de strijd aan met uw concurrenten en zorgen wij voor een goede online vindbaarheid. Dit klinkt misschien cliché, maar dit is dus echt wat wij doen. 

Het begint natuurlijk met een mooie website, waardoor makkelijk te navigeren valt en die duidelijk is. Daarna gaan wij met u aan de slag om uw online vindbaarheid te vergroten. Zo kan uw organisatie of onderneming groeien en groeien wij samen met u mee.

Wilt u meer omzet genereren? Ook dan zijn wij het webbureau in Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring, weten wij hoe wij de zoekmachines kunnen bestormen in Rotterdam. Hou er wel rekening mee, dat SEO een marathon is en helaas geen race. Soms kan het tot wel 6 maanden duren voordat u resultaat ziet. Laat u hierdoor niet uit het veld slaan. Als uw website eenmaal staat, dan plukt uw onderneming hier de vruchten van. Online Kompas wijst u de weg.

ONS WEBBUREAU IN ROTTERDAM, ZORGT VOOR UW ONLINE VINDBAARHEID

Online vindbaar in regio Rotterdam

Als webdesign bureau zijn wij dagelijks bezig met het laten groeien van meerdere ondernemingen in Rotterdam. Zo werken wij voor een slotenmaker met een landelijke dekking, een bloemist die bloemen verzorgd in heel regio Rotterdam en een advocatenkantoor die haar klanten bedient in heel Zuid-Holland. U kunt het zo gek niet bedenken qua bedrijf, of wij verzorgen de online vindbaarheid.

Onze specialisten zijn gedreven en gaan graag aan de slag met het optimaliseren van uw website. Als u al een bestaande website of webshop heeft, dan helpen wij u natuurlijk ook graag verder. Samen kijken wij hoe wij uw website net dat duwtje kunnen geven. Wij zorgen dus dat u gevonden word in de verschillende zoekmachines. Met een goed doordachte strategie krijgen wij uw website hoger in Google en bereiken wij samen uw doelgroep. 

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij komen graag een bakje thee doen. 

zoekmachine optimalisatie in rotterdam

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

ONLINE KOMPAS IS UW WEBBUREAU IN ROTTERDAM

Waarom u voor ons webbureau in Rotterdam kiest

Online Kompas heeft al meer dan 1000 ondernemers geholpen aan een nieuwe website in Rotterdam. Wij stoppen pas als u tevreden bent en zorgen voor een goede communicatie tussen onze webdesigners en u. Wij zijn een servicegerichte webbureau, met een transparante werkwijze. Onze tarieven zijn helder, duidelijk en u komt niet voor verrassingen te staan.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Veel van onze specialisten zijn geboren en getogen in Rotterdam. Bij ons is het niet lullen maar poetsen, zoals dat bij een Rotterdams bedrijf hoort. U kunt ons benaderen voor een kleine website maar ook voor een grote webshop. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij uw bedrijf online kunnen laten groeien. Als webbureau Rotterdam bedienen wij u in heel Zuid-Holland. Wilt u meer weten? U kunt ons elke dag bereiken van 08:30 tot 21:00 (behalve zondag).

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat ons webbureau in Rotterdam u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier