Online Kompas – Online marketing

Webdesign Nieuwerkerk aan den IJssel

Een pixel perfecte webdesign in Nieuwerkerk aan den IJssel laten ontwerpen? Onze webdesigners in Nieuwerkerk aan den IJssel helpen u graag met het bouwen van een website waarmee u gevonden wordt in de verschillende zoekmachines. Buiten dat uw webdesign natuurlijk de klant mag overtuigen, wilt u ook dat de website aansluit op uw huisstijl. Omdat wij een full-service internetbureau zijn, die daadwerkelijk ook in Nieuwerkerk aan den IJssel is gevestigd, kunt u ervan uitgaan dat wij weten hoe wij u in Zuidplas aan de top krijgen. Buiten Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen wij u ook helpen met een professionele webdesign in Capelle aan den IJssel en Rotterdam

EEN PROFESSIONEEL WEBDESIGN IN NIEUWERKERK

Waarom webdesign Nieuwerkerk aan den IJssel uitbesteden aan ons?

Bij Online Kompas hebben wij jarenlange ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van websites met een professioneel webdesign in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zo helpen wij een lokale slotenmaker in heel Zuidplas aan klanten maar ook een lokale bloemist waarvan de online verkoop van bloemen dankzij een webshop met 832 % is gestegen.

Als u een website bij Online Kompas laat bouwen, dan kunt u er vanuit gaan dat uw website door onze specialisten op een zorgvuldige manier wordt opgezet. Wij zetten uw website op een professionele manier op en zorgen voor een duidelijke communicatie. Wij leveren een herkenbare webdesign voor een betaalbare prijs. Bent u dus op zoek naar een professioneel ogend webdesign in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan bent u bij Online Kompas aan het juiste adres.

EEN DUIDELIJKE EN CONVERSIEGERICHTE WEBSITE LATEN MAKEN

Website laten maken Nieuwerkerk aan den IJssel

Als u ervoor kiest om uw website te laten maken door Online Kompas, dan hebben wij een 100 % tevredenheidsgarantie. Wij leveren uw website dus pas op, wanneer u 100 % tevreden bent. Dat maakt ons als webdesign bureau uniek.

U kunt ons benaderen als u een website wilt laten maken, een webshop wilt laten bouwen maar ook als u hulp nodig heeft met een bestaande website. Zo kunnen wij uw website scannen waardoor u precies weet waar u website momenteel misschien tekort schiet. 

Heeft u nog geen logo of huisstijl en wilt u een huisstijl laten ontwikkelen waarna deze geïmplementeerd word op uw website? Dan kunnen wij natuurlijk een all-in prijs voor u maken. 

Website in Nieuwerkerk aan den IJssel laten maken

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WORDPRESS, EEN BETAALBARE EN PROFESSIONELE CMS

WordPress webdesign in Nieuwerkerk aan den IJssel

WordPress is een content management system. Dit houd in, dat u de website zelf kunt onderhouden.  Zo is WordPress een software toepassing die gebruikt wordt om gegevens op internet te kunnen publiceren, zonder dat u daar teveel technische kennis voor nodig heeft.

Een WordPress website laten maken heeft zo zijn voordelen, namelijk:

Buiten deze voordelen is WordPress ook nog eens veilig en zijn wij gespecialiseerd in WordPress. Wilt u een webshop laten maken? Dan kan dit vrij eenvoudig met WordPress door de plug-in WooCommerce.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Nieuwerkerk aan den IJssel u precies gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier